Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Παρασκάκης: «Πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της»

❱❱ Στο φως νέα ανατριχιαστικά στοιχεία από την απολογία του Παρασκάκη! Σοκάρει η αγριότητα με την οποία σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγοΆφεση αμαρτιών φαίνεται πως έχει πάρει από τη σύζυγό του ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου, επειδή τον θεωρεί ψυχικά ασθενή! Η γυναίκα που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη ενδέχεται να επισκεφτεί τον άνδρα της τις επόμενες ημέρες στις Φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το περιβάλλον του δράστη, η νεαρή γυναίκα θεωρεί πως η ψυχική ασθένειά του τον ώθησε στον βιασμό και στη δολοφονία της 60χρονης Σούζαν Ιτον και προτίθεται να τον βοηθήσει να γίνει καλά.

f4 207

Μάλιστα, πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι θέλει να πάει στην Τρίπολη για να τον δει από κοντά και θα τη συνοδεύσει σε αυτό το ταξίδι ο ιερέας πεθερός της.

Ήδη, με εντολή εισαγγελέα ορίστηκε πραγματογνώμονας για να εξεταστεί ψυχιατρικά ο Παρασκάκης, ενώ η οικογένειά του προσανατολίζεται να ορίσει δικό της τεχνικό σύμβουλο.

Πάντως, όλο και νεότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το στυγερό έγκλημα και την αγριότητα με την οποία έδρασε ο 27χρονος αγρότης, οι οποίες συνεχίζουν να σοκάρουν ακόμα και τους πιο ψυχρούς παρατηρητές.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της 60χρονης μπορεί και να επήλθε μέσα στο πορτμπαγκάζ, καθώς δεν έχει προσδιοριστεί η ακριβής ώρα θανάτου. Ετσι, είναι πολύ πιθανόν ο δράστης να βίασε την άτυχη επιστήμονα όταν ήταν ήδη νεκρή!

Σύμφωνα με την προανακριτική εξέταση του δράστη, εκείνη την ημέρα -2 Ιουλίου- ο 27χρονος φαίνεται ότι βρισκόταν «σε ερωτική υπερένταση» και αποζητούσε «τη σεξουαλική πράξη με άγνωστη γυναίκα έστω και με βίαιο τρόπο», ενώ ανέφερε ότι η βιολόγος «βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή».

«Θόλωσα»

Η γυναίκα έκανε γρήγορο περπάτημα και φορούσε μαύρο σορτσάκι αθλητικό και ροζ μπουστάκι. Εκείνος οδηγούσε στον δρόμο με πολύ χαμηλή ταχύτητα και την είδε να στρίβει αριστερά και να ανεβαίνει στο δρομάκι που οδηγεί στο μνημείο Ευελπίδων. Χωρίς να διστάσει, έστριψε το τιμόνι του αυτοκινήτου προς τη γυναίκα και τη χτύπησε.

«Την είδα στον δρόμο, τη χτύπησα με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε και με κοίταξε. Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα, την είδα με κομμένο αυτί. Ηταν, όμως, ζωντανή. Την έβαλα στο πορτμπαγκάζ, τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της» ανέφερε στην ομολογία του ο νεαρός δολοφόνος.

Το πτώμα της Σούζαν Ιτον βρέθηκε έξι μέρες μετά σε προχωρημένη σήψη στην περιοχή Πυργιανά, μέσα σε υπόγειο τούνελ που χρησιμοποιούνταν ως πυριτιδαποθήκη από τα γερμανικά στρατεύματα την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

f2 386

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...