«Ψεύτρα ερωμένη» η Μισέλ Τροκόνις

❱❱ Ο δικηγόρος του Φώτη Ντούλος ξεσπαθώνει κατά της συντρόφου του επιχειρηματία, η οποία έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις στην ανάκρισηΞεσπαθώνει κατά της ερωμένης του Φώτη Ντούλος ο δικηγόρος του ομογενούς επιχειρηματία, που θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του, αποκαλώντας την «ψεύτρα ερωμένη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Connecticut Post», το τελευταίο ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της Μισέλ Τροκόνις για παραποίηση στοιχείων που αφορούν την υπόθεση εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος αποκαλύπτει ότι η σύντροφος του Ντούλος έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια των ανακρίσεών της από τις Αρχές, δίνοντας έτσι το πάτημα που έψαχνε ο δικηγόρος του Έλληνα επιχειρηματία Νορμ Πάτις για να τη βγάλει «ψεύτρα».

Αιτία το γεγονός ότι, αν και αρχικά η Τροκόνις έμοιαζε να καλύπτει τον Ντούλος, σε μεταγενέστερη κατάθεσή της τον «έκαψε», λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι πιθανόν να μετέφερε με το φορτηγάκι του το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος.

f2 jennifer dulos

Ο ίδιος, πάντως, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα», εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα «να είναι ζωντανή» η εν διαστάσει σύζυγός του, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό, ενώ τόνισε ότι τα συναισθήματά του για τη Μισέλ Τροκόνις παραμένουν τα ίδια, ακόμα και μετά την κατάθεση-φωτιά που έδωσε, αφού πιστεύει ότι δέχτηκε πίεση για να πει όσα είπε και ότι στο τέλος θα πει την αλήθεια.

Προβλήματα

Σε ό,τι αφορά τη ρήξη της σχέσης του με την Τζένιφερ Ντούλος, ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι τα προβλήματα άρχισαν το 2010, όταν εκείνη άρχισε να εμφανίζει τάσεις απομόνωσης εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων από τα οποία έπασχε.

Ο ίδιος πήρε την πρωτοβουλία να της ζητήσει να χωρίσουν το 2016, σε ένα αρκετά πολιτισμένο κλίμα, χωρίς έντονους καβγάδες, όπως γράφτηκε στον Τύπο. Αν και η Τζένιφερ του ζήτησε, όπως λέει, να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία, για εκείνον το θέμα θεωρούνταν λήξαν.

Τον Μάρτιο του 2018, μάλιστα, της ανακοίνωσε τη σχέση του με τη Μισέλ Τροκόνις, ζητώντας της να προχωρήσουν σε διαζύγιο. Ο Ντούλος αναφέρθηκε ακόμα και στις εννιά μέρες που πέρασε στην απομόνωση των φυλακών, σε ένα κελί 2×3, στη διάρκεια των οποίων, αφενός μεν, ευχαριστούσε τον Θεό που δεν τον έκανε κλειστοφοβικό και, αφετέρου, έλυνε εξισώσεις με το μυαλό του για να παραμένει σε εγρήγορση.

ap 19162585750853

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ