Τα… βήματα του sex

❱❱ «Τούρμπο» στο κρεβάτι οι άνδρες που κάνουν μεγάλες δρασκελιές, σύμφωνα με νέα έρευναΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η δρασκελιά του άνδρα μπορεί να αποκαλύψει στις γυναίκες πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζει κανείς. Ερευνητές στην Ιαπωνία ανακάλυψαν ότι το μήκος κάθε βήματος αλλά και πόσο ψηλά σηκώνει το πόδι του ο άνδρας κατά το περπάτημα είναι ενδεικτικά τού πόσο «ντούρος» είναι στο κρεβάτι.

Ειδικότερα, ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Hirosaki University στο Χιροσάκι μελέτησαν το περπάτημα 324 ανδρών, καθώς και τη στυτική λειτουργία του. Όπως αναφέρουν στην έρευνα που δημοσίευσαν στο «Journal of Sexual Medicine», όσοι άνδρες κάνουν μικρά βήματα, σηκώνοντας ελάχιστα το πέλμα του ποδιού τους, έχουν 40% περισσότερες πιθανότητες να πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία.

Αντίθετα, οι άνδρες με μεγάλες δρασκελιές αποκτούν και διατηρούν ευκολότερα τη στύση. Η ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον δρα Shingo Hatakeyama διατύπωσε τη δική της θεωρία που εξηγεί το φαινόμενο.

«Η στυτική λειτουργία καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων η ροή του αίματος, τα νεύρα, η λίμπιντο και ψυχολογικοί παράγοντες» αναφέρουν, σημειώνοντας ότι κομβικό ρόλο παίζουν οι μύες της λεκάνης, οι οποίοι εμπλέκονται τόσο στη στύση όσο και στο περπάτημα.

Εξηγούν ότι «η δρασκελιά ενός άνδρα συνδέεται με τη σωματική δύναμή του, τη λίμπιντο και τα επίπεδα της τεστοστερόνης, παράγοντες που επηρεάζουν τη στυτική λειτουργία».

«Πιθανώς τα μεγαλύτερου μήκους βήματα συνδέονται με την καλύτερη αιμάτωση από τα αγγεία (των μυών της λεκάνης) ή με περισσότερη αυτοπεποίθηση για τις σεξουαλικές ικανότητες του άνδρα» τονίζουν. Γι’ αυτό συστήνουν στους άντρες να γυμνάζουν τους μυς της λεκάνης τακτικά, έτσι ώστε να βελτιώσουν τη σεξουαλική ζωή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Μάγδα Τσαγγάνη: Το οικονομικό αδιέξοδο μετά το χειρουργείο

Η Μάγδα Τσαγγάνη συνεχίζει να νοσηλεύεται, 13 ημέρες μετά...