Τα… βήματα του sex

❱❱ «Τούρμπο» στο κρεβάτι οι άνδρες που κάνουν μεγάλες δρασκελιές, σύμφωνα με νέα έρευναΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η δρασκελιά του άνδρα μπορεί να αποκαλύψει στις γυναίκες πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζει κανείς. Ερευνητές στην Ιαπωνία ανακάλυψαν ότι το μήκος κάθε βήματος αλλά και πόσο ψηλά σηκώνει το πόδι του ο άνδρας κατά το περπάτημα είναι ενδεικτικά τού πόσο «ντούρος» είναι στο κρεβάτι.

Ειδικότερα, ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Hirosaki University στο Χιροσάκι μελέτησαν το περπάτημα 324 ανδρών, καθώς και τη στυτική λειτουργία του. Όπως αναφέρουν στην έρευνα που δημοσίευσαν στο «Journal of Sexual Medicine», όσοι άνδρες κάνουν μικρά βήματα, σηκώνοντας ελάχιστα το πέλμα του ποδιού τους, έχουν 40% περισσότερες πιθανότητες να πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία.

Αντίθετα, οι άνδρες με μεγάλες δρασκελιές αποκτούν και διατηρούν ευκολότερα τη στύση. Η ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον δρα Shingo Hatakeyama διατύπωσε τη δική της θεωρία που εξηγεί το φαινόμενο.

«Η στυτική λειτουργία καθορίζεται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων η ροή του αίματος, τα νεύρα, η λίμπιντο και ψυχολογικοί παράγοντες» αναφέρουν, σημειώνοντας ότι κομβικό ρόλο παίζουν οι μύες της λεκάνης, οι οποίοι εμπλέκονται τόσο στη στύση όσο και στο περπάτημα.

Εξηγούν ότι «η δρασκελιά ενός άνδρα συνδέεται με τη σωματική δύναμή του, τη λίμπιντο και τα επίπεδα της τεστοστερόνης, παράγοντες που επηρεάζουν τη στυτική λειτουργία».

«Πιθανώς τα μεγαλύτερου μήκους βήματα συνδέονται με την καλύτερη αιμάτωση από τα αγγεία (των μυών της λεκάνης) ή με περισσότερη αυτοπεποίθηση για τις σεξουαλικές ικανότητες του άνδρα» τονίζουν. Γι’ αυτό συστήνουν στους άντρες να γυμνάζουν τους μυς της λεκάνης τακτικά, έτσι ώστε να βελτιώσουν τη σεξουαλική ζωή τους.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ