Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Στις 7 Οκτωβρίου η δίκη των «τεράτων» της Λέρου που κακοποιούσαν τα τρία παιδιά τους

❱❱ Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της πολυετούς σεξουαλικής κακοποίησης τριών παιδιών…… (δύο εκ των οποίων είναι ανήλικα, ενώ το τρίτο έχει νοητική υστέρηση) από τους ίδιους τους ανθρώπους που τα έφεραν στον κόσμο θα αποκαλυφτούν στις 7 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, στο «σκαμνί» του οποίου θα καθίσουν οι γονείς-τέρατα από τη Λέρο.

Η υπόθεση, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Μάιο του 2018, όταν αποκαλύφθηκε η απόλυτη φρίκη που βίωναν τα τρία αδέλφια από τους ίδιους τους γονείς τους, οδηγείται στο ακροατήριο μετά το βούλευμα-καταπέλτη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Ο 52χρονος πατέρας και η 47χρονη σύζυγός του, που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 και τα 14 έτη, της κατάχρησης σε ασέλγεια, της ασέλγειας μεταξύ συγγενών και της απλής συνέργειας σε αυτά, είχαν παραδεχτεί αρχικά τις αρρωστημένες πράξεις τους.

Όμως, στη συνέχεια επιχείρησαν να ανακαλέσουν εν μέρει τις καταθέσεις τους, χωρίς ωστόσο να πείσουν τις δικαστικές Αρχές.

Επανειλημμένα

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο 52χρονος ασελγούσε επανειλημμένα από το 2015 στο κορμάκι της 11χρονης κόρης του, ενώ από τον Ιανουάριο του 2018 στις διεστραμμένες πράξεις του πάνω στο ανήλικο κοριτσάκι συμμετείχε και η ίδια η μητέρα του!

«Με εντολή, προτροπή και καθοδήγηση του πρώτου κατηγορουμένου, η ανήλικη κόρη τους αφαίρεσε τα ρούχα της και η μητέρα της, δεύτερη κατηγορούμενη, τη θώπευσε στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα, προς ικανοποίηση της γενετήσιάς τους επιθυμίας» περιγράφει χαρακτηριστικά το βούλευμα, προκαλώντας αποτροπιασμό.

Μάλιστα, ο αδίστακτος πα-τέρας δεν αρκέστηκε στο ανήλικο κοριτσάκι, αλλά ασελγούσε και σε βάρος των δύο γιων του, με το μικρότερο αγοράκι να είναι μόλις 9 ετών!

«Επιπρόσθετα, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσες ημερομηνίες και πάντως εντός του χρονικού διαστήματος από την 1/1/2015 έως την 26/5/2018, ο πρώτος κατηγορούμενος ενεργούσε ασελγείς πράξεις με άγνωστο αριθμό επαναλήψεων και εις βάρος του ενήλικου υιού του, ο οποίος έπασχε από ψυχωσική συνδρομή και ήπια προς μέτρια νοητική υστέρηση, και ήταν για τον λόγο αυτό ανίκανος να αντισταθεί» αναφέρει το βούλευμα, επισημαίνοντας ότι και σε αυτές τις ενέργειες συμμετείχε η 42χρονη μητέρα των παιδιών.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ