Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Δικηγόρος βίαζε την κόρη του κηπουρού του

❱❱ Ο πατέρας της μικρούλας εργαζόταν στην εξοχική κατοικία στη ΦθιώτιδαΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Σαν κεραυνός έχει πέσει στη Λαμία η αποκάλυψη ότι γνωστός δικηγόρος της Αθήνας, ο οποίος διατηρεί γραφείο στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά έχει εξοχικό σπίτι στη Φθιώτιδα, κακοποιούσε σεξουαλικά εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια την ανήλικη κόρη τού κηπουρού του! Οι λεπτομέρειες για την αρρωστημένη δράση του Ι.Χ. προκαλούν κόμπο στο στομάχι. 

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, ο δικηγόρος φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί από την ηλικία των 8 ετών έως τα 11, οπότε η μικρούλα βρήκε τη δύναμη να εκμυστηρευτεί στους γονείς της τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια στα χέρια τού άντρα, στο σπίτι του οποίου εργαζόταν ως κηπουρός ο πατέρας της.

Η 11χρονη εξετάστηκε από την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολία Ακριβούση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσε σεξουαλική κακοποίηση, που φέρεται ότι γινόταν από το 2016 έως φέτος.

Στον φερόμενο ως δράστη έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή Λαμίας για να απολογηθεί. Οπως αποκάλυψε το lamiareport, ο δικηγόρος διατηρεί εξοχικό σε παραθαλάσσιο οικισμό της Φθιώτιδας.

Ο πατέρας της μαθήτριας εργαζόταν στον κήπο, αλλά, αν χρειαζόταν, έκανε και διάφορες άλλες δουλειές στο σπίτι. Ετσι, απασχολώντας τον υπάλληλό του σε διάφορες εργασίες, φαίνεται ότι ο δικηγόρος έβρισκε ευκαιρίες να πλησιάζει την κορούλα του – με κάθε άλλο παρά αγνές προθέσεις.

Όταν η μικρή ήταν στην ηλικία των 8 ετών ήταν πιο εύκολο γι’ αυτόν να την παραμυθιάσει προσφέροντάς της γλυκά ή κάποια κούκλα ή ακόμα να της δώσει την υπόσχεση ότι θα την πήγαινε περίπατο στις κούνιες. 

Μόλις, όμως, το κοριτσάκι μπήκε στην προεφηβεία και έφτασε στην ηλικία των 11 ετών, τα πράγματα άλλαξαν και ο κλοιός άρχισε να σφίγγει γύρω από τον δικηγόρο με τις αρρωστημένες ορέξεις. Όμως εκείνος συνέχιζε να την κακοποιεί, ώσπου η μικρή δεν άντεξε και έσπασε τη σιωπή της.

Εν μέσω λυγμών μίλησε στους γονείς της για την κόλαση στην οποία ζούσε επί τρία ολόκληρα χρόνια και τις «αόρατες» κινήσεις του δικηγόρου, τις οποίες φρόντισε να μη βλέπει άλλος. Ο πατέρας και η μητέρα της απευθύνθηκαν αμέσως στις Αρχές και την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας, ενώ νομικά τους εκπροσωπεί ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...