Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Ένιωθα σαν να με τρυπάνε με μαχαίρι…

❱❱ Το κύκλωμα της μαστροπείας που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής και το ζευγάρι των αδίστακτων Αλβανών που εκμεταλλευόταν τις νεαρές κοπέλεςΣε έναν εφιαλτικό μικρόκοσμο γεμάτο τρόμο, πόνο, σωματική εξουθένωση και εξευτελισμό είχαν εγκλωβίσει τις νεαρές Μολδαβές οι αδίστακτοι εγκέφαλοι του κυκλώματος μαστροπείας που εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, όπως αποκαλύπτεται από τις καταθέσεις που έδωσαν οι ίδιες και προκαλούν ρίγη, αλλά και οργή.

Οι νεαρές κοπέλες -μεταξύ αυτών και δύο ανήλικες- εμπιστεύτηκαν τις υποσχέσεις των συμπατριωτών τους «στρατολόγων» ότι ερχόμενες στην Ελλάδα θα αφήσουν πίσω τους τη φτώχεια και τα προβλήματα και θα εργάζονται αξιοπρεπώς ως αποκλειστικές, οικιακές βοηθοί ή ακόμη και πωλήτριες. Η αλήθεια αποκαλυπτόταν στην Αθήνα, όταν τις παραλάμβαναν οι μαστροποί που τις οδηγούσαν στα διαμερίσματα-φυλακές που είχε αγοράσει το σατανικό ζευγάρι των Αλβανών εγκεφάλων για να ξεπλένει τα βρόμικα κέρδη του από την πορνεία.

Είναι συγκλονιστικά όσα κατέθεσε η 18χρονη που κατάφερε να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό των μαστροπών, οι οποίοι παρακολουθούσαν με κάμερες και GPS το κολαστήριο, και να ειδοποιήσει τη μητέρα της στη Μολδαβία.

Έτσι, έφτασε η υπόθεση στην ΕΛ.ΑΣ., που ήδη έχει συλλάβει 12 αλλοδαπούς και τρεις Ελληνες και απελευθέρωσε έξι νεαρές Μολδαβές, από τις οποίες αποκόμιζαν περίπου 3.000.000 ευρώ τον χρόνο!

«…Εκείνη μου είπε ότι, αν δεν πάω να δουλέψω, δεν θα γυρίσω σπίτι μου ποτέ. Τελικά, επειδή δεν πήγα για δουλειά, με κλείδωσε σπίτι και έφυγε» είπε η 18χρονη για μια παλαιότερη που προσπάθησε να της κάνει «μαθήματα».

Σε άλλο σημείο περιγράφει την απάνθρωπη διαβίωσή της στα κάτεργα του πληρωμένου σεξ, όπου υποχρεωνόταν να «εξυπηρετεί» έως και 50 πελάτες την ημέρα!

Για 100 ημέρες

«Δούλευα καθημερινά δύο βάρδιες, 10.00-17.00 και 17.00-24.00, πραγματοποιούσα 30 ραντεβού κατά την πρωινή βάρδια και περίπου 25 κατά την απογευματινή βάρδια, ενώ κάθε ραντεβού κόστιζε 20 ευρώ. Για κάθε βάρδια αμειβόμουν με 15 ευρώ. Ρεπό έπαιρνα μόνο όταν είχα περίοδο. Απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ, δούλεψα συνολικά 100 μέρες, κατά τις οποίες πραγματοποιούσα κατά μέσο όρο περίπου 50 ραντεβού των 20 ευρώ ημερησίως, κάτι που αντιστοιχεί σε 100.000 ευρώ συνολικό κέρδος που είχαν οι άνθρωποι για τους οποίους δούλευα ως εκδιδόμενη. Από όλα αυτά τα χρήματα αυτό το διάστημα έχω λάβει συνολικά περίπου 4.000 ευρώ».

Σε ένα εξίσου ανατριχιαστικό σημείο της κατάθεσής της, η 18χρονη εξηγεί πώς την υποχρέωσαν να επιστρέψει στον οίκο ανοχής μόλις μία εβδομάδα έπειτα από γυναικολογική επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει λόγω της καταπόνησής της.

«Κάθε φορά που πήγαινα με πελάτη ένιωθα σαν να με τρυπάνε με μαχαίρι και αυτή μου έλεγε “δεν είναι τίποτα” και ότι θα μου δώσει ένα χάπι και θα περάσει. Πράγματι, πήρα το χάπι, για δύο ώρες δεν πονούσα, αλλά μετά άρχισα πάλι να πονάω και επειδή δεν μπορούσα να δουλέψω οι πελάτες έκαναν παράπονα και ζητούσαν τα χρήματά τους πίσω!» κατέθεσε η κοπέλα, που αναγκάστηκε να κόψει μόνη της τα ράμματα από την επέμβαση γιατί δεν την άφηναν να πάει ξανά στον γιατρό!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...