Ολοταχώς στην εκκλησία τον Φεβρουάριο

❱❱ Η ιδανική ημερομηνία για έναν πετυχημένο γάμο είναι στις 20/2/2020H καλύτερη ημερομηνία γάμου για το 2020 είναι η 20ή Φεβρουαρίου. Πέρα από την ομοιομορφία της ημερομηνίας 20/2/2020, αστρολόγος υποστηρίζει ότι αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο με όρους αριθμολογίας όσο και με όρους αστρολογίας.

Η Carolyne Faulkner τονίζει ότι ο αριθμός 2 σηματοδοτεί την αποφασιστικότητα και τη δύναμη, ενώ στην αστρολογία ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ταύρου, που κυριαρχείται από την Αφροδίτη. Ολα αυτά καθιστούν την ημερομηνία που προτείνει ιδανική για «ισχυρές δεσμεύσεις, σταθερότητα και εκπλήρωση ιερών όρκων», ενώ είναι και η ημερομηνία κατά την οποία ο Κρόνος, ο Δίας, ο Πλούτωνας, ο Αρης και η Σελήνη βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο.

Γενικότερα, ωστόσο, το 2020, όπως προβλέπει η Faulkner, είναι μια ιδιαίτερα τυχερή εποχή για να μπει κανείς σε σχέσεις που θα διαρκέσουν, αλλά και σε επίσημες δεσμεύσεις, όπως ο γάμος. Ειδικά δε για τα ζευγάρια που άντεξαν τα δύο προηγούμενα χρόνια, η αστρολόγος είναι πολύ αισιόδοξη.

«Τα ζευγάρια που επιβίωσαν τα σκληρά από αστρολογικής άποψης δύο προηγούμενα χρόνια και παραμένουν στην απόφασή τους να ενωθούν και επισήμως δεν είναι μόνο πιθανό να βγαίνουν αλώβητα από τις καταιγίδες, αλλά και να μεγαλώσουν μαζί, πνευματικά και ψυχικά». Τέλος, πιστεύει ότι τα ζευγάρια που θα επιλέξουν να παντρευτούν το 2020 έχουν υπάρξει μαζί καρμικά και στο παρελθόν πολλές φορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...