Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Αοιδός πήγε για τυρόπιτα και εξαφανίστηκε

❱❱ Αίσιο τέλος στο πολυήμερο θρίλερ με την όμορφη Salome Goginashvili! Εντοπίστηκε να περιπλανιέται, σαν χαμένη, στο λιμάνι του ΠειραιάΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ένα πολυήμερο θρίλερ για γερά νεύρα ήταν σε εξέλιξη από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν χάθηκαν τα ίχνη της 32χρονης τραγουδίστριας Salome Goginashvili, που είχε εμφανιστεί στο παρελθόν στο πλευρό πασίγνωστων ονομάτων της πίστας. 

Η όμορφη κοπέλα έφυγε από το σπίτι της για να αγοράσει μια τυρόπιτα, αλλά δεν επέστρεψε και η αγωνία για την τύχη της κράτησε πέντε 24ωρα, ενώ ο εισαγγελέας είχε δώσει εντολή για ενεργοποίηση του Silver Alert. Ευτυχώς, η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος, καθώς στις 3 χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε να περιπλανιέται, σαν χαμένη, στο λιμάνι του Πειραιά!

Καθοριστική για τον εντοπισμό της 32χρονης στάθηκε η μαρτυρία ενός πολίτη, ο οποίος επικοινώνησε με τη μη κυβερνητική οργάνωση Γραμμή Ζωής και δήλωσε ότι είδε να κυκλοφορεί στο λιμάνι μια γυναίκα που έμοιαζε πολύ με την αγνοούμενη Γεωργιανή. Οπως δήλωσε στην «Espresso» ο πρόεδρος του σωματείου Γεράσιμος Κουρούκλης, αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο και ύστερα από περίπου μία ώρα άνδρες του Λιμενικού κατάφεραν να εντοπίσουν τη Σαλώμη, η οποία έμοιαζε σαστισμένη και ήταν αρκετά ταλαιπωρημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, η τραγουδίστρια είχε πάει στο λιμάνι με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της! Μετά τον εντοπισμό της υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για παρακολούθηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί. Εκεί την επισκέφτηκε αργότερα η μητέρα της, η οποία τις προηγούμενες μέρες είχε κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί σώα.

H όμορφη 32χρονη, η οποία ήταν μόλις 15 χρόνων όταν ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τη μητέρα της και τον αδελφό της, τραγουδούσε στο παρελθόν σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα, όπου εμφανίζονταν μεγάλες φίρμες του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Σταμάτης Γονίδης και ο Αλέκος Ζαζόπουλος!

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δυσκολευόταν να βρει δουλειά, ενώ είχε βάλει μέχρι και αγγελία για να διδάξει ελληνικά σε συμπατριώτες της που βρίσκονται στη χώρα μας.

Δεν έδινε σημεία ζωής

Στη 1 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν η 32χρονη βγήκε από το σπίτι της στη λεωφόρο Ιωνίας, στα Κάτω Πατήσια, για να πάρει μια τυρόπιτα, το μυαλό των δικών της δεν πήγε στο κακό. Καθώς, όμως, περνούσαν οι ώρες και δεν έδινε σημεία ζωής, άρχισαν να ανησυχούν:

«Της τηλεφώνησα στη 1.30 και το κινητό της χτύπησε, αλλά δεν απάντησε. Πήγα στη λαϊκή και μετά από μία ώρα την ξαναπήρα, αλλά είχε κλειστό το τηλέφωνό της. Ποτέ δεν έκλεινε το κινητό της…» δήλωνε λίγες ώρες πριν από τον εντοπισμό της 32χρονης η μητέρα της, Νόνα, που εκλιπαρούσε με δάκρυα στα μάτια μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της κόρης της να ενημερώσει τις Αρχές!

70663477 128074811893843 1565266965210071040 n

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...