Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Tέρμα γκάζι για εκδίκηση

❱❱ 71χρονος στη Ρόδο προσπάθησε να πατήσει με το αυτοκίνητο την εν διαστάσει σύζυγό του και τον νέο της σύντροφοΤο αίμα του πίσω θέλησε να πάρει ένας ηλικιωμένος, όταν ένιωσε να θίγεται η αξιοπρέπειά του βλέποντας την εν διαστάσει σύζυγό του να κυκλοφορεί στη Ρόδο μαζί με τον νέο της σύντροφο. 

Έτσι επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του και, όταν δεν τα κατάφερε, άρπαξε έναν σιδερένιο σωλήνα και τους επιτέθηκε τραυματίζοντας τον αντίζηλό του.

Ο 71χρονος από την Κάλυμνο θα καθίσει στις 7 Οκτωβρίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου για να εκδικαστεί η υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό. Πρωτόδικα είχε κριθεί ένοχος για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροήν και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον Φεβρουάριο του 2015 ο ηλικιωμένος εντόπισε την 50χρονη σύζυγό του από την Παστίδα με την οποία βρισκόταν σε διάσταση, και τον 46χρονο φίλο της την ώρα που περπατούσαν σε δρόμο της περιοχής του Αρχαγγέλου.

Εκεί προσπάθησε να τους παρασύρει με το όχημά του, αλλά ευτυχώς η -κατά 21 χρόνια νεότερη- γυναίκα του τον είδε έγκαιρα και πρόλαβε να τραβήξει τον σύντροφό της και να προφυλαχτούν. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε ένα παρκαρισμένο όχημα, κάτι που όμως δεν πτόησε τον… ζηλιάρη εν διαστάσει σύζυγο, ο οποίος, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», έβαλε όπισθεν και πάτησε τέρμα το γκάζι με σκοπό να τους παρασύρει!

Έντρομο το ζευγάρι είδε ότι ο διώκτης τους δεν το έβαζε κάτω και έτρεξε άρον άρον σε έναν χώρο στάθμευσης για να μπει στο Ι.Χ. του 46χρονου. Ομως, ο μαινόμενος Καλύμνιος προσέκρουσε σε άλλα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, πίσω από τα οποία είχε τρέξει το ζευγάρι για να σωθεί. Εξαλλος ο κατηγορούμενος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και άρπαξε από το εσωτερικό έναν σιδερένιο σωλήνα, με τον οποίο φέρεται ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 46χρονο προτού εκείνος καταφέρει να τον ακινητοποιήσει!

Άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι η σύζυγός του είχε εγκαταλείψει το σπίτι τους χωρίς να του δώσει εξηγήσεις και σημεία ζωής.

Απρεπή λόγια

Είπε, επίσης, ότι την κάλεσε πέντε φορές από το τηλέφωνο του γιου τους, αλλά εκείνη δεν απάντησε. Αργότερα, όμως, η 50χρονη του τηλεφώνησε και, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, όταν τη ρώτησε πού βρισκόταν και γιατί είχε εξαφανιστεί, του απάντησε με απρεπή λόγια και του έκλεισε το τηλέφωνο.

Όπως είπε ο ίδιος, δεν την ξαναείδε ώσπου τη συνάντησε εντελώς τυχαία στον Αρχάγγελο με τον εραστή της. Εκεί έκανε έναν ελιγμό δήθεν ότι επιχειρούσε να πέσει πάνω τους με σκοπό να τους φοβίσει, αλλά ακολούθησε συμπλοκή με τον 46χρονο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...