Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

«Ποιος είναι ο Βαγγέλας; Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού»

❱❱ Ο «πόλεμος» από γνωστό «κόκκινο» site και οι διαδικτυακές επιθέσεις, που οδήγησαν σε μήνυση κατά συγκεκριμένου ατόμουΣτη Δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει ο άντρας που απείλησε μέσω διαδικτύου τη ζωή του Τάσου Μητρόπουλου και της συζύγου του Νένας Χρονοπούλου. 

Η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον του το βράδυ της Τετάρτης και πλέον η υπόθεση πήρε τον δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες. Θέλοντας να προστατέψει την οικογένειά της, η πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης απευθύνθηκε στις Αρχές για να γλιτώσουν τα χειρότερα, όπως εξομολογείται στην «Espresso».

Από το βράδυ της Κυριακής και για τρία 24ωρα το ζευγάρι έζησε δραματικές ώρες από τις απανωτές διαδικτυακές επιθέσεις οπαδών, όπως ανέφερε στη συνέντευξή της, επειδή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στην αθλητική εκπομπή «Total Football», στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη Open.

«Μία εμφάνιση σε κανάλι μη συμφερόντων της ομάδας της καρδιάς του άλλαξε τα πάντα στη ζωή μας. Ο “πόλεμος” ξέσπασε όταν γνωστό “ερυθρόλευκο” site με απαξιωτικούς συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και ψέματα πυροδότησε εκρήξεις μίσους σε δεκάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού και μέχρι πρότινος θαυμαστές του συζύγου μου, παροτρύνοντάς τους να στραφούν εναντίον του» αποκαλύπτει η Νένα Χρονοπούλου. Ολόκληρο το δημοσίευμα ήταν προσβλητικό, ανέφερε η ηθοποιός, ξεχωρίζοντας από όλο το κομμάτι τον επίλογο: «“Φανταζόμαστε για αρχή ότι δεν θα τολμήσει να ξαναπατήσει (σ.σ.: ο Τάσος Μητρόπουλος) σε παιχνίδι παλαιμάχων του Ολυμπιακού. Ας πάει να παίζει με τους παλαιμάχους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ…”. Δηλαδή για το τέλος τι φαντάζονται; Γιατί κάτι θα φαντάζονται για να το δηλώνουν ευθαρσώς και απροκάλυπτα δημόσια» υπογράμμισε, αποκαλύπτοντας ότι κατέθεσε μήνυση την ίδια ημέρα και στην ιδιοκτησία της διαδικτυακής αθλητικής εφημερίδας.

Τα μηνύματα

Σήμερα η γλυκιά μαμά, που νιώθει πιο ήρεμη, ψύχραιμη και ασφαλής, περιέγραψε τον εφιάλτη των απειλών που δέχτηκε σωρηδόν στο facebook. «Δέχτηκα πολλά απειλητικά μηνύματα, κυρίως από έναν φερόμενο ως “ερυθρόλευκο” φίλαθλο, δημόσια στις σελίδες μου όσο και στο Messenger» αναφέρει η Νένα Χρονοπούλου, παραθέτοντας ενδεικτικά δύο από αυτά.

«Εσύ που λες ότι θα κάνεις μήνυση, είσαι η σκληρή γυναίκα… Μάλλον δεν ξέρεις από αγριεμένους οπαδούς που πάνω από την ομάδα δεν βάζουν τίποτα και κανέναν» και «Αμα σου τολμάει κάνε καμία κίνηση και θα δεις πού θα πας. Ενα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείς μαζί με τον αντρούκλη σου στα Τάρταρα».

H ίδια, όμως, δεν διστάζει να κατονομάσει τον Βαγγέλα που αναφέρεται στο απειλητικό μήνυμα: «Είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού. Εκείνος δηλαδή τι του είναι του Βαγγέλα; Φιλαράκι; Ανιψάκι; Ξαδερφάκι; Από πού προκύπτουν αυτή του η άνεση και η σιγουριά; Και γιατί ποτέ κανένας άλλος φίλαθλος, κατά το παρελθόν, δεν είχε πει σε κανέναν “Θα σφυρίξω στον Σώκρατες;” και σφυράει ο πάσα ένας στον Βαγγέλα;» Για τα παραπάνω γεγονότα, τα οποία η ίδια θεωρεί σοβαρά και ανησυχητικά, θα πρέπει, όπως είπε, να ληφθούν μέτρα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και από το υπουργείο Αθλητισμού, στα οποία θα απευθυνθεί λίαν συντόμως, όπως υποστήριξε.

f1 228

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...