Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Black out σε όλη τη χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας

❱❱ Νεκρώνουν τα πάντα αύριο σε όλη τη χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας που προκήρυξαν ΑΔΕΔΥ και Εργατικά Κέντρα Αθήνας – ΠειραιάΠαραλύει αύριο η χώρα, καθώς νεκρώνουν οι αστικές συγκοινωνίες και οι θαλάσσιες μεταφορές, οι τράπεζες θα μείνουν κλειστές, ενώ στάση εργασίας έχουν προκηρύξει οι δάσκαλοι και οι καθηγητές λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν ΑΔΕΔΥ και Εργατικά Κέντρα Αθήνας – Πειραιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα περισσότερα από τα μέσα σταθερής τροχιάς, προκαλώντας «έμφραγμα» στις μετακινήσεις των εργαζομένων. Ειδικότερα, το μετρό (γραμμές 2 και 3) δεν θα λειτουργήσει λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων.

Την Τετάρτη τα λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 09.00 και 21.00 λόγω στάσεων εργασίας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10 το πρωί, ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 20.00. Την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στο μετρό (γραμμές 2 και 3) θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ 12.00 και 15.00.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει επίσης εξαγγείλει δύο 24ωρες απεργίες για την Τετάρτη και την Πέμπτη. Αν ισχύσει η απόφαση για τις απεργίες, δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο τρένου, συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού της Αθήνας. Αναμένονται σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και αποφάσεις και για τα υπόλοιπα μέσα.

Δάσκαλοι και καθηγητές

Τρίωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα (για την απογευματινή βάρδια) κήρυξαν για την Τετάρτη δάσκαλοι και καθηγητές.

Εκτός από τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ θα κάνουν και την Παρασκευή το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας.

Δεμένα θα μείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΠΝΟ. Ετσι, δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Χωρίς δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τραπεζικές συναλλαγές στα γκισέ θα μείνουν αύριο οι πολίτες, καθώς 24ωρη απεργία κήρυξαν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, ενώ 24ωρη απεργία κήρυξε και η ΕΣΗΕΑ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...