Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Θρίλερ με πτώμα στον Πηνειό!

❱❱ Εξετάζεται αν ο σκελετός που βρέθηκε ανήκει στην 59χρονη, που ήταν άφαντη εδώ και μήνεςΣε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 59χρονης Βάσως Κουκουνασούλη από τη Λάρισα, καθώς επτά μήνες μετά βρέθηκε ένας ανθρώπινος σκελετός στις εκβολές του Πηνειού, στην περιοχή της Γυρτώνης, και εξετάζεται αν πρόκειται για την αγνοούμενη, σύζυγο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμίας Τάκη Σιλεβίστα. 

Υπάλληλοι συνεργείου που σήκωναν κορμούς, κλαδιά και άλλα υλικά για τον καθαρισμό του φράγματος αντίκρισαν έκπληκτοι ένα κρανίο και οστά που πιθανότατα ανήκουν σε γυναίκα, ενώ στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν ένα παπούτσι και το κάτω μέρος μιας αθλητικής φόρμας.

Σοκαρισμένοι, οι άνθρωποι του συνεργείου ειδοποίησαν τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για να συλλέξουν τα ευρήματα και να ακολουθήσει μια σειρά εξετάσεων για την ταυτοποίηση του θύματος.

Ο αδελφός της

Είναι πολύ πιθανό τα οστά να ανήκουν στην 59χρονη που εξαφανίστηκε από το πατρικό σπίτι της στον Άγιο Χαράλαμπο Λάρισας, ανήμερα την Κυριακή της Αποκριάς, και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Όπως έκανε γνωστό ο αδελφός της Ηρακλής Κουκουνασούλης, η Βάσω είχε πάει στη Λάρισα από τη Λαμία, όπου έμενε μόνιμα, για να επισκεφθεί την υπερήλικη μητέρα της και να κανονίσει κάποιες λεπτομέρειες για την εισαγωγή της σε οίκο ευγηρίας. Δυστυχώς, η 95χρονη έφυγε από τη ζωή λίγο πριν από το Πάσχα δίχως να μάθει τι απέγινε η κόρη της. Το μεσημέρι εκείνης της Κυριακής οι συγγενείς έφαγαν όλοι μαζί και έπειτα ο αδελφός της πήγε την 59χρονη με το αυτοκίνητο στο πατρικό τους σπίτι.

«Μιλήσαμε γύρω στις 18.10 και μου είπε ότι θα έρθει σπίτι μου. Δύο ώρες μετά την κάλεσα στο τηλέφωνο, αλλά το είχε απενεργοποιημένο» είπε ο Ηρακλής Κουκουνασούλης. Όλους αυτούς τους μήνες έχουν γίνει κι άλλες συγκρίσεις γενετικού υλικού της Βάσως Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη με αυτό από τις σορούς άγνωστων γυναικών που εντοπίστηκαν νεκρές, αλλά με αρνητικά αποτελέσματα. Ο σύζυγος, τα δύο παιδιά και οι υπόλοιποι συγγενείς της 59χρονης Βάσως νιώθουν πια πως στερεύουν οι ελπίδες να την ξαναδούν ζωντανή.

Εύα Παπαδάτου

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...