Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

«Grand Hotel»: Φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ

Το «Grand Hotel» συνεχίζει τη νέα σεζόν με νέα ανατρεπτικά επεισόδια.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Παναγία της Τήνου για το τάμα της

Εκεί όπου βαπτίστηκε άναψε λαμπάδα χθες η υπουργός Τουρισμού!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το τρυφερό μήνυμα για τη μητέρα της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πόσταρε φωτογραφία με τη μητέρα της και έγραψε δυο λόγια για να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Βαρύ πένθος για τη Βούλα Πατουλίδου – Έφυγε από τη ζωή ο...

Δύσκολες ώρες περνάει η Βούλα Πατουλίδου καθώς έχασε τον...

Θρίλερ με πτώμα στον Πηνειό!

❱❱ Εξετάζεται αν ο σκελετός που βρέθηκε ανήκει στην 59χρονη, που ήταν άφαντη εδώ και μήνεςΣε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 59χρονης Βάσως Κουκουνασούλη από τη Λάρισα, καθώς επτά μήνες μετά βρέθηκε ένας ανθρώπινος σκελετός στις εκβολές του Πηνειού, στην περιοχή της Γυρτώνης, και εξετάζεται αν πρόκειται για την αγνοούμενη, σύζυγο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμίας Τάκη Σιλεβίστα. 

Υπάλληλοι συνεργείου που σήκωναν κορμούς, κλαδιά και άλλα υλικά για τον καθαρισμό του φράγματος αντίκρισαν έκπληκτοι ένα κρανίο και οστά που πιθανότατα ανήκουν σε γυναίκα, ενώ στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν ένα παπούτσι και το κάτω μέρος μιας αθλητικής φόρμας.

Σοκαρισμένοι, οι άνθρωποι του συνεργείου ειδοποίησαν τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για να συλλέξουν τα ευρήματα και να ακολουθήσει μια σειρά εξετάσεων για την ταυτοποίηση του θύματος.

Ο αδελφός της

Είναι πολύ πιθανό τα οστά να ανήκουν στην 59χρονη που εξαφανίστηκε από το πατρικό σπίτι της στον Άγιο Χαράλαμπο Λάρισας, ανήμερα την Κυριακή της Αποκριάς, και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Όπως έκανε γνωστό ο αδελφός της Ηρακλής Κουκουνασούλης, η Βάσω είχε πάει στη Λάρισα από τη Λαμία, όπου έμενε μόνιμα, για να επισκεφθεί την υπερήλικη μητέρα της και να κανονίσει κάποιες λεπτομέρειες για την εισαγωγή της σε οίκο ευγηρίας. Δυστυχώς, η 95χρονη έφυγε από τη ζωή λίγο πριν από το Πάσχα δίχως να μάθει τι απέγινε η κόρη της. Το μεσημέρι εκείνης της Κυριακής οι συγγενείς έφαγαν όλοι μαζί και έπειτα ο αδελφός της πήγε την 59χρονη με το αυτοκίνητο στο πατρικό τους σπίτι.

«Μιλήσαμε γύρω στις 18.10 και μου είπε ότι θα έρθει σπίτι μου. Δύο ώρες μετά την κάλεσα στο τηλέφωνο, αλλά το είχε απενεργοποιημένο» είπε ο Ηρακλής Κουκουνασούλης. Όλους αυτούς τους μήνες έχουν γίνει κι άλλες συγκρίσεις γενετικού υλικού της Βάσως Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη με αυτό από τις σορούς άγνωστων γυναικών που εντοπίστηκαν νεκρές, αλλά με αρνητικά αποτελέσματα. Ο σύζυγος, τα δύο παιδιά και οι υπόλοιποι συγγενείς της 59χρονης Βάσως νιώθουν πια πως στερεύουν οι ελπίδες να την ξαναδούν ζωντανή.

Εύα Παπαδάτου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.
spot_img
spot_img