Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Στη φυλακή το «τέρας» της Λαμίας

❱❱ Ο 71χρονος δικηγόρος, που φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 11χρονη κόρη του κηπουρού του, δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακρίτρια!Από την
Εύα Παπαδάτου 

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του ο 71χρονος δικηγόρος των Αθηνών Ι.Χ., ο οποίος φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του κηπουρού του επί τρία ολόκληρα χρόνια! 

Ο ισχυρισμός του ότι αυτά που του καταλογίζουν η μικρή και η οικογένειά της δεν ισχύουν, αφού μόνο καλό τους έκανε καθώς τις βοηθούσε οικονομικά, δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακρίτρια.

Ο ηλικιωμένος, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε ανήλικο κάτω των 15 ετών σε βαθμό κακουργήματος, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας στις 7.30 το πρωί της Τρίτης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ενώ μαζί του αυτή τη φορά ήταν και δύο συνήγοροι υπεράσπισης.

Ωστόσο, πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου τρεις ώρες αργότερα, δηλαδή στις 10.30! Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, που διήρκεσε μισή ώρα, αρνήθηκε ρητά και κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του στα περί ασέλγειας σε βάρος της 11χρονης τις ώρες που ο πατέρας της φρόντιζε τον κήπο του εξοχικού του σε παραλιακό οικισμό της Φθιώτιδας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η σύζυγός του, η οποία κατέθεσε επί μία ώρα ενώπιον της ανακρίτριας, κάνοντας λόγο για σκευωρία από το περιβάλλον της ανήλικης. Πάντως, τόσο ο εισαγγελέας όσο και η ανακρίτρια δεν πείστηκαν από όσα ισχυρίστηκε με θέρμη το ζευγάρι και αποφάσισαν την προφυλάκιση του 71χρονου δικηγόρου ώσπου να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Κόλαση

Η πλευρά της μικρής, που, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, φέρεται ότι βίωνε μία κόλαση από τα οκτώ της χρόνια, επιμένει ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του 71χρονου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 11χρονης, ο γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Δούμας, δήλωσε ότι υπάρχει σωρεία στοιχείων τα οποία σε πρώτη φάση εκτιμήθηκαν ορθώς από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα που έκριναν προφυλακιστέο τον 71χρονο: «Για τη συγκεκριμένη περίπτωση να μου επιτραπεί να αναλογιστώ τη θυμόσοφο λαϊκή ρήση “όπου φτωχός και η μοίρα του”, καθότι η οικογένεια διέρχεται έναν γολγοθά έως ότου αποκατασταθεί κοινωνικά αυτό το παιδί και ενταχθεί στο υγιές κοινωνικό σύνολο».

Το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο άρχισε να ξετυλίγεται όταν το κοριτσάκι άλλαξε συμπεριφορά, κάτι που διαπίστωσε η δασκάλα του στο σχολείο. Οταν η εκπαιδευτικός ρώτησε τη μικρή μαθήτρια αν είχε συμβεί κάτι, εκείνη απάντησε: «Θέλω να πεθάνω».

Μετά το αρχικό σοκ, η δασκάλα κατάφερε να κάνει τη μικρή να της εκμυστηρευτεί όσα εφιαλτικά ζούσε επί τρία χρόνια στο εξοχικό του δικηγόρου, όπου ο πατέρας της εργαζόταν ως κηπουρός.

f2 pro2

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...