Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ερρίκος Πετιλόν: Ζούσα «αγκαλιά» με τους δαίμονες

❱❱ Η μάχη του sex symbol των 80s με τη διπολική διαταραχή και τα φάρμακα για να είναι καλάΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Λίγες μέρες μετά τις σοκαριστικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το Δρομοκαΐτειο, με τον Ερρίκο Πετιλόν να είναι σκιά του εαυτού του, το sex symbol της δεκαετίας του ’80, που κατέκτησε τις πασαρέλες ανά την υφήλιο, μιλάει για όλα στην «Espresso» δηλώνοντας πεπεισμένος ότι έχει αφήσει πίσω του τους «δαίμονες» που τον κυνηγούσαν στο παρελθόν. 

«Είμαι σε καλό δρόμο. Δεν θα σου κρύψω ότι είχα δυσκολίες πάνω στο κομμάτι της διπολικής διαταραχής και της ισορροπιστικής θεραπείας που κάνω. Θέλω, όμως, να σου επισημάνω ότι οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι παλαιότερες. Δεν με νοιάζει ωστόσο η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω. Τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά. Πλέον βαδίζω στον δρόμο της υγείας και το σημαντικό είναι ότι δεν πατάω πάνω σε κόκκινες γραμμές» μας λέει.

Τον ρωτάμε αν μπαινοβγαίνει στο ψυχιατρικό ίδρυμα, όπως ακούγεται τελευταία… «Καταρχάς δεν μπαινοβγαίνω στο Δρομοκαΐτειο. Όταν πηγαίνω εκεί, στον γιατρό μου, κάθε δέκα ημέρες, πηγαίνω για να κάνουμε μια κουβέντα θεραπευτικής μορφής και να πάρω και ένα κουτάκι ισορροπιστικά φάρμακα. Οι επισκέψεις μου, λοιπόν, αφορούν αυτό και μόνο το κομμάτι της υγείας μου» επιμένει και ξεκαθαρίζει: «Δεν παλεύω με τους δαίμονές μου πια. Υπήρχαν δυσκολίες και όλοι έχουμε δυσκολίες στη ζωή μας. Όταν έχεις θέμα υγείας, είναι και ένας γολγοθάς που ανεβαίνεις. Εγώ απλά τόλμησα να πω δημόσια το πρόβλημα που είχα. Πίστεψέ με, δεν έχω καμία διάθεση να μιλάω για όλα αυτά» αναφέρει.

Αν και κουρασμένος, όπως μαρτυρά η φωνή του, ακούγεται διατεθειμένος να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει όλα όσα λέγονται και τον αφορούν, όπως, για παράδειγμα, ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. «Δεν σκέφτηκα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι πολύ άκυρα αυτά. Η δική μου πραγματικότητα ήταν να διαπιστωθεί το ιατρικό κομμάτι της πάθησής μου, που ήταν η διπολική διαταραχή» επισημαίνει, και είναι απόλυτος ότι δεν μετανιώνει για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του τα τελευταία χρόνια.

«Κάποτε κατέκτησα τον κόσμο. Και αυτό είναι αλήθεια. Απλώς εγώ ήθελα να ζήσω κάποια περισσότερα πράγματα από παιδί. Τα έζησα όλα και δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Γιατί να μετανιώσω δηλαδή; Γι’ αυτό που λέγεται ζωή; Ζωή είναι όλα αυτά που έζησα εγώ. Και η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Και η αλήθεια είναι ότι δεν φοβήθηκα ποτέ για τη ζωή μου. Γνώριζα ότι περνάω μια διαδικασία και χρειαζόταν να κάνω κάποια βήματα για να είμαι καλά» αναφέρει και συγκινείται όταν τον ρωτάμε πώς τον αντιμετώπισαν οι δικοί του άνθρωποι. «Οι άνθρωποι που είχαν και έχουν σημασία στη ζωή μου δεν τους ένοιαζε όλο αυτό. Το αντίθετο, μάλιστα. Αυτοί που ενοχλήθηκαν για τη ζωή μου δεν έχουν καμία σημασία για μένα» τονίζει.

Να θυμίσουμε ότι τον Μάρτιο του 2008 ο Ερρίκος Πετιλόν απασχόλησε τα δελτία ειδήσεων όταν η Αστυνομία τον συνέλαβε με ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του. «Είμαι άρρωστος, ρε παιδιά. Είμαι χρήστης. Τα είχα κόψει επτά με οκτώ χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό τα ξανάρχισα» ήταν οι πρώτες κουβέντες του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν στην περιοχή της Ομόνοιας.

Όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ζούσε μια ανάλογη κατάσταση. Είχε συλληφθεί και το 1998 στη Γλυφάδα, πάλι για κατοχή ναρκωτικών, ενώ μόλις τον περασμένο Ιούλιο νοσηλεύτηκε και πάλι, αυτή τη φορά στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί.

Ωστόσο, ο ίδιος, μιλώντας και τότε στην «Espresso», είχε πει χαρακτηριστικά: «Νοσηλεύτηκα για πέντε ημέρες στην Παθολογική Κλινική. Η εισαγωγή μου, όμως, δεν είχε να κάνει με ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, αλλά με παθολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...