Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Star Ελλάς έχεις… ταλέντο!

❱❱ Ο διαγωνισμός ομορφιάς της 16ης Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο θέατρο Alhambra, με παρουσιάστρια τη Μαρία ΚορινθίουΟ τίτλος της ωραιότερης Ελληνίδας αναζητά ακόμη μια χρονιά τις υποψήφιες που θα τους αλλάξει τη ζωή! Τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ, ο μακροβιότερος διαγωνισμός ομορφιάς στην Ελλάδα, επιστρέφει και φέτος όλα θα είναι διαφορετικά… 

Από την παρουσίαση ως τον χώρο διεξαγωγής τους και την τηλεοπτική τους μετάδοση, οι διοργανωτές Βασίλης Πρεβελάκης και Αναστάσιος Τρανούλης ανάγουν τον θεσμό σε μια μοναδική γιορτή λάμψης, αίγλης και καλαισθησίας, και τον προσαρμόζουν στα νέα δεδομένα, τα οποία επιτάσσει ο καιρός, ώστε να αναδεικνύονται υγιή πρότυπα, τα οποία συμβαδίζουν με την εποχή μας.

28 f4 prevelakis

28 f3 tranoylis

Αυτό φαίνεται και από την απόφασή τους να μεταφέρουν τον διαγωνισμό σε θέατρο κι όχι σε νυχτερινό μαγαζί, όπως έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν… Η γιορτή της ομορφιάς, λοιπόν, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στο πλήρως ανακαινισμένο Alhambra Art Theatre της Βάσιας Παναγοπούλου, με λαμπερή παρουσιάστρια τη Μαρία Κορινθίου!

Μάλιστα, πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες εκτός από την εμφάνισή τους θα μας δείξουν και κάποιο έξτρα ταλέντο που έχουν, όπως για παράδειγμα, σε χορό, τραγούδι και υποκριτική.

Τα βραδινά φορέματα των φιναλίστ έχει σχεδιάσει, φυσικά, ο οίκος μόδας Τρανούλη, ενώ τα χτενίσματα θα επιμεληθούν συνεργάτες των κομμωτηρίων Gino. Πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση, όπου θα πάρουν μέρος και γνωστοί καλλιτέχνες αναλαμβάνοντας το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός ομορφιάς θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη ζωή».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη φετινή χρονιά οι νικήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς Miss Universe και Miss World.

Να θυμίσουμε ότι τα ελληνικά καλλιστεία ξεκίνησαν το 1925 με πρωτοβουλία της εφημερίδας «Εθνος» και από το 1990 ως το 2010 μεταδίδονταν τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1.

Το 2012 πρώτη φορά μεταδόθηκαν μέσω internet από το T-Life και πέρυσι από το Μακεδονία TV με παρουσιάστρια τη Νικολέτα Ράλλη, όπου Σταρ Ελλάς αναδείχθηκε η Iωάννα Μπέλλα. Σε όλα αυτά τα χρόνια πολλές από τις νικήτριες του διαγωνισμού ξεχώρισαν και έκαναν σπουδαία καριέρα.

28 f1 4 mpella persini nikitria

Διοργάνωση

Η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη, η Ρίκα Διαλυνά, η Κορίνα Τσοπέη, η Τζένη Μπαλατσινού, η Ειρήνη Σκλήβα, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Κατερίνα Στικούδη, η Δούκισσα Νομικού, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν ανάμεσά τους.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η φετινή διοργάνωση δεν θα μεταδοθεί απευθείας από κάποιο κανάλι. Ωστόσο, η βραδιά θα μαγνητοσκοπηθεί κι έτσι δεν αποκλείεται να δούμε τον διαγωνισμό στους τηλεοπτικούς δέκτες μας λίγες ημέρες μετά τη διεξαγωγή του.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...