Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

Γόης παρουσιαστής βίαζε τουρίστριες

❱❱ Σπείρα «ψάρευε» τα ανυποψίαστα θύματά της σε μπαρ του νησιού
❱❱ Σοκαριστικές περιγραφές για όσα τράβηξαν από παρέα διεστραμμένων ανδρών
Από την
Εύα Παπαδάτου 

Ως μέλος σπείρας που έκανε ομαδικούς βιασμούς με θύματα τουρίστριες οι οποίες παραθέριζαν στη Ρόδο το καλοκαίρι του 2018 θα καθίσει την ερχόμενη Δευτέρα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου ένας διάσημος παρουσιαστής, ο οποίος είναι γνωστός και για τη συμμετοχή του σε ριάλιτι.

Ο 25χρονος τηλεστάρ, που έχει κριθεί προφυλακιστέος από το προηγούμενο καλοκαίρι, κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά δύο νεαρές από τη Σουηδία.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροήν και κατά συναυτουργία που τον βαρύνουν, ο 25χρονος γόης βίαζε ανυποψίαστες τουρίστριες, τις οποίες «ψάρευε» σε ένα μπαρ στο κέντρο της Ρόδου εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι είχαν καταναλώσει πολύ αλκοόλ και δεν μπορούσαν να αντισταθούν.

Συγκεκριμένα, φέρεται ότι συμμετείχε μαζί με άγνωστους συνεργούς του στους βιασμούς δύο ομοεθνών του τουριστριών ηλικίας 18 και 19 ετών στις 19 και τις 26 Ιουνίου 2018.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», στους βιασμούς συμμετείχαν ακόμη ένας αλλοδαπός, η ταυτότητα του οποίου είναι γνωστή στην Ασφάλεια Ρόδου, και άλλα εννέα ως δεκατρία άτομα άγνωστων στοιχείων!

Ο 25χρονος με καταγωγή από τη Σουηδία -ο οποίος είναι διάσημος στην πατρίδα του εξαιτίας της συμμετοχής του στο ριάλιτι της σουηδικής τηλεόρασης «Temptation Island» («Το νησί του πειρασμού»), που βασίζεται στα όργια και στις ακατάλληλες σκηνές- κρατείται προσωρινά στις Φυλακές της Τρίπολης.

Η έρευνα ξεκίνησε στις 19 Ιουνίου όταν η 19χρονη πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου και κατήγγειλε τον βιασμό της, ενώ μία εβδομάδα μετά ακολούθησε δεύτερη παρόμοια καταγγελία από μια 18χρονη ομοεθνή της.

Η πρώτη κατέθεσε πως τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας έφυγε μόνη της από το μπαρ γιατί δεν αισθανόταν καλά και έφτασε με τα πόδια στην παραλία. Εκεί κάθισε μόνη της και ξαφνικά την πλησίασε κάποιος και τη ρώτησε αν ήταν καλά.

Ο νεαρός αυτός, σύμφωνα με την 19χρονη, τη βίασε εκμεταλλευόμενος τη μέθη της ενώ κάλεσε και φίλους του οι οποίοι φέρεται ότι έκαναν το ίδιο!

Λίγες ημέρες μετά, στις 26 Ιουνίου, μία 18χρονη ομοεθνής της κατήγγειλε ότι έπειτα από νυχτερινή διασκέδαση κατέληξε στην ίδια παραλία ψάχνοντας το κινητό της τηλέφωνο και είχε την ίδια τύχη.

Αβοήθητη στην παραλία

Οπως κατήγγειλε, την πλησίασαν επτά με οκτώ άνδρες και κάποιοι από αυτούς τη βίασαν, ενώ άλλοι ασέλγησαν πάνω της αφήνοντάς την αβοήθητη στην παραλία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 25χρονος κατηγορούμενος εργαζόταν τουλάχιστον τρία χρόνια πριν από τη σύλληψή του στο νυχτερινό κέντρο, όπου «ψάρευε» τα θύματά του.

Αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να βρίσκεται σε σημεία όπου σύχναζαν Σκανδιναβοί και να τους πείθει να αγοράζουν βραχιολάκια, τα οποία τους έδιναν τη δυνατότητα να πιουν όσα ποτά επιθυμούσαν. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος τηλεστάρ είχε ταυτοποιηθεί από δακτυλικό αποτύπωμα ως ο δράστης απόπειρας κλοπής σε βάρος του διευθυντή του ξενοδοχείου «Grand Hotel» στις 10 Σεπτεμβρίου του 2016.

png

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...