«Μιζαδόροι»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

❱❱ Δύο αστυνομικοί ζήτησαν χρήματα από επιχειρηματία για να του σβήσουν πρόστιμο

Από τη
Νάντια Αλεξίου

«Βρόμικοι» αστυνομικοί ζήτησαν μίζα από τον ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης ανακύκλωσης στα Μέγαρα για να μειώσουν το πρόστιμο που οι ίδιοι του είχαν επιβάλει επειδή -όπως τον κατηγόρησαν- απασχολούσε στη δουλειά του αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά! Η καταγγελία του επιχειρηματία προκάλεσε επιχείρηση των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι παγίδευσαν τους δύο συναδέλφους τους.

Πρόκειται για δύο αξιωματικούς που υπηρετούν στο τμήμα Αλλοδαπών Ασπροπύργου και έκαναν έλεγχο για ανασφάλιστη εργασία αλλοδαπών στη μάντρα του επιχειρηματία. Μετά τη βεβαίωση παραβάσεων, του επέβαλαν πρόστιμο, όμως στη συνέχεια του ζήτησαν 10.000 ευρώ για να το… εξαφανίσουν.

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε τον εκβιασμό στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και, σε συνεννόηση με τους Αδιάφθορους, στις 23 Σεπτεμβρίου παρέδωσε 3.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε έναν από τους αστυνομικούς, ενώ την περασμένη Τρίτη παρέδωσε τη δεύτερη δόση.

Οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων που παρακολουθούσαν από απόσταση συνέλαβαν τον αξιωματικό, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε το προσημειωμένο ποσό. Οι δύο αξιωματικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος τους ΕΔΕ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι από τον υπηρεσιακό φάκελο ενός από τους δύο αξιωματικούς προκύπτει εμπλοκή του και σε άλλη ποινική υπόθεση ενώ υπηρετούσε στην ίδια υπηρεσία!

Τότε, παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό και του επιβλήθηκαν διοικητικά μέτρα, αλλά πριν από έναν χρόνο κατάφερε όχι μόνο να επανέλθει στην υπηρεσία του, αλλά και να… προαχθεί!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κρυφή ζωή πασίγνωστου star της showbiz και οι νύχτες πληρωμένου έρωτα με κορίτσια που γεννήθηκαν… αγόρια

Υπήρξαν ταιριαστό ζευγάρι. Από τα πιο προβεβλημένα της εγχώριας showbiz, με...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έχουν τη φωνή της παρανοϊκής με το βιτριόλι!

Από τη  Νάντια Αλεξίου Σφίγγει ώρα με την ώρα ο...