«Ορφανή» αμύθητη περιουσία!

❱❱ Ζάπλουτα αδέλφια στον Αλμυρό πέθαναν χωρίς κανένα να έχει οικογένεια! Στο Δημόσιο καταλήγουν μετρητά και ακίνηταΣτο Δημόσιο αναμένεται να περάσει η αμύθητη περιουσία των ζάπλουτων αδελφών που πέθαναν ολομόναχοι σε μεγάλη ηλικία στον Αλμυρό Μαγνησίας, ξεχασμένοι από όλους!

Τα πέντε παιδιά της πασίγνωστης οικογένειας Γκάργκα ακολούθησαν πιστά τη συμβουλή που τους είχαν δώσει οι γονείς τους, να είναι πάντοτε αγαπημένα και αχώριστα.

Έτσι, έμειναν σε όλη τους τη ζωή ενωμένοι σαν γροθιά και απέκτησαν τεράστια περιουσία, χωρίς όμως κάποιος από αυτούς να φτιάξει δική του οικογένεια. Ομως, τα χρόνια πέρασαν και έφυγαν ένα ένα από τη ζωή, ενώ τα τελευταία δύο αδέλφια, που ξεψύχησαν σχεδόν μαζί, παραμένουν ως σήμερα στα αζήτητα τού νεκροτομείου, με την τεράστια περιουσία τους να μένει «ορφανή»!

Η ευτυχισμένη οικογένεια του Τριαντάφυλλου Γκάργκα είχε αποκτήσει δύο γιους, τον Αποστόλη και τον Θανάση, καθώς και τρεις κόρες, τη Χρύσα, την Εφη και τη Μαρία. Κανένα όμως από τα πέντε αδέλφια που φρόντισαν να αυξήσουν την περιουσία της οικογένειας δεν έκανε δικά του παιδιά.

Η συγκινητική ιστορία ήρθε στο φως όταν, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», τα τελευταία δύο υπερήλικα αδέλφια της οικογένειας, ο Αποστόλης και η Μαρία, εντοπίστηκαν εξαντλημένα και σε κατάσταση ασιτίας στο σπίτι τους στον Βόλο. Πριν από 40 μέρες είχε «φύγει» η αδελφή τους Εφη, που τους φρόντιζε, και γι’ αυτό είχαν πέσει σε κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να παραιτηθούν από τη ζωή και μέσα σε δέκα μέρες να πεθάνουν και οι δύο. Πριν από ενάμιση χρόνο είχε φύγει και η Χρύσα, ενώ ο Θανάσης είχε πεθάνει πολλά χρόνια πριν.

Ελαιώνες

Ακόμα και σήμερα τα παράθυρα του σπιτιού τους παραμένουν ερμητικά κλειστά, όπως ήταν πάντοτε τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τους γείτονες. Εκεί, σταθμευμένα στο ίδιο σημείο, βρίσκονται και τα δύο οχήματά τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είχαν κάποιον συγγενή που να έχει κληρονομικό δικαίωμα, ενώ δεν έχουν αφήσει ούτε διαθήκη πίσω τους.

Μοιραία, όλη η περιουσία τους, που αποτελείται από μια πολυκατοικία με 13 διαμερίσματα και επτά μαγαζιά, καθώς και ελαιώνες, θα περάσει αργά ή γρήγορα στο Δημόσιο, στο οποίο θα περιέλθουν ακόμη το διώροφο πατρικό σπίτι τους, όπου έζησαν ευτυχισμένα παιδικά χρόνια, το σπίτι όπου έμεναν τελευταία στον Βόλο, ένα διώροφο κτίριο, το λογιστικό γραφείο του Αποστόλη Γκάργκα και, φυσικά, οι τεράστιες καταθέσεις των μελών της οικογένειας σε διάφορες τράπεζες.

Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν κληρονόμων, τα ακίνητα θα αξιοποιηθούν από το υπουργείο Οικονομικών ενώ, αν διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχουν κληρονόμοι, προβλέπεται να αξιοποιηθούν και οι καταθέσεις.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ