Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Γιώργος Καρκάς: Έπεσα θύμα πλεκτάνης

❱❱ Οι εξομολογήσεις του στον Σπύρο Μπιμπίλα μέσα από τη φυλακή!
❱❱ Με ποιους τα βάζει ο ηθοποιός για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο
Την άκρη του νήματος στο θρίλερ που εκτυλίχθηκε τη νύχτα της 13ης Νοεμβρίου του 2018 στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 24χρονου οδηγού ταξί, θα κληθούν να ανακαλύψουν τις επόμενες εβδομάδες οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. 

Η πολυαναμενόμενη δίκη έχει προσδιοριστεί στις 25 Νοεμβρίου, με τις δύο πλευρές να αναμένουν εναγωνίως την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για να αποδείξουν την αλήθεια των ισχυρισμών τους. Κι αυτό καθώς ο μεν Γιώργος Καρκάς, που παραμένει προσωρινά κρατούμενος εδώ και έναν χρόνο, βροντοφωνάζει από την πρώτη στιγμή για την αθωότητά του, ο δε 24χρονος ταξιτζής εμμένει στη δική του εκδοχή για τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας που τον σημάδεψαν.

Βασικός μάρτυρας

Ένας από τους τρεις βασικούς μάρτυρες υπεράσπισης στην υπόθεση του ηθοποιού Γιώργου Καρκά, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει και στο πλαίσιο της δίκης, είναι και ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μιλάει στην «Espresso», παραθέτοντας τις δικές του διαπιστώσεις, αλλά και ερωτήματα για την υπόθεση.

«O Γιώργος ακόμα και ξένος να ήταν θα τον υπερασπιζόμουν γιατί αισθάνομαι ότι πρόκειται περί ενός ανθρώπου που έχει εμπλακεί σε μια ιστορία χωρίς προηγούμενο. Επίσης, θεωρώ ότι δεν έχει υποστηριχθεί όπως θα έπρεπε από τους ανθρώπους που όφειλαν να τον υπερασπιστούν, όπως είναι, για παράδειγμα, ο επίσημος φορέας της gay κοινότητας της Ελλάδας, που δεν έκανε απολύτως τίποτα, ενώ αντιθέτως έκανε πολλά στην περίπτωση του Ζακ Κωστόπουλου, τον οποίο και ηρωοποίησε» μας λέει ο ηθοποιός και συνεχίζει:

«Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που για τη σεξουαλική του συμπεριφορά τού έχουν φερθεί με τον απρεπέστερο τρόπο. Τον διαπόμπευσαν! Και γνωρίζω πλήρως τον πρότερο βίο του Γιώργου και το πεντακάθαρο ποινικό μητρώο του. Θεωρώ επίσης ότι ως ΤΑΣΕΗ κάναμε ό,τι μπορούσαμε συγκεντρώνοντας πάνω από 600 υπογραφές ηθοποιών που τις στείλαμε στη Βουλή και έτσι πέρασε το τεκμήριο αθωότητας. Επειδή όμως εμείς είμαστε άνθρωποι, έτσι είναι και οι δικαστές. Ισως έχουν υποπέσει σε λάθη, λοιπόν» σχολιάζει.

Όσο για τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας, ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει πολλά να πει και να ρωτήσει. «Ο Γιώργος και ο ταξιτζής ήταν χωριστά για πάνω από μία ώρα και δεν ξέρουμε τι έκανε εκείνη την ώρα ο ταξιτζής. Αλήθεια, γιατί ο βιασμός καταγγέλθηκε 24 ώρες μετά και όχι αμέσως; Αυτό όμως που με ενοχλεί πολύ περισσότερο είναι ότι ο νεαρός ταξιτζής διατηρεί την ανωνυμία του, ενώ ο Γιώργος Καρκάς έχει διαπομπευτεί όσο κανείς άλλος.

Στις 25 Νοεμβρίου, πάντως, που είναι η δίκη, θα βρίσκονται για συμπαράσταση πολλοί συνάδελφοί του στο δικαστήριο και θέλω να τονίσω πως διαφωνώ απόλυτα με το Δ.Σ. του ΣΕΗ που δεν έβγαλε κάποιο ψήφισμα για ένα μέλος του που βρίσκεται στη φυλακή. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ομοφοβικοί οι άνθρωποι» διαπιστώνει. Σε ερώτησή μας αν πηγαίνει στις φυλακές για να βλέπει τον Γιώργο Καρκά, δεν το αποκρύπτει. «Πηγαίνω στις φυλακές και βλέπω τον Γιώργο. Οταν γνωρίζεις καλά έναν άνθρωπο, ξέρεις αν σου λέει αλήθεια ή ψέματα.

Ο άνθρωπος αυτός διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης και βροντοφωνάζει από την αρχή ότι είναι αθώος. Ομως, για πείτε μου, όταν ο ταξιτζής κλείνει το ταξίμετρο, είναι πελάτης ή φίλος; Απάντηση: Οταν κλείσεις το ταξίμετρο, παύεις να είσαι επαγγελματίας ταξιτζής και είσαι απλά ο φίλος με τον οποίο κάνετε ό,τι γουστάρετε.

«Το σφάλμα των ναρκωτικών»

Ο λόγος, λοιπόν, που κατέβηκε το ταξίμετρο είναι σαφής: κάπου τα βρήκαν οι άνθρωποι. Από την άλλη, το γεγονός ότι πήγαν σε ένα μέρος και χωρίστηκαν και ο Καρκάς έψαχνε να βρει τον ταξιτζή, επίσης σημαίνει ότι ο ταξιτζής ήταν κάπου αλλού» ισχυρίζεται ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Και καταλήγει: «Πιστεύω απόλυτα στη Δικαιοσύνη και στη δικαίωση του Γιώργου. Αν υπέπεσε στο σφάλμα των ναρκωτικών, ας μην ξεχνάμε ένα μεγάλο ποσοστό της νεολαίας έχει πέσει και σε αυτό πρέπει να συμπαρασταθούμε στον Γιώργο και σε όσους είναι μέσα σε αυτά. Ευτυχώς γιατί η προφυλάκισή του τον έκανε να καταλάβει το λάθος του και έχει πλέον απεξαρτηθεί πλήρως».

10 11 f2 img 0117

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...