Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Νεκρός σε τροχαίο ο υπερτυχέρος

Πεδινό Καρδίτσας: με σούπερ αυτοκίνητο που αγόρασε με λεφτά από το Λαϊκό Λαχείο.

Η τύχη είχε φανεί πολύ γενναιόδωρη μαζί του χαρίζοντάς του 1,8 εκατομμύρια ευρώ! Η μοίρα όμως στάθηκε πολύ σκληρή με τον Καρδιτσιώτη Στέφανο Τσιλιμίγκα στερώντας του τη ζωή στα 40 του χρόνια, προτού καλά καλά προλάβει να γευτεί το δώρο της θεάς τύχης και μάλιστα με το υπερπολυτελές αυτοκίνητο που είχε αγοράσει με τα κέρδη!

Ο άτυχος αγρότης από το Πεδινό Καρδίτσας, που λάτρευε τα γρήγορα αυτοκίνητα, σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν το πανάκριβο διθέσιο μαύρο Honda S2000 cabriolet (τελευταίο μοντέλο και αξίας άνω των 35.000 ευρώ) που οδηγούσε ανατράπηκε στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας – Προαστίου!

Ο 40χρονος, που στην περιοχή είχε το παρατσούκλι «εκατομμυριούχος», πριν από περίπου 14 χρόνια είχε διαλέξει τον τυχερό λαχνό του Λαϊκού Λαχείου κερδίζοντας ένα τεράστιο ποσό σε δραχμές, που αναλογούσαν σε 550.000 ευρώ, ενώ το καλοκαίρι του 2012 κέρδισε ξανά στο Λαϊκό Λαχείο το ιλιγγιώδες ποσό των 1.260.000 ευρώ.

Με αυτά τα χρήματα βοήθησε τον πατέρα του να εξοπλιστεί με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα ώστε να κάνει τη δουλειά του ευκολότερα και με μεγαλύτερη άνεση. Μάλιστα, δεν ξέχασε τα αδέρφια, τους γνωστούς του και άτομα που είχαν πραγματική ανάγκη και φυσικά τον λαχειοπώλη από τον οποίο είχε αγοράσει τα «χρυσά» λαχεία. Ο 40χρονος ζούσε με τη μητέρα και τον πατέρα του στο όμορφο κεφαλοχώρι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, όμως πληροφορίες από το στενό φιλικό του περιβάλλον κάνουν λόγο για τεταμένες σχέσεις με τους γονείς του, οι οποίοι φέρεται να μην ενέκριναν τις επιλογές του στην προσωπική του ζωή.

Η αυλαία της ζωής του αδικοχαμένου παλικαριού έπεσε νωρίς το πρωί της Κυριακής, ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας – Προαστίου, έναν δρόμο τον οποίο οι ντόπιοι χαρακτηρίζουν «άκρως επικίνδυνο». Ο Στέφανος Τσιλιμίγκας -κάτω από άγνωστες συνθήκες- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από την πορεία του, να ανατραπεί και εκείνος να βρει ακαριαίο θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του. Η κηδεία του έγινε προχθές το απόγευμα μέσα σε κλίμα οδύνης από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου που βρίσκεται στο χωριό των περίπου 900 κατοίκων.

Σοκαρισμένος ο λαχειοπώλης Βησσαρίων Καψιώχας από τα Τρίκαλα, μιλώντας στην «Espresso» ανέφερε ότι ο άτυχος Στέφανος δεν τον είχε ξεχάσει όταν κέρδισε τα 1.260.000 ευρώ: «Συναντηθήκαμε και μου έδωσε ένα καλό ποσό, με το οποίο ξόφλησα τα χρέη μου. Στενοχωρήθηκα πολύ. Γιατί έπρεπε να φύγει με αυτόν τον άδικο τρόπο ένα καλό παιδί και νέο;» αναρωτήθηκε ο λαχειοπώλης.

«Μου λείπεις, άγγελέ μου, δεν μπορώ να ζήσω»

Μηνύματα θλίψης και αποχαιρετισμού έχει πλημμυρίσει η σελίδα του στο facebook. Μια κοπέλα, η οποία φαίνεται πως ήταν η σύντροφος του 40χρονου, έχει γεμίσει το προφίλ του με απίστευτα μηνύματα: «Αντίο, άγγελέ μου, καλό ταξίδι, ψυχή μου. Σ’ αγαπώ, μου λείπεις».

«Οπου και να πάω, για σένα μου μιλάνε, όπου κι αν κοιτάξω, μια δική σου ανάμνηση. Ο,τι κι αν σκεφτώ, εσύ, άγγελέ μου. Πονάω τόσο. Δεν μπορώ να ζήσω, να αναπνεύσω» γράφει σε ένα άλλο μήνυμα, αφιερώνοντάς του το τραγούδι «Ενα δίκοπο μαχαίρι» του Νίκου Ρωμανού. «Θεέ μου, πρόσεχε τον άγγελό μου εκεί ψηλά. Να μας κοιτά και να χαίρεται για μένα και να μου τον κάνεις να χαμογελά, γιατί μόνο πόνο και θλίψη γνώρισε, μη νιώσει μόνος ποτέ». Αλλοι φίλοι του τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα:

«Καλό ταξίδι, Στεφανάκο», «Στέφανε, θα μας λείψεις. Ησουν από τα καλύτερα παιδιά… Κουράγιο στην οικογένειά σου, θα σε θυμόμαστε για πάντα». Ενας άλλος φίλος του γράφει: «Δυστυχώς, ο Θεός δεν κάνει διακρίσεις στους καλούς ανθρώπους. Ας είναι καλά εκεί που έχει πάει». Κι ένα άλλο: «Αχ, Στεφανάκο, πονάω πολύ. Γιατί;».

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...