Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ο Μίνως Μάτσας απόλαυσε την πρεμιέρα της πρώην του Μαρίας Κίτσου παρέα με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Την ώρα που οι φήμες θέλουν την Όλγα Κεφαλογιάννη να έχει έρθει κοντά με τον Μίνω Μάτσα, ο τελευταίος παρακολούθησε μαζί της την επίσημη πρεμιέρα του έργου «Μακμπέθ», στο οποίο πρωταγωνιστεί η πρώην σύντροφός του Μαρία Κίτσου.

Φορώντας ένα κομψό κόκκινο σύνολο, η όμορφη μελαχρινή βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε μόνη της στο Εθνικό Θέατρο. Πολύ σύντομα ωστόσο αρκετοί ήταν οι φίλοι και γνωστοί της που την πλησίασαν για να τη χαιρετήσουν.

Ανάμεσά τους, η κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη, ο Σάκης Ρουβάς και ο δημοφιλής συνθέτης Μίνως Μάτσας. Η παρέα φάνηκε να περνά πολύ όμορφα, με τη Χριστίνα να βγάζει μάλιστα και μια selfie με τους τέσσερις τους, την οποία διοχέτευσε στα προσωπικά της social media.

κοντα στη βασικη

Περίπου πριν από έναν μήνα η Ολγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι έχει πλέον χωρίσει από τον επί δεκαετίας σύζυγό της, γνωστό κοσμηματοπώλη Μάνο Πενθερουδάκη. Αμέσως κυκλοφόρησε μια έντονη φημολογία ότι η βουλευτής έχει ήδη προχωρήσει στην προσωπική της ζωή με τον Μίνω Μάτσα, κάτι που η ίδια απέφυγε να επιβεβαιώσει όταν ρωτήθηκε σχετικά σε τηλεοπτική εκπομπή. Παρ’ όλα αυτά εθεάθησαν μαζί τόσο στην εκδήλωση των θεατρικών βραβείων του «Αθηνοράματος» όσο και στην επίσημη πρεμιέρα του φιλμ «Ευτυχία».

Το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν στην κεντρική σκηνή του Εθνικού, παρακολουθώντας παρέα και χειροκροτώντας θερμά τη Μαρία Κίτσου ως Λαίδη Μακμπέθ και τον Δημήτρη Λιγνάδη, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή του διάσημου σαιξπηρικού έργου.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε γνωστός και ο χωρισμός της τηλεοπτικής Λενιώς από τις «Αγριες μέλισσες» από τον Μίνω Μάτσα. Παρ’ όλα αυτά οι δυο τους κράτησαν φιλικές σχέσεις. Απόδειξη; Ο συνθέτης έχει επιμεληθεί τη μουσική της παράστασης «Μακμπέθ» και δεν γινόταν να λείπει από την πρεμιέρα της.

Το «παρών» στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού για χάρη της Μαρίας Κίτσου έδωσαν κι άλλοι… κάτοικοι του τηλεοπτικού χωριού Διαφάνι, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Ελλη Τρίγγου και η Θεοφανία Παπαθωμά.

4890 KARIDI STANKOGLOY MAKRIPOYLIA 25022020

Εκεί ήταν επίσης η Μιμή Ντενίση, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μπέττυ Αρβανίτη και ο σκηνοθέτης Γιώργος Χουβαρδάς με την πρώην γυναίκα του Αλκηστη Πουλοπούλου, οι οποίοι μπορεί να έχουν χωρίσει αλλά εξακολουθούν να συνεργάζονται στενά και να κάνουν παρέα.

4899 TRIGGOY GKOTSOPOYLOS 25022020

Τα φλας στο φουαγιέ σε Σακελλαροπούλου και… Σημίτη

4823 KOTSONIS SAKELAROPOYLOY 25022020

Ο «Μακμπέθ», το περίφημο «καταραμένο» έργο του Σαίξπηρ, ένα «παραμύθι» που αποτυπώνει τη μεγάλη τραγωδία του ανθρώπου να διακρίνει το καλό από το κακό, τράβηξε το ενδιαφέρον και πολλών πολιτικών προσωπικοτήτων, οι οποίοι παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα του στο Εθνικό.

Σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις με τον επίσης νομικό σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο φουαγιέ τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Το ζευγάρι βρέθηκε από νωρίς στο θέατρο και συναντήθηκε με τον Τίτο Πατρίκιο, ενώ στο τέλος της παράστασης η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου συνομίλησε με τον Δημήτρη Λιγνάδη στα παρασκήνια. Στην πρεμιέρα παρευρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δάφνη.

5035 ZEYG SIMITI 25022020

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...