Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

Τι ισχυρίζεται η χήρα της κοιλάδας: «Είμαι της Εκκλησίας! Όχι φόνισσα»

Την αθωότητά της διακήρυξε για ακόμα μία φορά η χήρα της Κοιλάδας, επικαλούμενη αυτή τη φορά και τα… θεία!

Από την Εύα Παπαδάτου

Η Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου στη δίκη που γίνεται σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου τον Δεκέμβριο του 2014, απολογήθηκε λέγοντας ότι βρίσκεται στη φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη φορά που η 42χρονη απολογείται ενώπιον δικαστηρίου κι αυτό γιατί πρωτόδικα είχε αρνηθεί να απολογηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης τον Δεκέμβριο του 2016, οπότε της επιβλήθηκαν ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η χήρα που προσπαθεί να «σπάσει» τα ισόβια μίλησε χθες με σταθερή φωνή από το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου όπου διεξάγεται εδώ και ενάμιση χρόνο η δευτεροβάθμια δίκη, εμμένοντας στην αθωότητά της. Όπως είπε, λάτρευε τον Θανάση Λάμπρου και ήταν ο μοναδικός άντρας της ζωής της, ενώ για πρώτη φορά μίλησε για την πίστη της στον Θεό.

«Είμαι ένας απλός άνθρωπος, της Εκκλησίας. Αγαπούσα πολύ αυτό που είχα» είπε η Βούλγαρη και αναφέρθηκε στη μοιραία μέρα. «Ήταν αδιάθετος (ο Λάμπρος) και δεν πήγε στη δουλειά. Πήγα τη μικρή στο σχολείο και όταν γύρισα κάπνιζε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο. Πήγα για καφέ με δύο φίλες μου κι όταν γύρισα από τη βόλτα και τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού αντίκρισα πολύ κόσμο (…) Ρωτούσα αν θα γίνει καλά» είπε μεταξύ άλλων. Όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου τής επισήμανε ότι είναι η τελευταία της ελπίδα να αποδείξει την αθωότητά της, εκείνη απάντησε:

«Δεν θα έκανα ποτέ τέτοιο πράγμα, ήταν σχέση ζωής. Πώς θα μπορούσα να αφαιρέσω τη ζωή κάποιου που κάναμε παιδί μαζί; (…) Είχαμε τα προβλήματά μας, αλλά τα ξεπεράσαμε… Να απολογηθώ για κάτι που δεν έχω κάνει;»

Αρχική ομολογία

Η κατηγορουμένη υποστήριξε ότι δεν έχει πιάσει ποτέ στη ζωή της όπλο και πως δεν έχει κακία μέσα της. «Δεν είμαι δολοφόνος. Δεν είμαι εγώ, είναι κάποιος άλλος. Γιατί είμαι εδώ, κυρία πρόεδρε;» ρώτησε και δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι η κόρη της τής λείπει τρομερά.

Η 42χρονη επέμεινε ότι δεν ομολόγησε ποτέ τον φόνο, ακυρώνοντας για πολλοστή φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015. Εξάλλου, η πλευρά της ισχυρίζεται ότι ο άτυχος Λάμπρου αυτοκτόνησε, κάτι που επιδίωξε να αποδείξει μετά και την κατάθεση του ιατροδικαστή, ο οποίος δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας του άτυχου ναυτικού. Θέλοντας να ενισχύσει το σενάριο της αυτοκτονίας, η Βούλγαρη υποστήριξε χθες ότι ο άντρας της έπασχε από κατάθλιψη: «Μου έλεγε “αυτό είναι πρόβλημα δικό μου”. Δεν με άφηνε να τον βοηθήσω».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...