Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Επίθεση με βιτριόλι: η 35χρονη έτρεχε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες

Για όσους τη γνώριζαν, η 35χρονη Εφη ήταν η εντυπωσιακή, κοινωνική, επικοινωνιακή και δυναμική γυναίκα, γεμάτη ζωή και ενέργεια. Η ίδια, όμως, ήξερε καλά ότι πίσω από αυτή τη «βιτρίνα» έπρεπε να κρύβει καλά τις φοβίες, τις εμμονές, τις προλήψεις της και την άρρωστη ζήλια που της έτρωγε την ψυχή.

Έκρυβε μια δεύτερη μίζερη προσωπικότητα, που την αποκάλυπτε μόνο στις σημειώσεις της, οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και εξηγούν σε μεγάλο βαθμό πώς έφτασε στο σημείο να «λούσει» με βιτριόλι την Ιωάννα, για να απαλλαγεί οριστικά από τον βασανιστικό φθόνο και τη ζήλια που της προκαλούσε και που δεν μπορούσε να τιθασεύσει.

Μετά τις αποκαλύψεις για την τράπουλα ΧΑΛ και τις… μαντείες της, που κατέγραφε σε σημειώματα για να λύσει τα αισθηματικά της και να καθορίσει τα επόμενα βήματά της, νέα στοιχεία δείχνουν ότι η 35χρονη είχε εναποθέσει την ψυχική της λύτρωση και σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες! Και είναι να απορεί κάποιος, πώς η γυναίκα που πλασάριζε τον εαυτό της στα κοινωνικά δίκτυα ως «σύγχρονη και χειραφετημένη», στην πραγματικότητα συμπεριφερόταν σαν μια «λαϊκή νοικοκυρούλα», που ακολουθούσε πιστά όσα της έλεγαν το κατακάθι του καφέ και η τράπουλα για να «δέσει» τη σχέση της με έναν άνδρα!

«Αν φύγει η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά… Με αυτόν πορεύομαι. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα, απλά έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως» έγραφε σε ένα από τα σημειώματά της, που παραπέμπουν σε προλήψεις περασμένων δεκαετιών.

Σε άλλο σημείωμα, δείχνει ότι ζούσε μέσα σε ένα μείγμα από προλήψεις και θρησκεία:
«Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στο Θεό να με βοηθήσει. Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. 8 Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει». Κεντρικό πρόσωπο ήταν ο 40χρονος Νώντας που, αν και δεν γνώριζε το παραμικρό, ίσως έφτανε να γίνει και… κούκλα Βουντού!

«Με έχει αγχώσει μία γυναίκα»

«Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια, για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσά μας».

Σε ένα από τα σημειώματα, μάλιστα, αποδεικνύεται ότι η Εφη Κ. είχε βάλει στο «κάδρο» την Ιωάννα ως το αντίπαλο δέος από το οποίο πρέπει να απαλλαγεί, συνδυάζοντας με τον δικό της χαοτικό τρόπο τις «οδηγίες» της τράπουλας και του καφέ:

«Με έχει αγχώσει μία γυναίκα… Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα… τριχιά. Θα μάθω ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Από τα σημειώματα προέκυψε, επίσης, ότι η ήδη προφυλακισμένη 35χρονη είχε στοχοποιήσει ως ερωτική αντίζηλο και μια ακόμα μελαχρινή γυναίκα:

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου» έγραφε για τη δεύτερη γυναίκα, η οποία στάθηκε πολύ τυχερή, όπως εξελίχθηκε η υπόθεση…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...