Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Η έκλειψη Ηλίου ρίχνει Tουρκικές «βόμβες»!

Η ηλιακή έκλειψη που θα άρχισε χθες στις 10.14 και θα συνεχιστεί μέχρι και στις 21 Ιουνίου ρίχνει «βόμβες» στα σύνορα της Ελλάδας με τον Εβρο, ενώ το Αιγαίο είναι στο επίκεντρο των εντάσεων και η σχέση της χώρας μας με την Τουρκία χτυπάει κόκκινο, σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου!

Με το αστρολογικό φαινόμενο να αφήνει το «αποτύπωμά» του για τα επόμενα πέντε χρόνια, η έκλειψη του ηλίου διαδραματίζεται με φόντο το διπλό, φυσικό ζώδιο του αέρα που είναι οι Δίδυμοι, οι οποίοι επηρεάζουν το ζώδιο του Καρκίνου. Η χώρα μας, που έχει περάσει τόσα, «βολοδέρνεται» ανάμεσα στην εγκληματικότητα, που αποκτά επικίνδυνες διαστάσεις, τα ζητήματα εθνικής ασφάλειας, που σχετίζονται με τις ορδές των μεταναστών και τα «ασκέρια» του «σουλτάνου» Ερντογάν!

Ακραία φυσικά φαινόμενα θα πλήξουν και την Ελλάδα. Η έκλειψη, που διέπεται από τον Ερμη, στέκεται πάνω από τις ΑΟΖ, που αποτελούν «πεδίο» εντάσεων, αλλά και πάνω από την Κρήτη, τη Ρόδο και το Καστελόριζο, με το τελευταίο να αποτελεί ζώνη έντασης με τους γείτονες.

Οπως είχε πει και ο τεράστιος Ελύτης «Βαπόρι στολισμένο βγαίνει στα βουνά, κι αρχίζει τις μανούβρες ”βίρα μάινα”! Είναι από μαύρη πέτρα κι είναι απ’ όνειρο κι έχει λοστρόμο αθώο ναύτη πονηρό». Η ένταση με τους Τούρκους προσδιορίζεται χρονικά λίγες ώρες πριν από το θερινό ηλιοστάσιο. Θάλασσα και Ενοπλες Δυνάμεις αποτελούν κομμάτια του εκρηκτικού παζλ.

«Χορός» των Ρίχτερ

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή έχουν αντίκτυπο στο επίπεδο των γεωπολιτικών συμφερόντων και στη χώρα μας. Η Τουρκία θα «τσακιστεί» από ισχυρότατο σεισμό, ενώ ο Εγκέλαδος θα χτυπήσει και στην άλλη άκρη του κόσμου, με τις πολιτείες της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνιας να νιώθουν την οργή των Ρίχτερ.

Η Αμερική, που έχει χτυπηθεί αλύπητα από τον εφιάλτη της πανδημίας, θα δει τις δύο ακτές της, ανατολική και δυτική, να κλονίζονται! Κατά τη διάρκεια της έκλειψης ο ψυχοπομπός Ερμής είναι σε ανάδρομη φορά. Το ίδιο συμβαίνει στον Πλούτωνα, στον Κρόνο, στον Δία, στην Αφροδίτη, αλλά και στον νότιο και τον βόρειο δεσμό της Σελήνης. Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και ο αστεροειδής Αθηνά για να κάνει ακόμη πιο σπάνιο το αστρολογικό φαινόμενο.

Ο ψυχοπομπός Ερμής «εισβάλλει» στα μέσα ενημέρωσης και προκαλεί ανακατατάξεις, ενώ ο Αρης είναι προάγγελος σημαντικών γεγονότων που σχετίζονται με έκλειψη. Ο Αρης, που απέχει περίπου τέσσερις βαθμούς από τον ισχυρό Ηλιο, προκαλεί πολέμους, φυλετικές εξεγέρσεις και δολοφονίες ηγετών.

Η έκλειψη επίσης σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής του Υδροχόου, που φέρνει κοσμοϊστορικές αλλαγές στον πλανήτη τόσο στην τεχνολογία όσο και στην ιατρική. Τυφώνες, τσουνάμι και φαινόμενα στη Αφρική, που θυμίζουν τις πληγές του Φαραώ, βάζουν τον πλανήτη σε άγριες περιπέτειες, που παλεύει για την επιβίωσή του.

Θεωρίες Αποκάλυψης για το «δαχτυλίδι της φωτιάς»

H πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, που θα σχηματίσει ένα «δαχτυλίδι φωτιάς», θα σηματοδοτήσει και τα… τελευταία μας. Αυτό υποστηρίζουν οι εσχατολόγοι, που ανατριχιάζουν στο γεγονός ότι η έκλειψη αυτή θα ρίξει σκοτάδι στους Αγίους Τόπους.

Ο πάστορας Πολ Μπέγκλεϊ, που ασχολείται με την ανάλυση των προφητειών, τονίζει ότι αυτό το φαινόμενο σε συνδυασμό με άλλα καταστροφικά γεγονότα που έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής μες στο 2020 αποτελούν αποδείξεις της επερχόμενης Αποκάλυψης. «Παιδιά, διανύουμε μάστιγες του Τέλους» δήλωσε σε πρόσφατο βίντεό του στο YouTube, όπου εστιάζει στις ακρίδες που έχουν πέσει σε τεράστια σμήνη σε χώρες όπως η Υεμένη, η Αιθιοπία, η Κένυα, η Σομαλία, το Σουδάν και το Πακιστάν.

Σύμφωνα με τη Βίβλο, οι ακρίδες ήταν μια από τις Δέκα Πληγές του Φαραώ. Ενα άλλο σημάδι του Αρμαγεδδώνα είναι και η έκλειψη της 21ης Ιουνίου, σύμφωνα με τον Μπέγκλεϊ, που θυμίζει μια άλλη από τις 10 βιβλικές πληγές, για την οποία ο Θεός είπε ότι «το σκοτάδι θα πέσει πάνω στην Αίγυπτο» για τρεις μέρες. Η έκλειψη αυτή θα είναι ορατή στο Ισραήλ και αυτό κάνει τον αναλυτή να θεωρεί ότι οι Αγιοι Τόποι θα καλυφθούν από σκοτάδι και αυτός είναι κακός οιωνός.

«Θα είναι πάνω από το Ισραήλ για έξι ώρες. Ο Ηλιος θα γίνει σκοτάδι για έξι ώρες. Είστε σοβαροί; Ενα “δαχτυλίδι φωτιάς” θα υπάρχει γύρω από τον Ηλιο» λέει χαρακτηριστικά ο Μπέγκλεϊ, που προσθέτει ότι μέχρι το τέλος του χρόνου κακό προμήνυμα είναι και η σεληνιακή έκλειψη της 4ης Ιουλίου, που θα σχηματίσει ένα «ματωμένο φεγγάρι» πάνω από τις ΗΠΑ…

Ερωτικές αλλαγές για τους Διδύμους και «μπανανόφλουδες» για τους Παρθένους

ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος σάς κάνει πιο επικοινωνιακούς. Η πιο δυνατή στιγμή του μήνα πλησιάζει και ανοίγει στα προσωπικά σας νέους ορίζοντες. Κάποιοι από εσάς που έχετε την οικονομική δυνατότητα νιώθετε την ανάγκη να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, χωρίς να σας «αγγίζουν» τα μέτρα για την πανδημία. Υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθείτε αντιμέτωποι με οικογενειακά ζητήματα που περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά. Για τους επόμενους έξι μήνες έχετε τον Αρη σύμμαχό σας και αυτό σας «οπλίζει» με τεράστια δύναμη.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα χρήματα και ο πλούτος είναι στο μυαλό σας από τις αρχές Ιουνίου, καθώς ο Ηλιος κυριαρχεί σε αυτόν τον τομέα. Η τύχη σας στον οικονομικό τομέα θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο, οπότε φροντίστε να αξιοποιήσετε σωστά αυτήν την εύνοιά της και προχωρήστε σε διακανονισμούς που θα σας ωφελήσουν. Στον επαγγελματικό τομέα, βλέπετε κάποια αχτίδα φωτός και θα πραγματοποιήσετε ραντεβού που θα σας «ξεμπλοκάρουν» από τα αδιέξοδο των τελευταίων μηνών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2020 είναι εδώ για να αλλάξετε την κατεύθυνση της ζωής σας στο επίπεδο των σχέσεών σας και οι εκλείψεις καθορίζουν το ερωτικό σας μέλλον. Ήρθε η ώρα να κλείσετε μια για πάντα την πόρτα στον άνθρωπο που σας κρατά εδώ και καιρό σε καθεστώς συναισθηματικής «ομηρίας» και να διαβείτε νέα μονοπάτια. Ο Ήλιος θα σας βοηθήσει να εξαφανίσετε τυχόν ενδοιασμούς αναφορικά με την επόμενη ημέρα στα προσωπικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ξεκούραση και η χαλάρωση είναι στο μυαλό σας καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, αλλά δεν θα μπορείτε να νιώθετε άνετα με τόση δραστηριότητα στα αστέρια. Στα ερωτικά σας, οι εκλείψεις φέρνουν υπέροχες ειδήσεις, όμως θα πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Μην περιμένετε πάντα το σύμπαν να συνωμοτεί για εσάς. Παρακολουθήστε την υγεία σας και μην αγνοείτε κάποια SOS που εκπέμπει ο οργανισμός σας. Έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας και τα σημάδια της έκλειψης είναι εδώ για να σας θυμίσουν ότι ο ψυχικός σας κόσμος είναι ευάλωτος.

ΛΕΩΝ
Μετά το lockdown το μόνο που σκέφτεστε είναι η κοινωνική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να επανασυνδεθούν με άτομα από το παρελθόν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να λυθούν παρεξηγήσεις. Για τις Λιονταρίνες που έχουν βάλει ως στόχο μια εγκυμοσύνη τα νέα θα είναι ευχάριστα και η οικογένειά σας καλύπτεται από ένα πέπλο ευτυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η καριέρα καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου είναι στην πρώτη γραμμή της… επικαιρότητας. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε παγίδες από συναδέλφους που έχουν άλλα σχέδια για εσάς στην άκρη του μυαλού τους. «Σκάνε» σημαντικές ειδήσεις που σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Επίσης, ήρθε η ώρα να το ρίξετε λιγάκι έξω. Ο εγκλεισμός σάς επηρέασε σημαντικά. Πείτε «ναι» σε κοινωνικές συναναστροφές, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα.

ΖΥΓΟΣ
Νέοι ορίζοντες στα επαγγελματικά σας, με το όνομά σας να ακούγεται θετικά στον τομέα που δραστηριοποιείστε. Ηρθε η ώρα να δρέψετε δάφνες. Από το 2018 έχετε κάνει σημαντικά άλματα στην καριέρα σας και φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι ικανό να σας σταματήσει. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να πάρετε τα ρίσκα σας και να αξιοποιήσετε προς όφελός σας τις οικονομικές προσφορές που θα δεχτείτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επανεκτιμήστε τις προτεραιότητές σας, γιατί αρχίζει να γίνετε χαοτικό το τοπίο. Μέχρι τον Αύγουστο θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στα προσωπικά σας. Διαιωνίζετε μια κατάσταση που οδηγεί σε αδιέξοδα, με την ανασφάλεια να κυριαρχεί. Φτάνει πια! Βάλτε ένα τέλος. Η εβδομάδα που έρχεται είναι σημαντική για τα οικονομικά σας και είστε προ των πυλών για την εξόφληση ενός σημαντικού χρέους, που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από όλα τα ζώδια εσείς θα νιώσετε τον Ιούνιο στο πετσί σας κι αυτό θα αποτυπωθεί έντονα τα επόμενα δύο χρόνια. Παρά τα σκαμπανεβάσματα, θα επιτύχετε σημαντικά πράγματα και θα αναφωνήσετε «επιτέλους!» Ήλιος και Αφροδίτη κυριαρχούν και σας παίρνουν από το χέρι και σας οδηγούν στους δρόμους της επιτυχίας τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε στο επίκεντρο γεγονότων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και αυτό θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους. Βρείτε τη δύναμη να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς που σας στοιχειώνουν εδώ και καιρό. Με την οπισθοδρόμηση της Αφροδίτης στις 25 Ιουνίου κάποιες αποφάσεις πάνε πίσω, αλλά δεν έχετε άλλα περιθώρια για περαιτέρω αναβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τόσο μεγάλη ευτυχία που σας επιφυλάσσουν τα αστέρια, ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να δίνουν πινελιές ρομαντισμού στη ζωή σας, έχετε μια τεράστια ευκαιρία να φέρετε το πάθος στην προσωπική σας ζωή, είτε είστε μόνη/μόνος είτε δεσμευμένος/δεσμευμένη.
Στα επαγγελματικά σας, ο εργοδότης σας σάς εμπιστεύεται σε νέα πρότζεκτ και εσείς απλά δεν έχετε παρά να είστε ο εαυτός σας για να φτάσετε με επιτυχία στον «τερματισμό».

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ήλιος θα φωτίσει το σπίτι σας και παίρνετε την απόφαση για μια μικρή ανακαίνιση, που θα σας αναζωογονήσει. Ωστόσο, η προσοχή σας θα κατευθυνθεί πολύ γρήγορα στην καριέρα σας λόγω της ηλιακής έκλειψης, που σας «λέει» να προσέχετε πού βάζετε την υπογραφή σας. Η αγάπη και ο ρομαντισμός «ευλογούν» αυτόν τον μήνα, γι’ αυτό μπορεί πραγματικά να είστε το πιο ευτυχισμένο ζώδιο στη Γη.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...