Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Χώρισε η Παλαιολόγου

Τίτλοι τέλους στον γάμο της ηθοποιού με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη.

Τίτλοι τέλους για τον γάμο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και του Βαγγέλη Μητρογιάννη. Το ζευγάρι, το οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 10 Οκτωβρίου του 2011 σε μια ρομαντική τελετή στη Βάρκιζα, πήρε την απόφαση να χωρίσει, αφού -όπως φάνηκε- τα προβλήματα στη σχέση του δεν μπόρεσαν να επιλυθούν. Παρά τις προσπάθειες που έκανε και ο κουμπάρος τους Γιώργος Μαζωνάκης, η Αλεξάνδρα και ο Βαγγέλης δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν το μεταξύ τους χάσμα, με αποτέλεσμα εδώ και περίπου δυο μήνες να είναι χωρισμένοι.

Οι τριγμοί στον έγγαμο βίο τους ξεκίνησαν πριν από έναν περίπου χρόνο και εκείνοι έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να σώσουν τη σχέση τους. Από τις γιορτές και μετά όμως το ζευγάρι μένει χωριστά, ενώ αμφότεροι έχουν απευθυνθεί στους δικηγόρους τους. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Παρά το γεγονός ότι στις αρχές Μαρτίου η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας (που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και διατηρεί ξενοδοχειακή επιχείρηση) φωτογραφίζονταν μαζί στα γενέθλια του Γιώργου Μαζωνάκη, όπως μαθαίνουμε, ήταν καθαρά τυπική κίνηση, αφού στο πάρτι συναντήθηκαν εντελώς τυχαία. Προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες, δέχτηκαν να ποζάρουν μαζί και χαμογελαστοί, την ώρα που κανείς δεν γνώριζε ότι ο γάμος τους είχε τελειώσει. Επίσης, ο Μητρογιάννης ήταν απών από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πρόβα νυφικού», η οποία έγινε τέλη Φεβρουαρίου στο Εθνικό Θέατρο και στην οποία πρωταγωνιστεί η Αλεξάνδρα.

Η βόμβα της είδησης του χωρισμού τους έπεσε με την επιστολή που έστειλε σε ιστοσελίδα ο Βαγγέλης Μητρογιάννης, με την οποία ανακοίνωνε στην ουσία τον χωρισμό του ζευγαριού. Μια κίνηση που δεν γνώριζε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με αποτέλεσμα να ξαφνιαστεί.

«Με την Αλεξάνδρα πράγματι βρισκόμαστε σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό. Ολα έγιναν υπό το καθεστώς ενός πολιτισμένου τρόπου.

Παραμένουμε δύο φίλοι, και αυτό άλλωστε φάνηκε τελευταία από κοινές εμφανίσεις που είχαμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ηδη έχω επιλέξει να κάνω μια νέα ζωή. Η Αλεξάνδρα είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, μια καταξιωμένη ηθοποιός και ελπίζω στη ζωή της να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί, γιατί το αξίζει. Θα βρει τον δρόμο της χωρίς να χρειάζεται ανθρώπους που να την προστατεύουν, εκμεταλλευόμενοι τη δική τους εξουσία» αναφέρει στην επιστολή του ο Βαγγέλης Μητρογιάννης, ξεκαθαρίζοντας ότι η ζωή του έχει μπει πια σε νέα τροχιά.

Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, μίλησε «εξ απαλών ονύχων» για τα διαζύγια και τις σχέσεις. «Παλιά παντρευόσουν και ήταν για πάντα. Σπάνια χώριζαν οι άνθρωποι. Σήμερα μπαίνουμε σε μια σχέση με το “θα δούμε”.

Το διαζύγιο δεν είναι η καταστροφή του κόσμου» δήλωσε χαρακτηριστικά, χωρίς να αφήνει καν υπονοούμενα για τη σχέση της, ενώ συμπλήρωσε πως «αποδεδειγμένα τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Eνας έρωτας γίνεται πιο ουσιαστική αγάπη, συμβίωση τρυφερή, συντροφικότητα».

Ο γάμος της με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη ήταν ο δεύτερος, αφού είχε παντρευτεί και στο παρελθόν (συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 1998), μένοντας τότε με τον σύζυγό της για 3,5 χρόνια.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...