Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ρένος αρνείται να αποκαλύψει στον Σίμο που...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η Lady G. δεν έχει τον Θεό της

Ακάθεκτη συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά της η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, που έφτασε στο σημείο να παραγκωνίζει ακόμη και την Εκκλησία, αγνοώντας επιδεικτικά τη σημαντική συμβολή της στην Εθνική Παλιγγενεσία και την καθοριστική προσφορά της κατά τη διάρκεια του Αγώνα.

Μετά τις «χρυσές» συμφωνίες με τον διάσημο οίκο Hermes για τη δημιουργία επετειακών… μαντιλιών για την Επανάσταση και αφού η επιτροπή «ξέχασε» την Μπουμπουλίνα, συκοφάντησε τον Ιωάννη Καποδίστρια και επιτέθηκε με αήθη τρόπο στον Καραϊσκάκη, η πρόεδρός της Lady G προκάλεσε ακόμη μια φορά, κατά την επίσκεψή της στη Στερεά Ελλάδα. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο Λαμιέων, επισκέφθηκε το μνημείο του Ρουμελιώτη ήρωα Αθανάσιου Διάκου, αλλά απέφυγε να συναντήσει τον μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Το νέο ατόπημα της Γιάννας Αγγελοπούλου έφερε στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Απόρθητα φρούρια»

«Στην Επανάσταση του 1821 δεν αγωνίστηκαν οι ανύπαρκτοι τότε ψευτοτεχνοκράτες, αλλά αγωνίστηκε ο ελληνικός λαός, οι πολίτες, οι αστοί της τότε εποχής και κυρίως ο κλήρος. Συμμετείχαν οι Επίσκοποι, οι Κληρικοί, οι Καλόγεροι. Από τα μοναστήρια μας ξεκίνησε η σπίθα της Επανάστασης. Σε μοναστήρι υψώθηκε το λάβαρό της. Στα μοναστήρια και στις εκκλησιές κρύφτηκαν οι αγωνιστές και ο λαός και γίνανε απόρθητα φρούρια και κάστρα μπροστά στις ορδές των Tούρκων. Στα μοναστήρια μας οι καλόγεροι μοίρασαν τα όπλα και το μπαρούτι στους αγωνιστές της Επανάστασης» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Γιαννόπουλος και επισημαίνει:

«Για εμάς τους Ρουμελιώτες, η μη συμμετοχή του Μητροπολίτη μας Συμεών και ο αποκλεισμός του από αυτή τη σύσκεψη, που τουλάχιστον η παρουσία του θα ήταν εποικοδομητική και σημαντική στους οποιουσδήποτε σχεδιασμούς της κυρίας Αγγελοπούλου και της επιτροπής της, έχουν την ιδιαίτερη σημειολογία διότι στη μαρτυρική περιοχή μας και στην πόλη μας, τη Λαμία, μαρτύρησε ο αγωνιστής της Επανάστασης καλογερόπαππας Αθανάσιος Διάκος».

Όπως αποκάλυψε η Μητρόπολη Φθιώτιδος στον ραδιοσταθμό Λαμία FM, ο ποιμενάρχης ούτε είχε ενημερωθεί ούτε είχε προσκληθεί, κάτι το οποίο γεννά ερωτήματα για τον αξιοκρατικό χαρακτήρα της επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και τη σχέση που η επιτροπή θέλει να έχει η Εκκλησία σε αυτή την προσπάθεια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...