Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Willkommen, Τζούλια!

Η 29χρονη Γερμανίδα καλλονή που μέσα σε μόλις μία δεκαετία έχει μαγέψει τους οίκους μόδας.

Μεγαλωμένη σε ιδιαίτερα εύπορη οικογένεια επιχειρηματιών, σε ένα σπίτι στο οποίο λάτρευαν τα σκυλιά και με μια μεγαλύτερη αδερφή που είχε τρέλα για τον κινηματογράφο (έγινε στη συνέχεια παραγωγός), η Τζούλια Στέγκνερ πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Μόναχο κάνοντας φωτογραφίσεις για καταλόγους παιδικών ρούχων και μαθήματα χορού για πολλές ώρες (σχεδόν επί μία δεκαετία).


Πάντα ψηλή για την ηλικία της (έχει ύψος 1.82 μ.), εκνευριζόταν όταν άκουγε τις φίλες της να την αποκαλούν «τηλεγραφόξυλο», ώσπου ανακάλυψε στο γυμνάσιο το μπάσκετ και η προσοχή της στράφηκε ολοκληρωτικά στον αθλητισμό, μπαίνοντας μάλιστα και στη γυναικεία ομάδα του Μονάχου.


Νομίζοντας ότι είχε επιλέξει την πορεία που θα ακολουθούσε στο μέλλον, η Τζούλια βρέθηκε το 2003, στα 18 της, να χαζεύει περιδιαβαίνοντας στο μεγάλο φεστιβάλ της Βαυαρίας, το Oktoberfest. Εκει την εντόπισε σκάουτερ του μεγαλύτερου πρακτορείου μοντέλων της Γερμανίας, του Louisa Models, και την έστειλε στο Παρίσι, εξασφαλίζοντάς της για αρχή εξώφυλλο σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό.


Τέσσερις μήνες αργότερα η Τζούλια άνοιγε το σόου στην επίδειξη μόδας του Yves Saint Laurent, είχε υπογράψει συμβόλαια για διαφημιστικές καμπάνιες και είχε κάνει πολλά εξώφυλλα στη «Vogue» (στην Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία).


Μέχρι το καλοκαίρι του 2004 είχε ήδη δουλέψει για φίρμες όπως ο Dior, o Yves Saint Lauren, o Ralph Lauren και οι Dolce & Gabbana. Την επόμενη χρονιά είχε… στα πόδια της και τις υπόλοιπες μεγάλες υπογραφές της μόδας, ενώ έκανε και την πρώτη της εμφάνιση σε σόου της Victoria’s Secret, με αποτέλεσμα να αναδειχτεί δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του 2005 μόλις στα 20 της χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα η Στέγκνερ δεν έχει βγει ποτέ από την εικοσάδα των πιο ακριβών μοντέλων, αλλά ούτε και από τα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας, που τη λατρεύουν σταθερά.


Επιμένοντας να κυκλοφορεί όλα αυτά τα χρόνια -όποτε μπορεί- με το ποδήλατό της, ακόμη και στη Νέα Υόρκη όπου μένει, η Τζούλια δεν έχει απαρνηθεί την πρώτη της αγάπη, το μπάσκετ, με το οποίο ασχολείται στον ελεύθερό της χρόνο, ενώ σήμερα είναι και πρέσβειρα της UNICEF.


Στην προσωπική της ζωή τής αρέσει να κρατά χαμηλούς τόνους, αποφεύγει το μακιγιάζ όποτε μπορεί -φωτογραφίζεται για συνεντεύξεις ακόμη και αμακιγιάριστη-, λατρεύει τα τζιν και τα T-shirts. Xαλαρώνει, δε, στην παραλία με τον αγαπημένο της σκύλο και τον αρραβωνιαστικό της, τον διάσημο Αυστραλό φωτογράφο Mπένι Χορν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...