Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Βέρντερ βλέπει Μπεργκ

Κατάσκοπος της γερμανικής ομάδας θα «τσεκάρει» τον Σουηδό φορ στο σημερινό ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι Γερμανοί ήρθαν για τον Μάρκους Μπεργκ! Ο Σουηδός σταρ του φετινού πρωταθλήματος μπορεί να είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό και να «δηλώνει» χαρούμενος για την εντυπωσιακή  χρονιά του χαρακτηρίζοντάς ως την καλύτερη των τελευταίων ετών, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι περνάει απαρατήρητος από ευρωπαϊκούς συλλόγους.


Το αντίθετο μάλιστα! Το όνομά του βρίσκεται στη λίστα αρκετών clubs που τον παρακολουθούν και τον έχουν στα υπόψη τους εν όψει της νέας σεζόν, αν και έχει συμβόλαιο με τους «πρασίνους».


Η Βέρντερ Βρέμης έχει στείλει μάλιστα κατάσκοπό της στην Ελλάδα που σήμερα θα βρίσκεται στο Περιστέρι για να τον παρακολουθήσει στο ντέρμπι του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο, το οποίο θεωρείται ένα πολύ καλό test προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.


Η γερμανική ομάδα, που έχει «ψαρέψει» και άλλους παίκτες στο παρελθόν μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτήν τη φορά επέλεξε τον Μπεργκ, που πέρασε από την Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα του Αμβούργου, αλλά τώρα βρίσκεται σαφώς στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Είναι 27 ετών, προέρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν και ταυτόχρονα είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Σουηδίας. Η Βέρντερ δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Μάρκους Μπεργκ υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι οι «πράσινοι» θα δεχτούν να τον παραχωρήσουν.


Σύμμαχος η παράδοση


Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Περιστέρι με σύμμαχο την παράδοση, αλλά και με γεμάτο «οπλοστάσιο», καθώς εκτός του Μπεργκ, που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς της Τετάρτης με την Καλλονή, επιστρέφουν οι Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Αμπέιντ, που ξεκουράστηκαν και ο Λαγός, που αποθεραπεύτηκε.


Οι «πράσινοι» πραγματοποιούν απόψε τη 14η επίσκεψή τους στην έδρα του Ατρόμητου, ενώ στις προηγούμενες 13 αναμετρήσεις έχουν κερδίσει εννέα φορές, έφεραν τρεις ισοπαλίες και έχασαν μόλις μία φορά, το 2005. Στο Περιστέρι αναμένεται επίσης να βρεθούν 900 οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, καθώς όλα τα εισιτήρια διατέθηκαν μέσω της Θύρας 13.


Με Παπαδόπουλο για να διατηρήσει το… κάστρο


Ο Ατρόμητος θα παραταχθεί με τον Παπαδόπουλο στην κορυφή της επίθεσης, κόντρα στον συγκάτοικό του πλέον Παναθηναϊκό, με στόχο τη νίκη ώστε να τον ξεπεράσει πάλι στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και για να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κάτι που αποτελεί έξτρα κίνητρο. Ο διεθνής επιθετικός, που απουσίασε την Τετάρτη από τον αγώνα στην Κρήτη με τον ΟΦΗ λόγω τιμωρίας, πέρσι είχε «σκοτώσει» την πρώην ομάδα του με τη φανέλα του Πανθρακικού πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα.


Στη διάθεση του προπονητή των «κυανολεύκων» Γιώργου Παράσχου επιστρέφουν οι Νάστος, Γκαρσία, που επίσης δεν έπαιξαν στο Ηράκλειο λόγω τιμωρίας, αλλά και ο Τσενάμο, που ξεκουράστηκε και στη θέση του κάτω από τα δοκάρια προτιμήθηκε ο Σηφάκης. Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν εξάλλου οι φίλαθλοι του Περιστερίου προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους για την κατάκτηση της νίκης.


Π.ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...