Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Βανάκια-παγίδες παιδιών στην Ηλεία σκορπούν τον τρόμο!

Μετά τους Βουλγάρους και τον 14χρονο, δύο νέες καταγγελίες για απόπειρα αρπαγής παιδιών! Τι λένε μάρτυρες για το λευκό και το μαύρο βαν

Από την Εύα Παπαδάτου

Οι συνεχείς αποκαλύψεις για απόπειρες αρπαγής παιδιών έχουν σκορπίσει στην Ηλεία τον τρόμο, οι οποίες έχουν γίνει πλέον τόσο συχνό φαινόμενο ώστε οι γονείς δεν τολμούν να αφήνουν ούτε λεπτό τα παιδιά τους από τα μάτια τους.

Κάποιοι μιλούν για ένα μαύρο βαν που πλησιάζει παιδιά, τα οποία είναι χωρίς επίβλεψη έστω και για λίγο, ενώ άλλοι το περιγράφουν ως λευκό! Πάντα, όμως, οι επιβάτες τους φέρεται ότι προσπαθούν να χώσουν τα παιδιά με αστραπιαίες κινήσεις στο εσωτερικό, με άγνωστο σκοπό!

Τρεις εβδομάδες μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι δύο Βούλγαροι που επέβαιναν σε ένα μαύρο βαν επιχείρησαν να αρπάξουν τον 14χρονο γιο της την ώρα που πήγαινε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών στον Πύργο, δύο νέα περιστατικά ήρθαν να αναστατώσουν την Ηλεία. Όπως καταγγέλλει μια γυναίκα από την περιοχή του Σκουροχωρίου, ένα μαύρο βαν χωρίς πινακίδες είχε σταθμεύσει έξω από την αυλή του σπιτιού της, όπου έπαιζε η 9χρονη κόρη της, και οι επιβάτες την παρατηρούσαν. Ευτυχώς, εκείνη αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και φώναξε τη μικρή να μπει μέσα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο μαύρο βαν φέρεται ότι επέβαιναν τρεις άνδρες, τους οποίους είχαν δει κάποιοι νωρίτερα να αφαιρούν τις πινακίδες του.

Άλλη μία καταγγελία για παρόμοιο περιστατικό έκανε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ελαιουργικού συνεταιρισμού της Κάτω Παναγιάς του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Αντώνης Σοφιανός.

Όπως κατήγγειλε, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης εθεάθη στη γειτονιά του ένα λευκό βαν χωρίς πινακίδες και, ξαφνικά, οι επιβαίνοντες πλησίασαν ένα αγόρι που έπαιζε λίγο πιο έξω από το σπίτι του με σκοπό να το απαγάγουν, όπως υποστηρίζει. Όμως, ο μικρός πρόλαβε να μπει φωνάζοντας στην αυλή του σπιτιού του.

VOULGAROI DIKASTIRIA 2 1280x720 1

Ακόμη μία καταγγελία που έγινε χθες από κάτοικο της Κυλλήνης στο ilia.news, έκανε λόγο για ένα βαν που ίσως σχετίζεται με τις απόπειρες αρπαγής παιδιών σε Κάτω Παναγιά και Σκουροχώρι. Σύμφωνα με την καταγγελία, πριν από κάποιους μήνες ένα βαν, στο οποίο επέβαιναν δύο ή τρία άτομα, στάθμευε δίπλα σε παιδική χαρά παρακολουθώντας τα παιδιά που έπαιζαν.

Ένας γονέας που το αντιλήφθηκε κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και μετά φώναξε τους επιβάτες, οι οποίοι έφυγαν. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με αστυνομικό τμήμα έμαθαν ότι η πινακίδα κυκλοφορίας είναι βουλγάρικη και το όχημα είναι καταχωρισμένο σε περιοχή της βόρειας Ελλάδας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...