Αθηναΐς: Κάνει την έκπληξη αλλά και το «Σωστό» στα μουσικά δρώμενα (βίντεο)

Η χαρακτηριστική χροιά της φωνής της, από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, σε καθηλώνει. Το μοναδικό της ηχόχρωμα, σε συνδυασμό με την σκηνική της παρουσία, το ταπεραμέντο, και την αγάπη της για τη μουσική, συνθέτουν το πακέτο, που χρειάζεται μία καλλιτέχνιδα για να ξεχωρίσει!

Και το όνομα αυτής, Αθηναΐς, που μας συστήνεται δισκογραφικά, με το «Θα Κάνω Το Σωστό», κάνοντας ποδαρικό στη νεοσύστατη δισκογραφική εταιρία «G Music», που φέρει μεγάλη εμπειρία στις «πλάτες» της, αφού πρωτεργάτης αυτής, είναι ο Γιάννης Μαλλιάς, ένας σπουδαίος εκπρόσωπος του μουσικού πενταγράμμου, που το όνομά του, είναι συνυφασμένο στιχουργικά, με τα σουξέ πολλών καλλιτεχνών, που μαζί με ένα επιτελείο ικανότατων συνεργατών, έρχονται να κάνουν τη διαφορά στην ελληνική δισκογραφία.

Η Αθηναΐς, με τη φωνή και τον ρυθμό της, απογειώνει το «Θα Κάνω το Σωστό», μία λαϊκό δημοτική ρούμπα, που παντρεύει τον μοντέρνο ρυθμό, με τα πιο παραδοσιακά-δημοτικά ακούσματα, σε μουσική του Άγγελου Ανδρεάτου και στίχους του Ιωάννη Ραφτόπουλου.

Μία νέα πολλά υποσχόμενη φωνή, ένα νέο πρόσωπο, μία ταλαντούχα ερμηνεύτρια, που έρχεται να δώσει το στίγμα της στα μουσικά δρώμενα, αλλά και «Θα κάνει το σωστό», κυκλοφορώντας το πρώτο της τραγούδι από τη «G Music», με έδρα της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες, να τους «χτίσει» και να τους βοηθήσει να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα στο πεντάγραμμο.

Γνωρίστε, ακούστε απολαύστε, και λικνιστείτε με την Αθηναΐς στο «Θα Κάνω Το Σωστό»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...