Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Παιχνιδίσματα στη θάλασσα για Καράβα – Ψαρρού!

Στα Σύβοτα, με τον έρωτά τους να διαχέεται, παραθερίζουν...

Στη Μύκονο η hot εγγονή του «Mister Lamborghini»

Τα γαλανά νερά των νησιών μας επιλέγουν ζευγάρια celebrities...

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 13 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας...

Οργή για καθηγητή πανεπιστημίου που παρενοχλούσε φοιτήτριες με γυμνή «εξέταση»

Σε κλοιό μελών φεμινιστικών οργανώσεων βρέθηκε χθες το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου επρόκειτο να δικαστεί για ασέλγεια κατά συρροήν καθηγητής Γυναικολογίας, ύστερα από καταγγελία στην οποία προχώρησαν τρεις φοιτήτριές του!Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε, καθώς ο κατηγορούμενος απουσίαζε.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, οι φοιτήτριες καταγγέλλουν ότι ο καθηγητής τις προέτρεπε να επισκεφθούν το εξωτερικό ιατρείο του για δωρεάν γυναικολογικό έλεγχο, στο πλαίσιο της «συναδελφικής αλληλεγγύης». Ωστόσο, η… εξέταση περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, ολοκληρωτική αφαίρεση των ρούχων (χωρίς παροχή ρόμπας ή κάποιου άλλου καλύμματος) και αμφίχειρη γυναικολογική εξέταση χωρίς γάντια!

Για αρκετό καιρό, όσα έκανε ο καθηγητής παρέμεναν ένα καλά κρυμμένο μυστικό μεταξύ των φοιτητριών τού τμήματος, οι οποίες ήταν υποχρεωμένες να παρακολουθούν τις διαλέξεις του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού. Σύμφωνα με τις τρεις φοιτήτριες που έκαναν την καταγγελία, το φθινόπωρο του 2018 δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. και κλήθηκαν να καταθέσουν με αφορμή μια ανώνυμη καταγγελία που, μεταξύ άλλων, κατηγορούσε τον συγκεκριμένο γιατρό για πράξεις ασέλγειας.

Χθες, με αφορμή την έναρξη της δίκης, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Ηχηρό «παρών» έδωσαν φεμινιστικές οργανώσεις και συλλογικότητες, όπως οι «Καμιά Ανοχή» και «Συνέλευση 8 Μάρτη», που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στις φοιτήτριες, με το κεντρικό πανό να αναγράφει το σύνθημα «Καμία μόνη ενάντια στο σύστημα που γεννά τον σεξισμό και την εκμετάλλευση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Το τελευταίο αντίο στη Λένα Σαμαρά

Το τελευταίο αντίο στη Λένα Σαμαρά, λένε αυτή την...