Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Οι οίκοι ανοχής «βαράνε μύγες» λόγω κορονοϊού! Σε απόγνωση κορίτσια και ιδιοκτήτες

Η πανδημία του κορονοϊού έχει βάλει lockdown και στο… πληρωμένο σεξ, καθώς η πελατεία στα σπίτια με τα κόκκινα φανάρια έχει μειωθεί κάθετα το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα ιερόδουλες και ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής να βρίσκονται σε απόγνωση!

Ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί είναι όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη ιδιαίτερα γνωστή για τις διάσπαρτες «γειτονιές του έρωτα».

Στην περιοχή των Σφαγείων λειτουργούν 42 νόμιμοι οίκοι ανοχής, οι οποίοι από τις 15 Ιουνίου, οπότε άνοιξαν ξανά μετά το γενικευμένο lockdown, βλέπουν τον τζίρο τους να ασθμαίνει, ενώ κάποιοι ετοιμάζονται ακόμη και για λουκέτο.

«Εν μέσω πανδημίας, καλώς ή κακώς, όσοι εργάζονται σε οίκους ανοχής βάζουν καθημερινά σε κίνδυνο την ζωή τους, προσπαθώντας κάπως να ζήσουν. Είναι αυτή η λεπτή γραμμή που διαχωρίζει το ρίσκο από τον κίνδυνο» περιγράφει η ιδιοκτήτρια ενός οίκου ανοχής σε τοπικό μέσο ενημέρωσης. Σύμφωνα με την ίδια, οι πιο δύσκολες ημέρες είναι οι καθημερινές κι αυτό διότι δεν υπάρχει καθόλου πελατεία.

«Περιμένουμε την Παρασκευή και το Σάββατο για να δούμε λεφτά στα χέρια μας. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οίκων ανοχής, όπως κι εγώ, έχουμε ρίξει πάρα πολλά λεφτά για τα μαγαζιά μας και τώρα παρακαλάμε να βρούμε αγοραστές ώστε να τα πουλήσουμε» συμπληρώνει.

Η υγειονομική κρίση που διανύουμε έχει αλλάξει, μεταξύ άλλων, και τις συνήθειες που ακολουθούν σε καθημερινή βάση οι εργάτριες του σεξ. Σύμφωνα με την υπεύθυνη του οίκου ανοχής στη συμπρωτεύουσα, όλες οι εργαζόμενες είναι νόμιμες και κάνουν κάθε εβδομάδα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

«Έπειτα από κάθε πελάτη καθαρίζεται εξονυχιστικά ο χώρος, αλλάζουν τα σεντόνια και οι πετσέτες, τα οποία πλένονται κατευθείαν. Σε κάθε χώρο υπάρχουν αντισηπτικά για να χρησιμοποιεί ο πελάτης, όπως και μάσκες, μόνο εάν το θέλει ο ίδιος. Πριν μπουν στον χώρο μας, κάνουμε θερμομέτρηση για να νιώθουμε κι εμείς ανάλογη ασφάλεια» περιγράφει.

Στο μεταξύ, εκτός από τη μείωση της δουλειάς, από την περασμένη άνοιξη έχει διαφοροποιηθεί αισθητά και το πελατολόγιο, με την πλειονότητα να είναι πλέον μετανάστες που κοιμούνται δίπλα στους οίκους ανοχής ή κάπου γύρω στην περιοχή.

«Έχουν υπάρξει κατά καιρούς διάφορα σκηνικά, συχνά κλέβουν κοπέλες, τις ακολουθούν στον δρόμο και φωνάζουν διάφορα, ενώ αρκετές φορές οι πελάτες μαχαιρώνονται μεταξύ τους» επισημαίνει ο φύλακας ενός από τους πολυάριθμους οίκους ανοχής της Θεσσαλονίκης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...