Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Με πρόδωσαν οι φίλοι μου

Η Βάσια Τριφύλλη φεύγει στο τέλος του μήνα με τους… «Απελπισμένους» για Αυστραλία.

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια πέρασε κατάθλιψη και δεν το γνώριζε κανένας. Η Βάσια Τριφύλλη αποκαλύπτει στην Espresso το πόσο άσχημα ένιωσε όταν βρέθηκε εκτός θεατρικού χώρου, με μεγάλες συνέπειες στην ψυχολογία της αλλά και στο πορτοφόλι της. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η δημοφιλής ηθοποιός, οι επιχειρηματίες της παράστασης «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» -στην οποία πρωταγωνιστούσε όσο παιζόταν στην Αθήνα το χειμώνα του 2011- την άφησαν έξω από την περιοδεία του έργου στην περιφέρεια, με την δικαιολογία ότι «δεν μπορούσε να βγάλει δύο παραστάσεις».


«Οι θεατρικοί επιχειρηματίες Μάρκος και ο Θύμιος Τάγαρης -καλοί φίλοι μου επί δεκαοκτώ χρόνια- είναι δυστυχώς οι άνθρωποι που με έκαναν, από ψυχολογικής πλευράς, να πέσω στα …Τάρταρα. Δεν με πήραν στην τουρνέ του έργου ”Συμπέθεροι από τα Τίρανα” κι αυτό που μου στοίχισε πιο πολύ είναι ότι έδωσαν μια δικαιολογία που κυριολεκτικά είναι για γέλια: ότι δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα στην περιοδεία, γιατί έπρεπε να δίνουμε κάθε φορά δύο παραστάσεις», μας λέει η ηθοποιός που απογοητεύτηκε από τη συμπεριφορά των δύο φίλων και συνεργατών της.


«Με πείραξε πολύ που άφησαν να εννοηθεί στους αγαπημένους μου συναδέλφους ότι εγώ δεν ήθελα να πάω στην περιοδεία και τους παράτησα. Η πίεση μου έφτασε στο είκοσι δύο κι από τότε δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Τι να πω! Όλα αυτά είναι σημεία των καιρών, αφού ως λαός χάσαμε την μπέσα μας και την τσίπα μας», υποστηρίζει.
 
Η Βάσια Τριφύλλη δεν το κρύβει ότι ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που εκφράζονται σε υπερθετικό βαθμό, ενώ δεν φοβούνται να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Συνεχίζοντας την αφήγησή της, περιγράφει  πόσο δύσκολα πέρασε όταν βρέθηκε εκτός δουλειάς.


«Στη ζωή μου δεν κάνω τίποτα που να είναι λίγο. Δηλαδή δεν αγαπώ λίγο, ούτε μισώ λίγο. Ό,τι κάνω το κάνω πολύ ή καθόλου. Έτσι είμαι και με τις φιλίες μου. Ή είμαι πολύ φίλη ή δεν είμαι καθόλου. Αυτό που πέρασα με τους δύο επιχειρηματίες ήταν μια φάση προδοσίας κι απογοήτευσης, που κατέληξε σε απελπισία. Επίσης, θα πρέπει να πω ότι λόγω των μειώσεων στις συντάξεις -κάτι το οποίο έχει συμβεί σε όλους- μου κάνει καλό να δουλεύω, γιατί τα χρήματα που παίρνω είναι ένα βοήθημα για μένα. Εν τω μεταξύ, εξ αιτίας τους έχασα και δύο δουλειές. Ο Βασίλης Πλατάκης μου είχε πει να ανεβάσουμε ξανά στον Ορφέα το επιτυχημένο έργο  «Εντατική», αλλά και να συμμετάσχω στον «Οίκο Ευγηρίας» που παίζεται φέτος, αλλά εγώ αισθανόμουν τόσο άσχημα εκείνη την περίοδο, που ήμουν ήδη στον… οίκο ευγηρίας και δεν το ήξερε κανείς», λέει γελώντας η ηθοποιός.
 
Φεύγει στο τέλος του μηνός με τους «Απελπισμένους» για τη μακρινή Αυστραλία


Ευτυχώς, όμως, η…γκαντεμιά έσπασε και η Βάσια Τριφύλλη επιστρέφει στο λατρεμένο της σανίδι. «Ο Γιώργος Βάλαρης μου πρότεινε να παίξω στο έργο ”Οι απελπισμένοι”. Θα πάμε τουρνέ σε πέντε πόλεις της Αυστραλίας: την Καμπέρα, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, την Αδελαϊδα και το Μπρισμπεϊν. Φεύγουμε 29 Απριλίου και επιστρέφουμε στις 12 Μαΐου. Χαίρομαι πολύ, γιατί θα είμαι μαζί με τον Κώστα Βουτσά, στα… χέρια του οποίου βγήκα για πρώτη φορά στο θέατρο, το 1970, και ξέρω καλά ότι είναι ένας απίστευτος μπον βιβέρ. Μαζί μας θα είναι και ο Κώστας Σόμμερ, ο Γιώργος Βάλαρης κι άλλοι καλοί ηθοποιοί», αποκαλύπτει η Βάσια Τριφύλλη, η οποία θα υποδυθεί την μαμά ενός gay και χαίρεται πολύ που γι’ αυτό.


«Αν είχα παιδί και ήταν ομοφυλόφιλο δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Χαρά μου είναι οι άνθρωποι που αγαπώ να περνάνε την σεξουαλική τους ζωή όπως τους αρέσει. Δεν έχω καμία ομοφοβία. Αυτό που δεν μου αρέσει σε καμία περίπτωση είναι η ξεφτίλα της σεξουαλικής συμπεριφοράς, είτε αυτή προέρχεται από ετεροφυλόφιλους, είτε από ομοφυλόφιλους. Και να πω και τι με ενοχλεί πάρα πολύ;


Οι επιβήτορες, που καυχώνται ότι έχουν «παρθεί» με όλες και στους οποίους μου ‘ρχεται να τους ρίξω ένα χαστούκι ή μια κλωτσιά στα κατάλληλα σημεία. Έχω μια κόρη, την Βερόνικα από την Ρουμανία, που δεν την γέννησα, απλά τη μεγάλωσα και την σπούδασα. Την βλέπω λοιπόν εδώ και καιρό που είναι μόνη της και της λέω ”βρε παιδί μου μήπως είσαι λεσβία, φερ’ τη μου την κοπέλα σου να τη δω, δεν με πειράζει», λέει με το γνωστό αυθόρμητο τρόπο της η Βάσια.


Υποψήφια (πάλι) για τον δήμο Αθήνας 


Η Βάσια Τριφύλλη είναι ξανά υποψήφια στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στην Αθήνα, με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη. Είναι η τρίτη φορά που
συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον ίδιο υποψήφιο δήμαρχο, τον οποίο εκτιμάει πολύ ως άνθρωπο, αλλά και πολιτικό.


«Ο Νικήτας είναι προερχόμενος από την Δεξιά και Ολυμπιακός, εγώ από την Αριστερά, στην οποία παραμένω, και Παναθηναϊκός. Αυτό που μας συνδέει είναι η απίστευτη εκτίμηση που έχει ο ένας για τον άλλον. Είναι πολύ αδικημένος από το ίδιο του το κόμμα. Του καταμαρτυρούν ότι έχει κάνει λάθη -τα οποία όμως και τα αποδέχεται γιατί έχει λεβεντιά- και πως είναι νευρικός. Η αλήθεια είναι πώς  όποια λάθη κάναμε εμείς επί της δημαρχίας του τα έπαιρνε επάνω του, γιατί έχει μεγάλο αντριλίκι. Είναι ο δήμαρχος της καρδιάς μου», τονίζει και συμπληρώνει για την δική της υποψηφιότητα: «Ο αγώνας με ενδιαφέρει. Είτε χάσω είτε κερδίσω θα έχω κάνει αυτό που λέει η καρδιά μου και η ψυχή μου».


Της θυμίζουμε πως όταν είχε εκλεγεί την κατηγόρησαν ότι θα έκοβε τα δέντρα στο Άλσος Παγκρατίου για να φτιάξει το δικό της θέατρο. «Γύρισαν και είπαν ότι θέλω να κόψω επτακόσια δέντρα και να φτιάξω ένα θέατρο τύπου Μέγαρο Μουσικής. Μα, από το 1929 υπήρχε θεατράκι στο Άλσος, αλλά και κινηματογράφος και καφέ-εστιατόριο ενώ βέβαια στη συνέχεια φιλοξενήθηκε στον ίδιο χώρο, χωρίς παρεμβάσεις στο περιβάλλον, και η θρυλική Ελεύθερη Σκηνή. Είπαν ότι το θεατράκι που θα γινόταν θα έδιωχνε τα πουλιά από το Άλσος- και τι δεν είπανε. Ήταν τόσο μεγάλα ψέματα όλα αυτά που από τη στενοχώρια μου έπαθα ανακοπή καρδιάς. Και ποιοι τα λέγανε όλα αυτά; Από το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, δηλαδή από την δική μου κομματική πλευρά. Αν είναι δυνατόν», καταλήγει η Βάσια Τριφύλλη.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ – Φωτ.: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΝΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...