Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Η σατανική 15χρονη της Αγίας Βαρβάρας: Έβαλε δύο 17χρονους να σφάξουν τη μάνα της

Κατακρεούργησαν τη μάνα με τις… ευλογίες της κόρης

Σφίξιμο στο στομάχι προκαλούν οι ανατριχιαστικές αλλά ψυχρές περιγραφές στις προανακριτικές απολογίες της 15χρονης κόρης της 50χρονης που βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, αλλά και του 17χρονου Ρουμάνου φίλου της, για τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή της άτυχης γυναίκας τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

124027546 821065902057003 4015804904394087826 n Fotor

Αυτό που σοκάρει περισσότερο, όμως, είναι ότι είχαν επιχειρήσει και άλλες δύο φορές να τη σκοτώσουν, με δηλητήριο! Το στυγερό έγκλημα που πάγωσε το πανελλήνιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα από τα πιο ανατριχιαστικά στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά, όχι μόνο για την αγριότητα με την οποία τελέστηκε, αλλά και για το γεγονός ότι σχεδιάστηκε και διαπράχθηκε αποκλειστικά από ανήλικους δράστες.

Σύμφωνα με όσα φέρεται ότι ομολόγησε προανακριτικά στους αστυνομικούς το ζευγάρι των ανηλίκων, ο 17χρονος Ρουμάνος με τη βοήθεια ενός 16χρονου Έλληνα, ο οποίος παραδόθηκε, μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου την 50χρονη καθαρίστρια!

Άφωνοι οι αστυνομικοί

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν τον 17χρονο Ρουμάνο να λέει ότι περίμεναν πρώτα να κοιμηθεί η 50χρονη για να θέσουν σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό τους. Στη συνέχεια αυτός και ο φίλος του όρμησαν στο υπνοδωμάτιο της άτυχης γυναίκας και, αφού εκείνος την έδεσε χειροπόδαρα με υφασμάτινες ζώνες και της πίεσε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο, ο 16χρονος άρχισε να τη μαχαιρώνει στον λαιμό, στο σαγόνι και στην ωμοπλάτη!

Ήταν τέτοιο μάλιστα το μένος του ανήλικου δολοφόνου, που κατάφερε τουλάχιστον 20 χτυπήματα στην ανυπεράσπιστη γυναίκα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροτομή! Ακόμη πιο σοκαριστικό, όμως, είναι ότι όσο οι δύο ανήλικοι σκότωναν τη μητέρα της στο διπλανό δωμάτιο η 15χρονη όχι μόνο δεν αντιδρούσε, αλλά φέρεται ότι τους παρακινούσε κι από πάνω να συνεχίσουν το αιματοκύλισμα!

Ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς προκάλεσε έκπληξη η ομολογία-σοκ της 15χρονης και του 17χρονου Ρουμάνου φίλου της ότι μία εβδομάδα πριν από το έγκλημα αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν την 50χρονη ρίχνοντας χάπια στο ρόφημά της! Αφού είδαν ότι το σχέδιό τους απέτυχε, σκέφτηκαν στη συνέχεια να προμηθευτούν δηλητήριο για να τη σκοτώσουν!

Όμως δεν κατάφεραν να το εξασφαλίσουν μέσω διαδικτύου ούτε μέσω απευθείας πώλησης από κατάστημα, καθώς έπρεπε να δώσουν τα στοιχεία τους. Μετά τη δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια να δολοφονήσουν την 50χρονη στράφηκαν τελικά στον 16χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε απασχολήσει τις Αρχές για παράνομη οπλοκατοχή. Η 15χρονη και ο 17χρονος φέρεται, επίσης, ότι ομολόγησαν πως έκλεψαν την κάρτα ανάληψης της αδικοχαμένης γυναίκας, με την οποία σήκωσαν τις λιγοστές οικονομίες που είχε στην τράπεζα, κάνοντας αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ.

Το πτώμα

Με αυτές ταξίδεψαν μέχρι τις Σέρρες, όπου εντοπίστηκαν προχθές χωρίς τον συνεργό τους. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, προτού αρχίσουν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα οι δράστες σκέφτηκαν να ξεφορτωθούν το πτώμα πετώντας το στα σκουπίδια. Ομως στη συνέχεια σκέφτηκαν ότι ήταν πολύ παρακινδυνευμένο, με αποτέλεσμα να αφήσουν το άψυχο σώμα της 50χρονης στο δάπεδο, μεταξύ κρεβατιού και ντουλάπας.

Η 50χρονη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο υπερυψωμένο ισόγειο στην Αγία Βαρβάρα, όπου έμενε μαζί με την κόρη της μετά τον θάνατο του συζύγου της, πριν από έναν χρόνο.

Το αιματοβαμμένο κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η εξαδέλφη της ανησύχησε επειδή σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής και την αναζήτησε στο διαμέρισμά της, όπου λίγο αργότερα εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο χαμός του συζύγου της, οι τσακωμοί και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Ως κίνητρο για την άγρια δολοφονία της άτυχης 50χρονης φέρεται ότι ήταν οι έντονες διαφωνίες που είχε με την κόρη της για τον τρόπο ζωής που εκείνη είχε επιλέξει, καθώς και για τη σχέση της με τον 17χρονο Ρουμάνο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

124169510 274015837380127 1764036517466639321 n Fotor

Γείτονες της δολοφονημένης γυναίκας ανέφεραν συγκεκριμένα ότι μετά τον θάνατο του συζύγου της η αδικοχαμένη γυναίκα, η οποία πάσχιζε να μεγαλώσει την κόρη της δουλεύοντας περιστασιακά ως καθαρίστρια στη γειτονιά, διαπληκτιζόταν σχεδόν καθημερινά με τη 15χρονη για τις κακές παρέες με τις οποίες είχε μπλέξει και την παρέσυραν να βγαίνει έξω τα βράδια και να γυρίζει μετά τα μεσάνυχτα.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι τους τελευταίους έξι μήνες η 15χρονη είχε επιβάλει στη μητέρα της να φιλοξενεί στο σπίτι τους τον 17χρονο, γεγονός που όξυνε ακόμη περισσότερο τα πνεύματα και δυναμίτιζε το κλίμα. Κάποια στιγμή η 50χρονη φέρεται ότι απείλησε την κόρη της πως θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο. Αυτή φαίνεται ότι ήταν και η αφορμή για να αποφασίσει το ανήλικο κορίτσι να τη σκοτώσει με τη βοήθεια του 17χρονου Ρουμάνου φίλου της και του 16χρονου Έλληνα που παραδόθηκε!

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι, για να μπορέσει να ζήσει την κόρη της, η 50χρονη αναγκάστηκε να πουλήσει το πατρικό σπίτι τους, κάτι που πιθανότατα έπαιξε ακόμα έναν ρόλο προστριβής και ίσως αποτέλεσε κίνητρο για τη δολοφονία της.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...