Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στις 20 έφτασαν οι γυναίκες που κατηγορούν για βιασμό τον ανώμαλο γυναικολόγο της Ρόδου

Έφτασαν τις 20 οι μηνύσεις για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για εξύβριση σε βάρος του σεξομανούς μαιευτήρα – γυναικολόγου, ο οποίος έχει κληθεί να παρουσιαστεί εκ νέου σήμερα στον πταισματοδίκη Ρόδου! Σε βάρος του έχουν σχηματιστεί τρεις δικογραφίες που σύντομα θα συνενωθούν.

Η πρώτη δικογραφία περιλαμβάνει 12 μηνύσεις, η δεύτερη πέντε και η τρίτη τρεις, η μία εκ των οποίων έχει υποβληθεί από γυναίκα που ζει στο εξωτερικό και δεν εκπροσωπείται ακόμη από δικηγόρο. Ο γυναικολόγος κλήθηκε για να παραλάβει αντίγραφα των νέων μηνύσεων και στοιχεία από τις άλλες δύο δικογραφίες, οι οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του γιατρού Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θα απαντήσουν με έγγραφες εξηγήσεις στις μηνύσεις για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβρισης, προτού τους παραδοθούν οι πλήρεις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί με καταθέσεις, αλλά και στοιχεία που αιτήθηκαν από το Νοσοκομείο της Ρόδου.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ο δρόμος για τη συνολική αξιολόγηση της υπόθεσης αναμένεται να είναι μακρύς, παρότι η παραγγελία που έχει δοθεί από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει επείγοντα χαρακτήρα. Κι αυτό γιατί, για την ολοκλήρωση της έρευνας θα απαιτηθούν, μεταξύ άλλων, πραγματογνωμοσύνες και καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών του νοσοκομείου όπου εργαζόταν ο γυναικολόγος. Οι δικηγόροι του, πάντως, τονίζουν ότι ο εντολέας τους βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και έχει ενημερωθεί μόνο από τα μέσα ενημέρωσης, ενώ δεν γνωρίζει ποιες είναι οι γυναίκες που τον μήνυσαν.

Καταγγελίες

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το νησί των Ιπποτών είδε το φως της δημοσιότητας τον Σεπτέμβριο, μετά την καταγγελία μιας 55χρονης πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός θώπευε το στήθος της και άλλα σημεία του σώματός της κατά τη διάρκεια της γυναικολογικής εξέτασης.

Ακολούθησαν η μία μετά την άλλη νέες εγκλήσεις σε βάρος του γιατρού, που έφτασαν σήμερα τις 20! Σε όλες σχεδόν τις καταγγελίες, περιγράφεται η συνήθης νοσηρή τακτική του γιατρού, που είναι η εξέταση του κόλπου χωρίς γάντια, οι κυκλικές και αισθησιακές κινήσεις στην περιοχή της κλειτορίδας και τα χυδαία σχόλια, ακόμα και σε γυναίκες που κυοφορούσαν!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...