Μέντιουμ προτείνει τον δρόμο για την 6η αίσθηση!

Μέντιουμ που υποστηρίζει ότι προέβλεψε την πανδημία και την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές ισχυρίζεται ότι όλοι μας έχουμε την έκτη αίσθηση, απλά πρέπει να την εκπαιδεύσουμε!

Μάλιστα, ο 35χρονος Νίκολας Αουτζούλα από το Λονδίνο προτείνει ένα πρόγραμμα… εκγύμνασης της φυσικής μας διαίσθησης, την οποία επισημαίνει ότι δεν θα πρέπει να φοβόμαστε. «Οσο περισσότερο δουλεύετε τον ενορατικό σας μυ τόσο πιο ισχυρός θα γίνει, οπότε το να εμπιστεύεστε αυτά που σας δείχνει είναι το βασικό κλειδί για να γίνει η ενόρασή σας πιο ακριβής» επισημαίνει.

Ο διαλογισμός 10 με 15 λεπτά καθημερινά είναι απαραίτητος, σύμφωνα με τον ειδικό, για να ξυπνήσουμε τη διαίσθησή μας, καθώς είναι βασικό να «κάνουμε τη λογική μας πλευρά να σιωπήσει» για να δώσουμε χώρο στη διαίσθηση.

Η επόμενη άσκηση που προτείνει είναι να προσπαθούμε να προβλέψουμε πώς θα είναι μέρη που θα επισκεφτούμε. «Δείτε τον εαυτό σας να βρίσκεται στο νέο μέρος και σιγά σιγά αρχίστε να εστιάζετε σε μικρές λεπτομέρειες αυτού του χώρου, όπως αντικείμενα και χρώματα γύρω σας» λέει, ενώ συμβουλεύει να συνεχίσουμε με μια ενεργειακή άσκηση.

«Οταν γνωρίζετε ανθρώπους στην καθημερινότητά σας, προσπαθήστε να νιώσετε την ενέργειά τους, κοιτάζοντας πίσω από τη σωματική τους παρουσία, και συντονιστείτε με το πεδίο της αύρας τους» εξηγεί. Αντίστοιχη ενασχόληση, όμως, προτείνει και με τα αντικείμενα. «Κρατήστε ένα αντικείμενο, όπως ένα ρολόι ή μια βέρα ή μια αντίκα ή κάτι με συναισθηματική αξία, κοντά στα μάτια σας για να διερευνήσετε τι μπορείτε να αισθανθείτε για τον ιδιοκτήτη του αντικειμένου» λέει χαρακτηριστικά.

Οράματα

Επίσης, επειδή, όπως εξηγεί, η διαισθητική πληροφορία μπορεί να έρθει μέσα από σύμβολα και οράματα, είναι βασικό να μπορούμε να καταλάβουμε τι μπορεί να σημαίνει κάθε εικόνα. Αυτό, όπως επισημαίνει, θα γίνει σταδιακά. Μια άλλη καλή άσκηση είναι να κοιτάζει κάποιος φωτογραφίες με ανθρώπους και μετά να κλείνει τα μάτια του.

«Αρχίστε να νιώθετε την προσωπικότητά τους αναρωτώμενοι τι είδος άνθρωποι ήταν και παρατηρώντας στην έκφρασή τους συναισθήματα. Ζωντανέψτε αυτόν τον άνθρωπο στο μυαλό σας» συμβουλεύει ο Αουτζούλα. Τέλος, παροτρύνει να κρατάμε ένα ημερολόγιο με τα όνειρά μας, επειδή μπορεί να βιώσουμε προφητικά όνειρα που μας δίνουν μια εικόνα από το μέλλον. «Οταν κοιμόμαστε, η λογική μας δεν αντιστέκεται, οπότε οι διαισθητικές μας ικανότητες ρέουν χωρίς εμπόδια και μπορούν να αποκαλύψουν οράματα αυτών που θα έρθουν» εξηγεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ