Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πάμε πλατεία Φίνου;

Ηταν τέλη Αυγούστου του 2022, όταν με αποκλειστικό της...

«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές νταήδες συζύγους ή πρώην συντρόφους

Ολοένα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα ανυπεράσπιστες...

Ακήρυχτος πόλεμος εις το όνομα του πατρός από τον Καλλιάνο για όσους...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βεντέτα» που έχει ανοίξει...

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Το ξέσπασμα της μητέρας της Τοπαλούδη! Ο βιασμός της 21χρονης που μπήκε στο συρτάρι

«Ελένη μου, θα τους κυνηγήσω»!

Οργή και θλίψη κυρίευσαν τους γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα, βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο νεαρούς τον Νοέμβριο του 2018, όταν πληροφορήθηκαν ότι μπήκε στο αρχείο η δικογραφία που είχε σχηματιστεί εναντίον αστυνομικού της Ρόδου, στον οποίο η κοπέλα φέρεται ότι είχε καταγγείλει τον ομαδικό βιασμό της έναν χρόνο πριν από τη στυγερή δολοφονία της!

Πρόκειται για τη δεύτερη υπόθεση που ερευνούσαν οι Αρχές και είχε να κάνει με έναν αστυνομικό ο οποίος -σύμφωνα με καταθέσεις φιλενάδων της 21χρονης Ελένης- φέρεται ότι δεν είχε δώσει σημασία στην καταγγελία που είχε κάνει η φοιτήτρια από το Διδυμότειχο ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις νεαρούς ηλικίας 23, 22 και 19 ετών από τα Μάσαρη της Ρόδου.

Από την πλευρά του, ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι η 21χρονη ουδέποτε κατήγγειλε βιασμό, αλλά ζήτησε πληροφορίες για τα μέτρα που θα μπορούσε να λάβει για να αποτρέψει τους τρεις δράστες από τη δημοσιοποίηση οπτικού υλικού, καθώς την είχαν μαγνητοσκοπήσει. Η υπόθεση ελέγχθηκε, αλλά για τον αστυνομικό δεν προέκυψε αξιόποινη πράξη, ενώ για την καταγγελία αυτή έχουν καταθέσει και οι τρεις νεαροί που φέρεται ότι είναι οι δράστες του ομαδικού βιασμού. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά την καταγγελία των γονιών της Ελένης που ανέφεραν ότι αστυνομικός δεν επέδειξε τη δέουσα επιμέλεια και δεν ενήργησε τα δέοντα όταν η κόρη τους του είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό τον Νοέμβριο του 2017, ο αξιωματικός που διενήργησε ένορκη διοικητική εξέταση είχε ζητήσει την απαλλαγή των αστυνομικών που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση υποστηρίζοντας πως δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους. Της ΕΔΕ είχε προηγηθεί αυτοτελής προκαταρκτική έρευνα από τρεις επιτελείς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από παραγγελία του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Μετά την τελευταία εξέλιξη, η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου, έγραψε εξοργισμένη σε ανάρτησή της στο facebook: «Εγώ, Ελένη μου, κοριτσάκι μου, θα τους κυνηγήσω όλους. Κρίμα στα νιάτα σου. Εκεί στη Ρόδο, στο νησί της φρίκης και του πόνου, όλοι θα λογοδοτήσουν γι’ αυτά που έπρεπε να κάνουν και δεν έκαναν. Μάρτυς μου ο Θεός. Βρωμοτσ…δες, θα έρθει η ώρα σας».

Μόλις 20 λεπτά νωρίτερα είχε κάνει κι άλλη πιο μακροσκελή ανάρτηση, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Ελένη, θα τους τιμωρήσω όλους, κανέναν δεν θ’ αφήσω ατιμώρητο. (…) Εκεί που πήγες να ζητήσεις προστασία, στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου και σε αντιμετώπισαν αδιάφορα και άπονα γιατί αυτοί οι δύο αστυνομικοί της φρίκης και της συμφοράς μόνο ξέρανε να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους. Σε πετάξανε σαν σκουπίδι (…)».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...