Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Κοκαΐνη, βιασμός και πορνογραφία! Λεπτομέρειες για την αρπαγή της Μαρκέλλας

«Καταπέλτης» είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο παρατείνεται για άλλο ένα εξάμηνο η προσωρινή κράτηση της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου, η οποία είχε αρπάξει τη 10χρονη Μαρκέλλα τον περασμένο Ιούνιο, ενώ επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι της στην Κάτω Τούμπα!

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη, την οποία επικαλείται το με ημερομηνία έκδοσης 18/12/2020 βούλευμα. Και αυτό γιατί στο εν λόγω έγγραφο αναφέρεται ότι εντοπίστηκαν ίχνη DNA τόσο της ανήλικης όσο και της -προφυλακισμένης πλέον 33χρονης- σε… ερωτικό βοήθημα, το οποίο εστάλη για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.!

Επίσης, όπως τονίζεται στο δικαστικό έγγραφο, με το οποίο παρατείνεται η κράτηση της 33χρονης στις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θηβών, «υπήρξαν βάσιμες ενδείξεις ότι η κατηγορουμένη παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθότι, αφού αφαίρεσε τα ρούχα της ανήλικης, την έλουσε και έριξε λάδι στο σώμα της, στη συνέχεια τής φόρεσε τα δικά της ρούχα και την έβαψε με μακιγιάζ στα χείλη και τα μάτια, και άρχισε να τη φωτογραφίζει με τρόπο ώστε να προκαλείται γενετήσια διέγερση»! Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά αναφέρονται στην 5η σελίδα του δικαστικού εγγράφου, προέκυψε ακόμη ότι η 33χρονη εξέθεσε σε κίνδυνο τη 10χρονη, καθώς την απομάκρυνε από τους γονείς της και την «πότισε» με κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες ανευρέθησαν στο αίμα και τα ούρα της!

Από την αξιολόγηση του συνόλου του αποδεικτικού υλικού, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης έκρινε ότι η εν λόγω δικογραφία χρήζει περαιτέρω έρευνας, καθώς προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής της κατηγορουμένης, ειδικότερα δε για τις κακουργηματικές πράξεις της αρπαγής ανηλίκου, με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο παθόντα κάτω των 12 ετών, της πορνογραφίας ανηλίκου και της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της ανάμειξης ναρκωτικών σε ποτό, προκειμένου να εισαχθεί σε ανθρώπινο οργανισμό.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι πρέπει να συνεχιστεί η προσωρινή κράτηση της Ειρήνης Μούρθου για έξι ακόμα μήνες, ως τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξή της. Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί τον περασμένο Νοέμβριο η εισήγηση του αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο οποίος είχε ζητήσει την παράταση της προσωρινής κράτησης της 33χρονης «κοκκινομάλλας».

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, στην κρίση του δικαστικού βάρυνε ότι η κατηγορουμένη προσπάθησε να διαφύγει όταν πληροφορήθηκε ότι η Αστυνομία αναζητούσε την ίδια και το 10χρονο κορίτσι.

Ο σκληρός δίσκος

Με αφορμή την τελευταία εξέλιξη, η πληρεξούσια δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, επεσήμανε ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ανάκρισης, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα αποτελέσματα από την προσπάθεια ανεύρεσης του σκληρού δίσκου στον φορητό υπολογιστή της 33χρονης.

«Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα η κατηγορουμένη δεν διέπεται από κανένα πνεύμα συνεργασίας προς την ανακριτική Αρχή και δεν επέδειξε κανένα ίχνος μετάνοιας» τόνισε η κυρία Ανάσογλου, ενώ ο συνήγορος της 33χρονης Βασίλειος Νουλέζας δήλωσε:

«Η χρήση ναρκωτικών σε ανήλικη, έστω και για να την αφυπνίσει, είναι πρωτόγνωρη για τα ποινικά χρονικά. Θα αποδειχθεί όμως στο ακροατήριο κάτω από ποιες συνθήκες ενήργησε, αν είχε ψυχική και πνευματική διαύγεια, καθαρότητα και ηρεμία, που της καθιστά, λόγω της χρήσης ναρκωτικών ελαττωμένου καταλογισμού. Είναι σαφής η διάταξη του Ποινικού Κώδικα. Στην περίπτωσή της ακούστηκαν υπερβολές περί δήθεν κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας, που δεν υπάρχει».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...