Κοκαΐνη, βιασμός και πορνογραφία! Λεπτομέρειες για την αρπαγή της Μαρκέλλας

«Καταπέλτης» είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο παρατείνεται για άλλο ένα εξάμηνο η προσωρινή κράτηση της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου, η οποία είχε αρπάξει τη 10χρονη Μαρκέλλα τον περασμένο Ιούνιο, ενώ επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι της στην Κάτω Τούμπα!

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη, την οποία επικαλείται το με ημερομηνία έκδοσης 18/12/2020 βούλευμα. Και αυτό γιατί στο εν λόγω έγγραφο αναφέρεται ότι εντοπίστηκαν ίχνη DNA τόσο της ανήλικης όσο και της -προφυλακισμένης πλέον 33χρονης- σε… ερωτικό βοήθημα, το οποίο εστάλη για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.!

Επίσης, όπως τονίζεται στο δικαστικό έγγραφο, με το οποίο παρατείνεται η κράτηση της 33χρονης στις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θηβών, «υπήρξαν βάσιμες ενδείξεις ότι η κατηγορουμένη παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθότι, αφού αφαίρεσε τα ρούχα της ανήλικης, την έλουσε και έριξε λάδι στο σώμα της, στη συνέχεια τής φόρεσε τα δικά της ρούχα και την έβαψε με μακιγιάζ στα χείλη και τα μάτια, και άρχισε να τη φωτογραφίζει με τρόπο ώστε να προκαλείται γενετήσια διέγερση»! Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά αναφέρονται στην 5η σελίδα του δικαστικού εγγράφου, προέκυψε ακόμη ότι η 33χρονη εξέθεσε σε κίνδυνο τη 10χρονη, καθώς την απομάκρυνε από τους γονείς της και την «πότισε» με κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες ανευρέθησαν στο αίμα και τα ούρα της!

Από την αξιολόγηση του συνόλου του αποδεικτικού υλικού, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης έκρινε ότι η εν λόγω δικογραφία χρήζει περαιτέρω έρευνας, καθώς προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής της κατηγορουμένης, ειδικότερα δε για τις κακουργηματικές πράξεις της αρπαγής ανηλίκου, με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο παθόντα κάτω των 12 ετών, της πορνογραφίας ανηλίκου και της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της ανάμειξης ναρκωτικών σε ποτό, προκειμένου να εισαχθεί σε ανθρώπινο οργανισμό.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι πρέπει να συνεχιστεί η προσωρινή κράτηση της Ειρήνης Μούρθου για έξι ακόμα μήνες, ως τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξή της. Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί τον περασμένο Νοέμβριο η εισήγηση του αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ο οποίος είχε ζητήσει την παράταση της προσωρινής κράτησης της 33χρονης «κοκκινομάλλας».

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, στην κρίση του δικαστικού βάρυνε ότι η κατηγορουμένη προσπάθησε να διαφύγει όταν πληροφορήθηκε ότι η Αστυνομία αναζητούσε την ίδια και το 10χρονο κορίτσι.

Ο σκληρός δίσκος

Με αφορμή την τελευταία εξέλιξη, η πληρεξούσια δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, επεσήμανε ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ανάκρισης, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα αποτελέσματα από την προσπάθεια ανεύρεσης του σκληρού δίσκου στον φορητό υπολογιστή της 33χρονης.

«Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα η κατηγορουμένη δεν διέπεται από κανένα πνεύμα συνεργασίας προς την ανακριτική Αρχή και δεν επέδειξε κανένα ίχνος μετάνοιας» τόνισε η κυρία Ανάσογλου, ενώ ο συνήγορος της 33χρονης Βασίλειος Νουλέζας δήλωσε:

«Η χρήση ναρκωτικών σε ανήλικη, έστω και για να την αφυπνίσει, είναι πρωτόγνωρη για τα ποινικά χρονικά. Θα αποδειχθεί όμως στο ακροατήριο κάτω από ποιες συνθήκες ενήργησε, αν είχε ψυχική και πνευματική διαύγεια, καθαρότητα και ηρεμία, που της καθιστά, λόγω της χρήσης ναρκωτικών ελαττωμένου καταλογισμού. Είναι σαφής η διάταξη του Ποινικού Κώδικα. Στην περίπτωσή της ακούστηκαν υπερβολές περί δήθεν κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας, που δεν υπάρχει».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.

Survivor: Πρώην παίκτες αποκαλύπτουν στην «Espresso» τα πάντα – «Έτσι γυρίσαμε εμείς σώοι»

Ένα 24ωρο μετά το σοκαριστικό ατύχημα με τον Σταύρο...