Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Τα αγρίμια του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη σε μετρό, είχαν «προστάτη» άνδρα της ΔΙΑΣ

Ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για τη βάναυση επίθεσή τους σε βάρος του σταθμάρχη του μετρό, αναμένεται να βρεθούν αύριο τα δύο ανήλικα αδέλφια.

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Ωστόσο, ελεύθερος αφέθηκε ο ειδικός φρουρός που φέρεται ότι παρείχε τόσο στους ίδιους όσο και στη μητέρα τους συμβουλές για το πώς θα αποφύγουν τη σύλληψη. Πάντως, με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του εκκρεμεί ΕΔΕ. Σε βάρος του ενστόλου της ΔΙΑΣ ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Ενώπιον του εισαγγελέα ανηλίκων, ο Δ.Η. και ο αδελφός του Τ.Η. επανέλαβαν την προανακριτική τους τοποθέτηση για τον βίαιο ξυλοδαρμό του υπαλλήλου της ΣΤΑΣΥ στον σταθμό του μετρό στην Ομόνοια, καθώς υποστήριξαν ότι «θόλωσαν», όπως τους είχε συμβουλεύσει ο ειδικός φρουρός.

«Μας είπε κάτι για το σπίτι μας και θολώσαμε. Κατεβήκαμε και τον χτυπήσαμε γιατί, αφού μας έκανε παρατήρηση, μετά κάτι μας είπε για το σπίτι μας και θυμώσαμε. Μετά φοβηθήκαμε και γι’ αυτό δεν πήγαμε στην Αστυνομία και αρχίσαμε να κρυβόμαστε…» ήταν όσα καθ’ υπόδειξη ανέφεραν στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ανήλικοι υποστήριξαν ότι δεν είχαν καταλάβει την πράξη τους. Ωστόσο, όταν είδαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης την έκταση που είχε λάβει η επίθεση και τα βίντεο στα ΜΜΕ, φοβήθηκαν για το ενδεχόμενο της σύλληψής τους και ζήτησαν βοήθεια από τον 26χρονο σύντροφο της μητέρας τους, ειδικό φρουρό της ΔΙΑΣ.

Τα δύο αδέλφια, 15 και 17 ετών, κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, καθώς και για απείθεια, και σε βάρος τους ο εισαγγελέας Ανηλίκων άσκησε ποινική δίωξη. Οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους, μετά την ταυτοποίησή τους ως δράστες για την άγρια επίθεση. Είχε προηγηθεί η αναγνώρισή τους από τον 53χρονο σταθμάρχη .

Πρόκειται για δύο από τα τέσσερα παιδιά μονογονεϊκής οικογένειας. Τα υπόλοιπα δύο είναι ηλικίας 20 και 3 ετών αντίστοιχα και όλα τους διαμένουν στη Νέα Ζωή Περιστερίου με τη μητέρα τους, η οποία είναι εργαζόμενη στον Δήμο της Αθήνας. Αν και ο Δ.Η. και ο Τ.Η. έχουν συμμετοχή σε βίαιους καβγάδες, ωστόσο δεν είχε στοιχειοθετηθεί σε βάρος τους, μέχρι τη σύλληψή τους, ποινική κατηγορία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...