Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Έγκλημα στο Αγρίνιο: Γιαγιούλα μαρτύρησε στα χέρια «τεράτων»

Λίγες ώρες πριν βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής οι δράστες της άγριας ληστείας σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας έρχονται στο φως λεπτομέρειες και φωτογραφίες από τα φρικτά βασανιστήρια που υπέστησαν η 85χρονη και ο 91χρονος σύζυγός της, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο πάτωμα όπου τον είχαν ρίξει δεμένο οι αδίστακτοι ληστές.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι οι δράστες, που είναι ένας νεαρός συγγενής των γερόντων και δύο αδέλφια γείτονές τους, δεν έδεσαν χειροπόδαρα τους ηλικιωμένους με καλώδιο τηλεόρασης, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, αλλά με… φιτίλι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή μετά τα ευρήματα που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί και τέθηκαν υπόψη των ανακριτικών Αρχών. Οι αστυνομικοί που κατάσχεσαν ως πειστήριο τα δεσμά με τα οποία η 85χρονη παρέμεινε ακινητοποιημένη επί έξι μέρες πάνω στο κρεβάτι της διαπίστωσαν ότι δεν ήταν ένα κοινό καλώδιο αλλά ένα κομμάτι από βραδύκαυστο φιτίλι που χρησιμοποιείται για ανατινάξεις!

chalkiopoylo 3 1

Στο σπίτι των ηλικιωμένων δεν βρέθηκε άλλο τέτοιο κομμάτι κατά την έρευνα που έγινε και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου ενημέρωσαν τις ανακριτικές Αρχές, από τις οποίες εξασφάλισαν ένταλμα για έρευνα στα σπίτια των δραστών αλλά και στην επιχείρηση των δύο αδελφών.

Ο πυροκροτητής

«Οταν πήγαμε στο μαγαζί των δύο κατηγορουμένων, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του ζευγαριού, βρήκαμε μια ολόκληρη κουλούρα από το ίδιο καλώδιο» είπε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες και πρόσθεσε: «Εκτιμούμε, λοιπόν, ότι έκοψαν ένα κομμάτι και το χρησιμοποίησαν για να δέσουν την 85χρονη». Το κομμάτι που βρέθηκε στο σπίτι και ολόκληρη η κουλούρα εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και στο Γενικό Χημείο του Κράτους για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για το ίδιο υλικό. Πονοκέφαλο στις Αρχές, όμως, προκαλεί και ένας πυροκροτητής που εντοπίστηκε στην επιχείρηση των δύο αδελφών, οι οποίοι εργάζονταν ως σιδηρουργοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιούσαν το βραδύκαυστο φιτίλι στο ψάρεμα, όμως κάτοικοι που γνωρίζουν καλά την περιοχή είπαν ότι στα μέρη τους δεν έχουν κοντά θάλασσα, ούτε λατομεία από όπου θα μπορούσαν να έχουν προμηθευτεί τέτοια υλικά. Η ανακρίτρια ενημερώθηκε σχετικά και τις επόμενες μέρες θα παραλάβει τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων και του Χημείου για τα νέα ευρήματα.

Στην κατάθεσή της, η 85χρονη είπε ότι γνώριζε και τους τρεις δράστες, γεγονός που βοήθησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου να φτάσουν στα ίχνη τους και να τους περάσουν χειροπέδες: «Ο ένας από τους τρεις δράστες είχε κόκκινα μούσια» περιέγραψε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της η ηλικιωμένη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...