Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Το «κόλπο» του Μένιου Φουρθιώτη στον Ιερώνυμο! Το ουρανοκατέβατο «ευλόγησον» στην Αρχιεπισκοπή

Την πολιτική του υποψηφιότητα λέγεται πως προσπαθεί να χτίσει ο τηλεαστέρας Μένιος Φουρθιώτης, πιθανότατα με το ΚΙΝ.ΑΛ. (μάλιστα έφτιαξε και πολιτικό γραφείο βάζοντας ως υπεύθυνη του γραφείου Τύπου τη Νανά Παλαιτσάκη και πόζαρε στον φακό χαμογελαστός, προσποιούμενος ότι υπογράφει σε χαρτί που όμως ήταν γυρισμένο ανάποδα!), και γι’ αυτό βρέθηκε «ουρανοκατέβατος», όπως λένε, στην Εκκλησία μέχρι και στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου!

135440029 125599096051210 6613414266528685907 n1

Οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τον Μένιο Φουρθιώτη να βρίσκεται στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου και να παίρνει την ευχή του εξέπληξαν πολλούς εντός και εκτός εκκλησιαστικών κύκλων. Πίσω όμως από τα φωτογραφικά ενσταντανέ υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Αποφάσισε άραγε ο Μένιος να σβήσει τις αμαρτίες του παρελθόντος φτάνοντας μέχρι και στο γραφείο του προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος; Πώς έγινε δεκτός στο αρχιεπισκοπικό γραφείο ο άλλοτε κολλητός – μάνατζερ της πρώην πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου και νυν διευθυντής περιφερειακού τηλεοπτικού καναλιού; Καλά, ο Ιερώνυμος, ως παπάς που είναι στο κάτω κάτω, δέχεται από τους επιχειρηματίες μέχρι και τα… απολωλότα πρόβατα! Ομως και στο γραφείο του; Η «Espresso» έψαξε και έμαθε πώς έγινε η συνάντηση που «πλασάρεται» στο διαδίκτυο με τίτλους του τύπου «συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον Μένιο Φουρθιώτη για να πάρει την ευχή του και τη συμβουλή του για να κατέβει για βουλευτής». Αναζητήσαμε και βρήκαμε την αλήθεια πίσω από την περιβόητη συνάντηση μιλώντας με ανθρώπους από το ΚΙΝ.ΑΛ. και την Εκκλησία.

140338470 10158826094848903 5551508636457376443 n

Μεγαλοστέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είναι γνωστό ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συναντά, μεταξύ άλλων, και ανθρώπους που επιθυμούν να βοηθήσουν το έργο της Εκκλησίας. Από επιστήμονες, ειδικούς, πολιτικούς μέχρι και επιχειρηματίες. Ενας από αυτούς που προσφέρθηκε να βοηθήσει έμπρακτα την Εκκλησία και να αναδείξει τη συμβολή της στην Επανάσταση του 1821 ήταν και ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού Ε Φίλιππος Βρυώνης. Η συνάντηση κλείστηκε από μεγαλοστέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ. και δεξί χέρι της Φώφης Γεννηματά, ο οποίος φέρεται ότι φρόντισε για να συναντηθεί ο Φίλιππος Βρυώνης με τον Αρχιεπίσκοπο. Στην Αρχιεπισκοπή ήταν ενήμεροι για την επίσκεψη του κ. Βρυώνη με το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ. Όμως ο ιδιοκτήτης του καναλιού κατέφτασε με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνάντηση! Ο Αρχιεπίσκοπος προφανώς, όπως λένε στην «Espresso» εκκλησιαστικές πηγές, θεώρησε πως πρόκειται για κάποιον συνεργάτη του Βρυώνη που θα κρατούσε σημειώσεις.

141065447 10158826095053903 5961872632595031417 n

«Στριμώχτηκε στο ραντεβού» μας είπε άνθρωπος που συναντά συχνά τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο, θέλοντας να σκιαγραφήσει την ατμόσφαιρα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Οπως συνηθίζεται, μετά το τέλος των συναντήσεων βγήκαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες. Καμία κουβέντα για την… πολιτική καριέρα του Μένιου ή κάτι άλλο που τον αφορά δεν ειπώθηκε, μας είπαν εκκλησιαστικοί κύκλοι! Μόνο για το έργο της Εκκλησίας και τη διάθεση του Βρυώνη να το στηρίξει μέσω του καναλιού του και των επιχειρήσεών του.

«Και τι θα γίνει όμως με την… πολιτική καριέρα του Μένιου;» ήταν το ερώτημα που απευθύναμε σε ανθρώπους (στο πλαίσιο του ρεπορτάζ) που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις στο κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη. «Είναι απόφαση του ΚΙΝ.ΑΛ. και της Φώφης Γεννηματά αν θα εντάξουν τον Μένιο Φουρθιώτη στα ψηφοδέλτια του κινήματος. Ειδικά μετά την επίθεση που έκανε η Φώφη Γεννηματά στην Εκκλησία για ιδιαίτερη μεταχείριση από την κυβέρνηση τα Θεοφάνια, μάλλον δεν περιμένει και την “ευχή” του Αρχιεπισκόπου για να δεχτεί τον Μένιο στις αγκάλες της» λένε κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη. Πάντως από χθες οργιάζουν οι φήμες πως δεν είναι μόνο το ΚΙΝ.ΑΛ. στους πολιτικούς ορίζοντες του Μένιου και κάποιοι δεν αποκλείουν να επέλθει πολιτικός γάμος ακόμη και με το κυβερνών κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...