Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Σοκάρουν οι κυνικοί ισχυρισμοί του προπονητή της 11χρονης (τότε) αθλήτριας της ιστιοπλοΐας: «Δεν ήταν βιασμός! Είχα σκοπό τον γάμο»

Παραδέχτηκε ψυχρά τη σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, που θεωρούσε φυσιολογική, αφού ήταν… ερωτευμένοι.

Αντί να ζητήσει συγγνώμη, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σοκ με την κυνικότητά του, όταν αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του ο 38χρονος (σήμερα) προπονητής που, όπως κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου, είχε βιάσει την ανήλικη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν μόλις 11 χρονών!

Κόντρα σε κάθε λογική και κάθε νόμο, ισχυρίστηκε ότι για εκείνον δεν τίθεται θέμα βιασμού, καθώς είχαν σχέση με σκοπό τον… γάμο!

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη “βιασμός”, γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός! Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ήταν ότι, όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα, θα παντρευτούμε!» είπε με θράσος ο παιδεραστής προπονητής σε τηλεοπτική εκπομπή!

Η πανελλήνια κατακραυγή που ακολούθησε την αποκάλυψη της αρρωστημένης πράξης του έγινε ακόμη πιο έντονη μετά τους απαράδεκτους ισχυρισμούς του, που βγάζουν κυριολεκτικά από τα ρούχα του και τον πιο ψύχραιμο.

«Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα, είχα σχέση και τη χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από εμένα δηλαδή, το ήθελε και έχω τραγικά στοιχεία, ας πούμε, να αποκαλύψω!» επέμεινε ο αμετανόητος προπονητής, προκαλώντας ένα δεύτερο σοκ στη σκέψη ότι σε τέτοιους ανθρώπους εμπιστεύονται οι γονείς τα παιδιά τους χωρίς να γνωρίζουν τι κρύβουν μέσα τους.

Ο 38χρονος παραδέχτηκε ψυχρά τη σεξουαλική επαφή του με την ανήλικη, την οποία θεωρούσε φυσιολογική, αφού είχε… καλό σκοπό! «Δεν ήταν και μεγάλη η διαφορά 16 χρόνια! Έβλεπα ένα κορίτσι με βάσεις για οικογένεια!» ισχυρίστηκε και πρόσθεσε ότι δεν θυμάται πόσων χρονών ήταν το κοριτσάκι όταν ήρθαν σε επαφή: «Ήταν μεγαλύτερη από 12, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Σίγουρα εγώ έβλεπα ένα κορίτσι που έχει τρελές βάσεις να κάνει οικογένεια ωραία και δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Κάποτε παντρεύονταν έτσι μόνο. Δεν το έβλεπα κακό. Είχα επενδύσει πάνω σε αυτό το παιδί, ότι μεγαλώνοντας όντως θα την παντρευτώ…»

Υποστήριξε, επίσης, ότι αυτός ο… αλλόκοτος έρωτας ήταν σε γνώση του πατέρα της ανήλικης, ο οποίος ήταν και «κολλητός» του, δεν εξήγησε όμως γιατί σήμερα στρέφεται εναντίον του μέσω της Δικαιοσύνης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...