Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Κάνιε Γουέστ: Ο εκκεντρικός ράπερ σχεδιάζει να ανοίξει το δικό του στούντιο...

Ο «θεοσεβούμενος» Κάνιε Γουέστ που κυκλοφορούσε τραγούδι με τίτλο...

«Akis’ Food Tour»: Χίος & Ψαρά: Δυο ακριτικοί θησαυροί εμπειριών και γεύσεων

Είστε έτοιμοι για ένα ακόμη ανατρεπτικό γαστρονομικό ταξίδι; Ένα...

54χρονη ασθενής στις ΗΠΑ απέκτησε «μηχανική καρδιά» και νεφρό γουρουνιού

Πρώτη φορά ασθενής με δύο σοβαρές παθήσεις στο τελικό...

Aμετανόητος ο προπονητής της ανήλικης ιστιοπλόου! Όσα λέει η μητέρα της μικρής

«Κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια»! Με αυτές τις λέξεις μπήκε στην κλούβα της Αστυνομίας, συνοδευόμενος από ισχυρή δύναμη, ο αμετανόητος 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας, αμέσως μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη του συνάντηση με την ανακρίτρια, η οποία ερευνά τις καταγγελίες σε βάρος του για τον βιασμό της 11χρονης τότε αθλήτριάς του.

Το ίδιο προκλητικός ήταν ο κατηγορούμενος και όταν έφτασε χθες το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών. Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, είπε: «Να πείτε στον Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».

«Σχέση για γάμο»

Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, ο προπονητής έχει παραδεχτεί ότι είχε σχέση, όπως την αποκαλεί, με την ανήλικη τότε αθλήτρια και ότι ήθελε να την παντρευτεί. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι η μητέρα της νεαρής αθλήτριας όχι μόνο γνώριζε τη σχέση τους, αλλά και την ενέκρινε. Ο 38χρονος αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Σε δηλώσεις της η μητέρα της αθλήτριας ανέφερε: «Το παιδί μου είναι σε θέση να βγάλει τα εσώψυχά του. Θα γίνουν όλα με σειρά και με τη σωστή διαδικασία. Το περιστατικό το είχαμε καταγγείλει στην Αστυνομία στο Α.Τ. (σ.σ.: αναφέρει το τμήμα)» τόνισε, ενώ ερωτηθείσα γιατί η υπόθεση δεν προχώρησε είπε: «Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις μάθει ο εισαγγελέας. Υπάρχουν λόγοι για όλα. Για όλα! Υπάρχουν αποδείξεις για όλα. Μόλις τελειώσω με τον εισαγγελέα, τότε θα πούμε πολλά. Κάναμε τόσα χρόνια υπομονή για αυτή την υπόθεση και τώρα έχει μπει στον δρόμο της Δικαιοσύνης».

Η αθλήτρια, η οποία σήμερα είναι 21 χρόνων, κατονομάστηκε από την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου και κατέθεσε κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο για όσα έζησε στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών στα χέρια του προπονητή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεσή της ήταν καταπέλτης, άκρως δομημένη και τόσο ισχυρή, ώστε να τεθούν άμεσα σε κίνηση οι μηχανισμοί της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας εναντίον του 38χρονου.

Αμέσως η Εισαγγελία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί της Σάμου περνούσαν χειροπέδες στον κατηγορούμενο. Την ίδια νύχτα ο προπονητής μπήκε στο πλοίο της γραμμής συνοδευόμενος από τους αστυνομικούς και αμέσως μόλις έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Οι αστυνομικοί τον έβαλαν για περίπου δυόμισι ώρες στα κρατητήρια και η ανακρίτρια έδωσε εντολή να οδηγηθεί ενώπιόν της το μεσημέρι.

Προθεσμία

Μέσω του συνηγόρου του, ο 38χρονος προπονητής ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας και κυρίως για τις καταθέσεις της νεαρής αθλήτριας και των γονέων της, ώστε να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Ως τώρα, πάντως, εμφανίζεται να παραδέχεται την ερωτική σχέση που είχε με το ανήλικο κορίτσι, ωστόσο επιμένει να αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού και να αφήνει θολό το τοπίο ως προς τη χρονική στιγμή που άρχισαν όλα. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Ποινικός Κώδικας αντιμετωπίζει με βαρύτατες ποινές τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου έως 12 ετών, ηπιότερες για τις ηλικίες από 12 έως 14 χρόνων και πολύ ηπιότερες για ηλικίες από 14 ετών και άνω.

Την υπεράσπιση του 38χρονου ανέλαβε το γραφείο του ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά, το οποίο εξέδωσε χθες την εξής ανακοίνωση: «Πρόκειται για μία υπόθεση με ευρύτερες διαστάσεις, που έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην κοινή γνώμη. Η υπεράσπισή μας εστιάζει αυστηρά στα νομικά χαρακτηριστικά της πράξης που αποδίδεται στον κατηγορούμενο, όπως αυτά ρυθμίζονται από τον Ποινικό Κώδικα. Είναι εντελώς πρώιμο το στάδιο για να τοποθετηθούμε σε θέματα ουσίας της υπόθεσης».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...