Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

«Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της»! Προφυλακίστηκε ο προπονητής της ανήλικης ιστιοπλόου

Μια δακρύβρεχτη ερωτική ιστορία παρουσίασε στην ανακρίτρια ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας, προκειμένου να δικαιολογήσει την ποινικά κολάσιμη πράξη του να συνάψει ερωτικό δεσμό με την ανήλικη -τότε- αθλήτρια, η οποία τον κατήγγειλε στην Εισαγγελία. Οι ισχυρισμοί του, όμως, δεν έπεισαν και αργά χθες το απόγευμα ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

«Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της!» ισχυρίστηκε ο προπονητής στην απολογία του, που κράτησε τέσσερις ώρες. Οπως είπε, αντάλλαξαν το πρώτο φιλί όταν το κοριτσάκι ήταν 12 χρόνων, αλλά τοποθέτησε την ερωτική πράξη έναν χρόνο αργότερα, λέγοντας: «Είχαμε ερωτική σχέση, αλλά με τη συναίνεσή της. Hταν 13 χρόνων όταν ξεκίνησε η σχέση μας. Δεν ήταν 11. Αρνούμαι κατηγορηματικά τον βιασμό. Την αγαπώ ακόμα και μου σκίζει την καρδιά να ακούω να υποστηρίζει ότι τη βίαζα»!

Η αθλήτρια έχει περιγράψει στην κατάθεσή της με κάθε λεπτομέρεια πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε στους δικαστικούς λειτουργούς ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η πρώτη ερωτική τους συνεύρεση. Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος είχε επιχειρήσει να την εκφοβίσει ώστε να μη μιλήσει, ακόμα και χρόνια μετά τη διακοπή της «σχέσης» τους. Σε όλα αυτά ο 38χρονος κλήθηκε να δώσει απαντήσεις σημείο προς σημείο, επαναλαμβάνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα ότι αρνείται την κατηγορία του βιασμού, αλλά και ότι μέλη από το οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας γνώριζαν για τη σχέση τους.

Στην κλούβα

Αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η προφυλάκισή του και οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στην κλούβα για να μεταχθεί στη φυλακή, ο κατηγορούμενος φώναζε προς τους δημοσιογράφους, επαναλαμβάνοντας τη φράση «Βιαστής, ούτε με το πιστόλι στο κεφάλι».

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ενώ βρισκόταν ενώπιον του εισαγγελέα, είχε πει: «Προφυλακίστε με». Ο προπονητής εμφανίζεται να αποδέχεται την απαξία της πράξης του ως προς την ασέλγεια σε βάρος του -τότε- μικρού κοριτσιού, λέγοντας: «Πρέπει να τιμωρηθώ γι’ αυτό που έκανα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ. Την αγαπάω ακόμα»! Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, ζητώντας από την αθλήτρια που τον κατήγγειλε «να κάνει λίγη υπομονή ώστε, όταν βγω από τη φυλακή, να παντρευτούμε».

Στο πλευρό του προπονητή βρέθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας οι γονείς του, τους οποίους πρότεινε ως μάρτυρες υπεράσπισής του, και κατέθεσαν στην ανακρίτρια λίγο πριν ξεκινήσει η απολογία του 38χρονου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...