Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Νύχτα πανικού στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο – Σε κλοιό 100 αστυνομικών

Σκηνές βγαλμένες από χολιγουντιανή παραγωγή εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου περισσότεροι από 100 αστυνομικοί σχημάτισαν «τείχος» για την προστασία των αρχαιοτήτων που είχαν μείνει εκτεθειμένες σε τυχόν λεηλασίες, εξαιτίας του γενικού μπλακάουτ!

Η διακοπή στην ηλεκτροδότηση που βύθισε στο σκοτάδι την Αττική και μεγάλο μέρος της Πελοποννήσου σήμανε συναγερμό στις Αρχές, καθώς για περίπου δύο ώρες τέθηκαν εκτός λειτουργίας κάποια από τα συστήματα ασφαλείας του μουσείου.

Στο κτίριο έσπευσε και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία παρέμεινε ώσπου να αποκατασταθούν πλήρως τα προβλήματα που είχαν προκληθεί από το μπλακάουτ:

«Πήγα γύρω στις 12. Πράγματι, το μπλακάουτ που δημιουργήθηκε στην Αττική, σε πάρα πολλές περιοχές του κέντρου, δημιούργησε πρόβλημα και στο Εθνικό Μουσείο. Δεδομένου ότι πέραν του μπλακάουτ της ΔΕΗ, υπήρχαν προφανώς και κάποιες άλλες αστοχίες, οι οποίες άφησαν για περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι το καθολικό μπλακάουτ το Εθνικό Μουσείο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ήταν υποχρέωσή μου να πάω επί τόπου με τον γενικό γραμματέα για να δούμε τι ακριβώς συνέβη» ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού σε πρωινή εκπομπή. Στην ερώτηση αν το πρόβλημα είχε να κάνει με την ασφάλεια της φύλαξης του κτιρίου απάντησε: «Δημιουργήθηκε ένα θέμα μη λειτουργίας των ηλεκτρολογικών συστημάτων του μουσείου. Φύλαξη υπήρχε… Το ανθρώπινο δυναμικό ήταν εκεί».

Η υπουργός αποκάλυψε ότι το μουσείο τέθηκε σε αστυνομικό κλοιό, προκειμένου να καλυφθεί η πλημμελής φύλαξη που υπήρξε για λίγη ώρα εξαιτίας της διακοπής του ρεύματος:

«Μαζεύτηκαν 100 αστυνομικοί και πάνω, βεβαίως, γιατί με το που με ειδοποίησε ο γενικός γραμματέας, τον οποίο είχε ειδοποιήσει -όπως έπρεπε να γίνει- η αρμόδια αρχιφύλακας, επικοινώνησα με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου. Μέσα σε μερικά λεπτά είχαν προστρέξει δυνάμεις δημιουργώντας μία αλυσίδα ασφαλείας γύρω από το Εθνικό Μουσείο» περιέγραψε η κυρία Μενδώνη, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρξε πιθανότητα εισβολής αγνώστων στο μουσείο:

«Όταν ένα μείζον μουσείο, το μεγαλύτερο μουσείο της χώρας μας, το μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο στο επίπεδο των συλλογών του, έστω και για ελάχιστο χρόνο, μένει με πλημμελή φύλαξη, είναι το στοιχειώδες καθήκον μας, και αυτό έπραξαν και ο κ. Οικονόμου και η Αστυνομία. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έκαναν κλοιό γύρω από το μουσείο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...