Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη με ράπερ! Απείλησε να αυτοκτονήσει και μετά «χάθηκε»

Σαδομαζοχιστικά παιχνίδια με αφέντρες, όργια με άγριο σεξ και ναρκωτικά και ένα ροζ βίντεο που έπεσε σε… λάθος χέρια είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ της εξαφάνισης πασίγνωστου Ελληνα ράπερ, ο οποίος απείλησε να αυτοκτονήσει σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram!

Το θρίλερ με τον 24χρονο ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, που έως αργά χθες δεν είχε εντοπιστεί από την Αστυνομία, άρχισε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας τριών λεπτών και 20 δευτερολέπτων, στο οποίο ανακοίνωνε την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Λίγο πριν από το μεσημέρι της επόμενης μέρας το συγκεκριμένο post κατέβηκε από το Instagram, όμως έστω και αυτές τις λίγες ώρες που παρέμεινε στο διαδίκτυο προκάλεσε διάχυτη ανησυχία και αναστάτωση στους θαυμαστές και στην οικογένεια του αγνοουμένου.
«Αυτά εδώ είναι τα τελευταία μου ραπς, μάγκες…» ήταν τα πρώτα δραματικά λόγια του γνωστού καλλιτέχνη της ελληνικής ραπ σκηνής, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Οπως άφησε να εννοηθεί, ένας από αυτούς ήταν το «πικάντικο» βίντεο που διέρρευσε στο Instagram προχθές το βράδυ και το οποίο τον έδειχνε σε άκρως προσωπικές στιγμές.

«Ονομάζομαι Λ…, γνωστός ως L… Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης, γι’ αυτό έχω και δικαστήριο. Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες, είναι στο βίντεο… Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD. Εγινε μία φορά, τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν. Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό, πιστεύω, θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε…» ανέφερε ο 24χρονος, που στη συνέχεια εμφανίστηκε να ζητεί συγγνώμη από τους ανθρώπους που στενοχώρησε.

«Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα του 2021… Τέσσερις μήνες σε καραντίνα. Ψυχίατρος, Ζάναξ, αλλά, πάνω απ’ όλα, να μη με ξαναενοχλήσουν. Μου αρέσουν οι γυναίκες. Θέλω να σας πω πως με τα τραγούδια μου κάποιοι θίχτηκαν… Ο,τι είπα για τους ράπερ το εννοώ. Ο,τι είπα για τους Ποντίους, Ρώσους, Αρμενίους και Τσιγγάνους, ζητάω συγγνώμη αν προσβλήθηκαν που τους ανέφερα στα tracks…» ανέφερε σε απολογητικό τόνο ο γνωστός ράπερ, λέγοντας στο τέλος ότι συγχωρεί όσους τον διέσυραν: «Οσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο. Δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ… Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε».

Ο πατέρας του νεαρού ράπερ επικοινώνησε με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια, καταγγέλλοντας ότι τις τελευταίες μέρες δεν είχε νέα του παιδιού του. Οι αρμόδιοι τον συμβούλευσαν να προχωρήσει σε δήλωση εξαφάνισης. Αμέσως μετά δεκάδες χρήστες του Instagram αλλά και γνωστοί influencers άρχισαν να κοινοποιούν το βίντεο, ζητώντας παράλληλα την άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας. Ανάμεσά τους και η διαδικτυακή persona Σούλα Γκλάμορους, η οποία από το πρώτο λεπτό άρχισε να αποκαλύπτει πληροφορίες για την εξαφάνιση του 24χρονου.

Τον χλεύαζαν

Στο ακατάλληλο οπτικό υλικό διακρίνεται ο εξαφανισμένος ράπερ να συνευρίσκεται ερωτικά με μια κοπέλα, η οποία τον βιντεοσκοπεί. Αρχικά το ανέβασαν στο Instagram δύο χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια έγινε αναπαραγωγή και από τρίτους, οι οποίοι χλεύαζαν τον 24χρονο επειδή εμφανιζόταν να φοράει γυναικεία εσώρουχα! Την ευκαιρία για… κράξιμο εκμεταλλεύτηκαν, όπως ήταν φυσικό και οι haters, αλλά και οι ράπερ με τους οποίους είχε αρχίσει «πόλεμο» ο 24χρονος, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, υποστήριξαν ότι το βίντεο ήταν μια προωθητική ενέργεια για το νέο τραγούδι του L…, που ανέβηκε στο YouΤube στις 7 Φεβρουαρίου!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...