Ύδρα: Νεκρός αλλοδαπός αλιεργάτης που έπεσε στη θάλασσα

Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος αλλοδαπός, ο οποίος χθες το πρωί έπεσε στα παγωμένα νερά στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας του Τρικερίου Ύδρας.

Ο άτυχος άντρας, που εργαζόταν σε ιχθυοκαλλιέργειες στη νησίδα Τρίκερι, επέβαινε σε βοηθητικό σκάφος με τον γιο του όταν λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί, και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στη θάλασσα. Εκείνη τη στιγμή στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό έπνεαν ισχυροί βοριάδες, έντασης περίπου 6 μποφόρ, και είχε θαλασσοταραχή.

Έντρομος ο νεαρός που είδε τον πατέρα του να πέφτει στο νερό και να εξαφανίζεται από τα μάτια του κάλεσε σε βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν προς αναζήτηση του άτυχου άντρα δύο πλωτά του Λιμενικού Σώματος, ένα ιδιωτικό σκάφος κι ένα ιδιωτικό καταδυτικό συνεργείο.

Δυστυχώς, περίπου τέσσερις ώρες μετά, η αναζήτησή τους είχε τραγική κατάληξη, αφού ο 65χρονος εντοπίστηκε νεκρός από δύτες. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Πόρτο Χέλι και από εκεί στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.

Το Τρίκερι (το όνομα αποδίδεται μάλλον στα τρία ακρωτήρια της νησίδας) βρίσκεται μεταξύ Υδρας και Σπετσών. Εκεί παραμένουν σήμερα μόνο τα ερείπια ενός εγκαταλελειμμένου οικισμού, ένα παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου και ορισμένες ιχθυοκαλλιέργειες στη δυτική πλευρά του, όπου πήγε χθες ο άτυχος 65χρονος.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.