Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Μαϊμού» η παράλυση του γιατρού στην Κέρκυρα από το Covid εμβόλιο;

Φως στην υπόθεση με τον γιατρό στην Κέρκυρα που υποστηρίζει ότι παρέλυσαν τα κάτω άκρα του μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού επιχείρησε να ρίξει ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος μάλιστα τον κατηγόρησε ότι άλλαξε τη σειρά στους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας όπου είναι υπεύθυνος.

Επίσης, διατάχθηκε Eνορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τον γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Βασιλακόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας ανέφερε ότι πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου, αλλά η επιλογή του συναδέλφου του να επιτρέψει τον εμβολιασμό πολιτών που σε αυτή τη φάση της επιχείρησης «Ελευθερία» δεν βρίσκονται σε προτεραιότητα. «Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του, και αποπέμφθηκε από την υπεύθυνη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Eνορκη Διοικητική Εξέταση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η ΕΔΕ ήταν και ο λόγος, σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο, που ο γιατρός… έσπευσε να δηλώσει παράλυση των κάτω άκρων. «Πριν γίνει η ΕΔΕ, πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια. Εξετάστηκε, δεν είχε τίποτε και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια» υποστήριξε ο καθηγητής και συμπλήρωσε: «Εκτός αν του κόπηκαν τα πόδια που θα γινόταν η ΕΔΕ…» Πάντως, είτε υπήρξε παρενέργεια λόγω του εμβολίου είτε όχι, θα πρέπει οι αρμόδιες Aρχές να ενημερώσουν τους πολίτες το συντομότερο δυνατόν, καθώς η ανησυχία είναι έκδηλη.

Παράλληλα, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ενημέρωσε ότι και στην περίπτωση της νοσηλεύτριας δεν υπήρχε κανένα σύνδρομο Guillain-Barré και ήδη η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της. Την ίδια ώρα, αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τη 40χρονη νοσηλεύτρια, η οποία νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, έχοντας παράλυση στα κάτω άκρα. Εχει εμφανή σημάδια βελτίωσης, τέτοια που της επιτρέπουν να κάνει βήματα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...