Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

Σομαλοί σκότωσαν ομοεθνή τους μέσα σε διαμέρισμα ΜΚΟ για μετανάστες!

Σε ζούγκλα όπου κυριαρχούν ζωώδη ένστικτα έχει μετατραπεί η Αθήνα, όπου καθημερινά πολίτες και αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι με φρικαλεότητες, όπως αυτή που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μέσα σε διαμέρισμα που επινοικιάζει ΜΚΟ για λαθρομετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Όπως θα δείτε στην αποκλειστική φωτογραφία που παρουσιάζει σήμερα η «Espresso», Σομαλοί δεν δίστασαν να καρφώσουν στην καρδιά με αιχμηρό αντικείμενο και να σκοτώσουν ομοεθνή τους, την ώρα που κοιμόταν. Μάλιστα, κατέγραφαν την αχρειότητά τους με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, η αποτρόπαια δολοφονία έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα οι φωνές και η ένταση από το διαμέρισμα προκάλεσαν την ανησυχία των περιοίκων. Με τηλεφωνικές κλήσεις τους προς την Άμεση Δράση ενημέρωσαν, και άμεσα πληρώματα της Άμεσης Δράσης, «Πάνθηρες» και ΟΠΚΕ, μετέβησαν στο κτίριο επί της 3ης Σεπτεμβρίου στη συμβολή της με τη Χέυδεν.

Όπως διαπιστώθηκε στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ των διαβιούντων Σομαλών, οι οποίοι επιτέθηκαν και έπληξαν θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο, – σουβλί ή αυτοσχέδιο μαχαίρι, 21χρονο ομοεθνή τους, ενώ κοιμόταν. Το θύμα κατέληξε ακαριαία, ενώ, όπως διακρίνεται στη φωτογραφία που εξασφάλισε η «Espresso», φέρει εμφανές τραύμα στην καρδιά. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος χωρίς σταγόνα αίμα στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός, πάνω στον καναπέ στον οποίο κοιμόταν.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από το προανακριτικό υλικό που έχουν συλλέξει και την αυτοψία στον χώρο, οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. αποδίδουν την αιτία της φονικής συμπλοκής σε διαφορές μεταξύ των Σομαλών για τον έλεγχο στο εμπόριο των ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Κατά την άφιξη των πληρωμάτων της ΕΛ.ΑΣ., το πρώτο πλήρωμα της Άμεσης Δράσης δέχτηκε επίθεση από τους Σομαλούς, οι οποίοι επιχείρησαν να διαφύγουν με παρκούρ από τις ταράτσες των παρακείμενων πολυκατοικιών. Οι περίοικοι είδαν τους αστυνομικούς να πηδούν στις ταράτσες και ύστερα από αναζητήσεις και καταδίωξη να προχωρούν στη σύλληψη δύο εκ των Σομαλών δραστών της ανθρωποκτονίας σε βάρος ομοεθνούς τους.

Πηγές ενημέρωσης της «Espresso» αναφέρουν ότι τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης διαπίστωσαν πως οι Σομαλοί κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα όσα προηγήθηκαν καθώς και την άφιξη των αστυνομικών. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΟΜΑΛΟΙ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...