Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Αναβιώνει το θρίλερ με την εξαφάνιση της φοιτήτριας Αγγελικής Σταυρουλάκη

Επανέρχεται στο προσκήνιο η υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης της Αγγελικής Σταυρουλάκη από την Ασή Γωνιά Χανίων που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από ακριβώς 11 χρόνια, με αφορμή ένα γράμμα που έγραψε η αδελφή της!

Τα ίχνη της όμορφης φοιτήτριας της Νοσηλευτικής χάθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου του 2010, όταν έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε ένα φαρμακείο στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε πολύ κοντά στην παραλία του Πετρέ, με τα κλειδιά στη μηχανή, ενώ μέσα σε αυτό υπήρχαν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, εκτός από το κινητό της. Ωστόσο, παρά τις έρευνες, η κοπέλα δεν έχει δώσει σημεία ζωής ως σήμερα.

Στο συγκινητικό γράμμα της η αδελφή της αγνοουμένης απευθύνεται στην Αγγελική σε δεύτερο ενικό πρόσωπο, γράφοντας μεταξύ άλλων πόσο της λείπει:

«(…) Δεν μπορείς να φανταστείς πώς είναι η ζωή μου και η ψυχή μου από εκείνη την ημέρα που αποφάσισες να μας εγκαταλείψεις. Το ξέρω ότι το έκανες σε μια στιγμή αδυναμίας. Σε μία στιγμή που είχαν καταρρεύσει όλα γύρω σου. Γιατί απογοητεύτηκες, ζωή μου, που δεν μπόρεσες να αντεπεξέλθεις στη σχολή σου. (…) Κάθε 18 Φλεβάρη σου κάνουμε λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο κάτω από το σπίτι μας. Φέτος, όταν τελείωσε η λειτουργία, έπεφτε γύρω γύρω από την εκκλησία χιόνι, νιφάδες σαν ψεύτικες. Σαν να ήταν σημάδι από τον Χριστό ότι είσαι ζωντανή και είσαι καλά. Μακάρι να είσαι σε κάποιο μοναστήρι, όπως μας λένε».

Η ελπίδα της οικογένειας ζωντάνεψε ξανά έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν τόσο σε συγγενικά πρόσωπα όσο και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ», οι οποίες εμφάνιζαν τη φοιτήτρια σε κάποιο μοναστήρι. Βέβαια, τέτοιες φήμες είχαν κυκλοφορήσει και τα πρώτα χρόνια της εξαφάνισής της, δίχως όμως ποτέ να επιβεβαιωθούν. Πάντως οι γονείς και τ’ αδέλφια της Αγγελικής -που, αν ζει, θα είναι σήμερα 32 ετών- την αναζήτησαν για να δουν αν είναι καλά, όπως λένε, και όχι για να την ενοχλήσουν.

Η ανταπόκριση των τηλεθεατών της εκπομπής από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήταν άμεση, δίνοντας στίγματα μοναστηριών στα οποία υπάρχουν μοναχές που μοιάζουν με την αγνοουμένη. Αναστάτωση προκάλεσε στο πλατό η πληροφορία που έφτασε από ένα μοναστήρι της Μεσσηνίας και έκανε λόγο για μια μοναχή που έμοιαζε με την Αγγελική. Η ίδια η μοναχή, όμως, επικοινώνησε με το «Φως στο τούνελ» διαψεύδοντας ότι είναι η Χανιώτισσα φοιτήτρια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...